Oldal 1 / 1
Az elmúlt 24 óra aktív témái korlátozva van, megoldást keresek
Elküldve: 2009 október 31 - 20:23
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémában:
Az elmúlt 24 óra aktív témái kimutatás az IPB3-ban alapból valamiért 200 bejegyzésre van korlátozva, hiába születik több téma vagy hozzászólás, 200 bejegyzésnél leáll a statisztika. Hogyan tudnám ezt a hibát orvosolni?
Előre is köszönöm a segítséget! Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémában:
Az elmúlt 24 óra aktív témái kimutatás az IPB3-ban alapból valamiért 200 bejegyzésre van korlátozva, hiába születik több téma vagy hozzászólás, 200 bejegyzésnél leáll a statisztika. Hogyan tudnám ezt a hibát orvosolni?
Előre is köszönöm a segítséget! Üdv!
Elküldve: 2009 november 04 - 07:05
Szia,
1. Tools & Settings > System Settings > System > Search Set-Up
Itt állítsd át a 200-at:
Limit results for topics and posts searching
Choose the maximum number of results returned when searching for posts and topics. Note, this only affects 'traditional search' and not Sphinx.
1. Tools & Settings > System Settings > System > Search Set-Up
Itt állítsd át a 200-at:
Limit results for topics and posts searching
Choose the maximum number of results returned when searching for posts and topics. Note, this only affects 'traditional search' and not Sphinx.
Elküldve: 2009 november 04 - 08:22
Szia aspire!
Sajnos az admin panelen nálam nincs meg ez az opció: ( ipb v3.0.3)

Viszont a szerveren a searchPlugin.php fájlban megtaláltam azt a sort, ami erre vonatkozik, így azt átírva a probléma megoldódott!
Nagyon szépen köszi, nélküled nem ment volna!
Sajnos az admin panelen nálam nincs meg ez az opció: ( ipb v3.0.3)

Viszont a szerveren a searchPlugin.php fájlban megtaláltam azt a sort, ami erre vonatkozik, így azt átírva a probléma megoldódott!
Nagyon szépen köszi, nélküled nem ment volna!
Szerkesztve Doe által: 2009 november 04 - 08:45
Elküldve: 2009 november 04 - 08:54
Hát igen ha adminban nem láttad mert csak a 3.0.4-től van benne de abban is 1000 a max ami beállítható, jogos volt a kérdés merre lehet.
Ha megtennéd ide írnád a searchPlugin.php-ban pontosan mit is írtál át hátha azt az 1000 limitet is felül lehet írni.
Üdv
Ha megtennéd ide írnád a searchPlugin.php-ban pontosan mit is írtál át hátha azt az 1000 limitet is felül lehet írni.
Üdv
Elküldve: 2009 november 04 - 10:01
admin/applications/forums/extensions/searchPlugin.php
> 432. sor
> 'limit' => array(0, 200)
Én a 200-at rögtön 99999-re írtam át, biztos ami biztos.
Hali!
> 432. sor
> 'limit' => array(0, 200)
Én a 200-at rögtön 99999-re írtam át, biztos ami biztos.
Hali!
Szerkesztve Doe által: 2009 november 04 - 10:01
Elküldve: 2011 február 24 - 06:15
Hello!
Nekem is ilyesmi bajom lenne, annyi különbséggel, hogy nálam (ipb 3.1.4) az admincp-ben ott a legördülő lista, és be is lehet állítani, hogy az utolsó 1000 témát listázza ki, viszont még ez is kevés, legalább a duplája kellene nekem. Amit itt írtatok searchPlugin.php fájl, megnéztem, a legújabb ipb-verzióban nem lehet ezt beállítani. Ha valaki tudna segíteni, hogy tudnám esetleg a legördülő listát még egy elemmel kibővíteni vagy manuálisan átírni a limitet, akkor hálás lennék érte!
Köszi!
Nekem is ilyesmi bajom lenne, annyi különbséggel, hogy nálam (ipb 3.1.4) az admincp-ben ott a legördülő lista, és be is lehet állítani, hogy az utolsó 1000 témát listázza ki, viszont még ez is kevés, legalább a duplája kellene nekem. Amit itt írtatok searchPlugin.php fájl, megnéztem, a legújabb ipb-verzióban nem lehet ezt beállítani. Ha valaki tudna segíteni, hogy tudnám esetleg a legördülő listát még egy elemmel kibővíteni vagy manuálisan átírni a limitet, akkor hálás lennék érte!
Köszi!
Elküldve: 2011 szeptember 19 - 12:31
Én a fórumomban egy Hook-al oldottam meg: Recent Topics néven fut, ha jól rémlik.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó