Adott 1.8 millió idegen, egy pénzéhes fegyvergyártó cég, különleges idegen fegyverek amikben DNS-alapú aktiválás van, egy k*rvanagy anyahajó Johannesburg fölött, kevés pénz, és rengeteg gyönyörű effekt. Na meg egy emberből idegenbe mutálódó, az elején elég balf*sz kinézetű főhős. Kell ennél több egy jó akció - sci-fi-hez?
A történet napjainkban játszódik, amikor is az MNU (Multi-National United) a 28 éve Johannesburg fölött megjelenő idegeneket a hajó alatt kialakított menekülttáborból áttelepítené egy, Johannesburgtól távolabbi szállásra. Nyilvánosan ugye csak a nyomortelepet akarják felszámolni, de ugye mindenki tudja hogy az ott elrejtett idegen fegyverekre fáj a foguk.
Főhősünk itt lép be, ő a vezetője a kilakoltatási akciónak, ám egy bandatag házának átvizsgálásakor talál egy fura tégelyt, amivel lespircceli magát valmai fekete trutyival. De többet nem is mondok, tessék megnézni a filmet!
Oldal 1 / 1
District 9
Elküldve: 2009 szeptember 26 - 21:37
Igen, olvastam valahol hogy a cég amit felbéreltek Blomkamp-ék az csak a hajót tudta megcsinálni utána le kellett mondaniuk a többit... de azt meg megcsinálta egy REKLÁMOKKAL foglalkozó cég, méghozzá nem is akárhogy... azt kell mondjam (nagy nehezemre esett a sorozat rajongójaként) hogy az utolsó két Harry Potter elbújhat e mögött... effektek, sztori, és megvalósítás terén is.
Elküldve: 2009 szeptember 27 - 08:14
Na meg benne lesz Prawnkus van de Merwe is...
Amúgy hogy lehet ilyen hülyén fordítani? A Prawn-t ráknak? Hát ennél még az ízeltek is jobban hangzik...
Amúgy hogy lehet ilyen hülyén fordítani? A Prawn-t ráknak? Hát ennél még az ízeltek is jobban hangzik...
Elküldve: 2009 szeptember 27 - 12:42
Én nem bírtam végig nézni.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó