Telepítési gond
Elküldve: 2010 május 05 - 19:03
Sziasztok nekem ezt a hibát írja igaz minden müködik csak egyedül a admin cp nem akar. mi lehet a lámaságom oka? Előre is köszönöm .
Warning: acp_load_template() [function.acp-load-template]: Unable to access /mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/skin_acp/IPB2_Standard/acp_skin_html/cp_skin_global.php in /mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/sources/ipsclass.php on line 1776
Warning: acp_load_template(/mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/skin_acp/IPB2_Standard/acp_skin_html/cp_skin_global.php) [function.acp-load-template]: failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/sources/ipsclass.php on line 1776
Warning: acp_load_template() [function.acp-load-template]: Unable to access /mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/skin_acp/IPB2_Standard/acp_skin_html/cp_skin_global.php in /mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/sources/ipsclass.php on line 1776
Warning: acp_load_template(/mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/skin_acp/IPB2_Standard/acp_skin_html/cp_skin_global.php) [function.acp-load-template]: failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/k/ka/kamusmsweb/sources/ipsclass.php on line 1776
Elküldve: 2010 május 07 - 19:19
nem tudom igaz probáltam pár tárhelyre felteni de majdnem mindegyik ezt írta sajna!
megvan a IP.Board v3.0.4 Retai de azt meg valahogy nem sikerül telepitenem egyszerüen az más
megvan a IP.Board v3.0.4 Retai de azt meg valahogy nem sikerül telepitenem egyszerüen az más
Elküldve: 2010 május 07 - 19:54
IPB-vel ne nagyon próbálkozz ingyenes tárhelyeken. Ha menni is fog valami biztos nem lesz jó. Ráadásul az IPB egyre több kakaót is fog követelni ahogy bővítik.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2011 június 21 - 12:07
Warning: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Ez mi?
Ez mi?
Elküldve: 2011 június 22 - 09:29
Megoldódott a gond... A MySQL adatok megadásánál én esetemben nem localhost kellett, hanem valami más!
Elküldve: 2011 augusztus 04 - 00:35
Hát Joker te is megbeszéled itt magadba a dolgokat
Ingyenes-en csak okhoston megy még a 3.2 is de tarhely.biz-en is elfut de fizetős bár havi 500ft-ba nem lehet belehalni SMS fizu van úgy h ez az egy baj van csal vele.
Ingyenes-en csak okhoston megy még a 3.2 is de tarhely.biz-en is elfut de fizetős bár havi 500ft-ba nem lehet belehalni SMS fizu van úgy h ez az egy baj van csal vele.

Súgó