IPB Fórum: phpBB to IPB 2.3.6 - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

phpBB to IPB 2.3.6

#1 Felhasználó nem aktív   gardiane 

• Újonc
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 55

Elküldve: 2009 szeptember 04 - 19:30

Nem tudom hogy ez inkább phpBB vagy IPB, úgyhogy ide írom.

Szerintem a cím elárulja mit is szeretnék véghezvinni. Angol leírást találtam IPB 2.0.0-hoz ami már nem túl aktuális.

Ha valaki tud valami leírást (nem baj ha angol) vagy ő maga tudja a folyamatot, akkor nagyon megköszönném ha megosztaná velem.
0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2009 szeptember 04 - 20:30

Ha phpbb-t akarsz konvertálni ipb-be ahhoz a kliens oldalról le kell töltened a konvertert és átkonvertálnod a fórumot.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   buszos30 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 80

Elküldve: 2009 október 02 - 23:57

Nem tudom létezik e olyan leírás ami elmondja szóról szóra a telepítést nem tudtok esetleg ilyet ??

Meg végül is azt nem tudom még hogy amikor kiírja telepítés közben hogy http:user.domainnev.hu/forum/forum vagy valami ilyesmit akkor ide telepíti de az oldalamon meg azt írja ki a felhasználó még nem töltötte fel kezdőlapját na ilyenkor mi van ? Én rontottam el valamit ??

Szerkesztve buszos30 által: 2009 október 03 - 00:11

A Bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá ! Tamás !
0

#4 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 október 03 - 01:51

Üzenet megtekintéseIdézés: buszos30 - Dátum: 2009 október 02 - 23:57

Nem tudom létezik e olyan leírás ami elmondja szóról szóra a telepítést nem tudtok esetleg ilyet ??

Telepítessz egy friss ipb-t arra a szerverre ahol a phpbb-d is van, a konvertert feltöltöd az ipb gyökérkönyvtárába, böngészőben megnyitod és követed az utasításokat.

Üzenet megtekintéseIdézés: buszos30 - Dátum: 2009 október 02 - 23:57

Meg végül is azt nem tudom még hogy amikor kiírja telepítés közben hogy http:user.domainnev.hu/forum/forum vagy valami ilyesmit akkor ide telepíti de az oldalamon meg azt írja ki a felhasználó még nem töltötte fel kezdőlapját na ilyenkor mi van ? Én rontottam el valamit ??

Igen, valószínűleg valamelyik adatot hibásan adtad meg.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#5 Felhasználó nem aktív   buszos30 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 október 03 - 08:54

Köszönöm válaszod akkor leirnám pontosabban mi a bajom ok !!

Na az oldalom cime atw tehát http://hothforum.atw.hu/ amikor telepitem kéri a Install Directory:
/forum/ ( it ez van )
Install Address: http://users.atw.hu/hothforum/forum/ ( it ez igy fel is megy gond nélkül de akkor ezt irja ki hogy http://hothforum.atw.hu/ ezen a cimen kezdölap nincs feltöltve ??
Azt hogy kell beirni hogy utánna az eredeti cimen jelenjen meg a http://hothforum.atw.hu/ -n ez lenne a bajom ?? Kösszönöm válaszod !!
0

#6 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 október 03 - 09:37

Sztem még mielőtt elkezded azonnal válts szolgáltatót. atw-n nem igazán megy jól az IPB. Ha nem akarsz magadnak fejfájást akkor nézel egy fizetős szolgáltatót. Vannak nagyon olcsóak is.
0

#7 Felhasználó nem aktív   buszos30 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 október 03 - 10:17

Jó megpróbálom máshol amúgy tudsz ajánlani ?
0

#8 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 október 03 - 11:02

Nekem a 3ix-en megy IPB hibátlanul. Nem magyar szolgáltató, de jobb is. Olcsó, ha domaint regelsz meg van 5 perc alatt, nem kell 2 hétig várnod. A support is gyors ha elakadsz.
0

#9 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 október 03 - 12:27

Öhm. :) A .com domaineket már magyar szolgáltatóktól is lehet rendelni 5 perc alatt.
Pl dotroll.com ;)
0

#10 Felhasználó nem aktív   buszos30 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 október 03 - 15:37

Na ja hát nem-tom de amugy még azt hagy kérdezem már meg hogy elvileg oda ugye a nyito oldal cim kell tehát a http://hothforum.atw.hu/ nem ?????? megprobálom még a ultra web en ha ot se akkor fizetös lessz!! de a mostani meg megy hibátlanul extra.hu un !!! Oda meg szünetel a reg sajna :-((
0

#11 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 október 03 - 18:02

Sztem felesleges ingyenesekkel próbálkoznod. úgyis be fogod látni, hogy felesleges, utána meg bajlódhatsz a fórumod költöztetésével. Jobban megéri ha azt a kis összeget beleinvesztálod. Ultraweb meg még az atw-nél is szarabb. :)
0

#12 Felhasználó nem aktív   buszos30 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 október 03 - 20:32

Ok megnézek egy fizetőst más nem kipróbálom egy hónapost :-)) kösz a válaszokat !!
0

#13 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 72

Elküldve: 2009 október 04 - 12:04

ATW-n rendesen futni kell az IPB 2.3.6-nak, mert én is használtam ott egy ideig. Egyébként azért írja ki, hogy nincs kezdőlap feltöltve, mert te egy forum nevezetű mappába töltöttél fel mindent (http://hothforum.atw.hu/forum).

Arra még érdemes figyelni, hogy a gyökérben hozz létre egy tmp mappát, mert a csatolmányok, avatarok feltöltése nem fog működni ameddig nincs ilyen mappa.

Fizetős tárhelynek én a Gyümölcstárhelyet (http://gyumolcstarhely.hu) tudom ajánlani, nekem nagyon bevál. Ha az igénylőlapra beírsz egy ajánló domaint, ami náluk van hosztolva, akkor kapsz 1 évre 1000Ft + ÁFA kedvezményt a választott csomag díjából és ha valaki a későbbiekben téged jelöl be ajánlónak, akkor még kapsz további 1000Ft + ÁFA kedvezményeket a következő évi díjból. Ezen kívül ezt is érdemes megsasolni: http://linkcsere.gyumolcstarhely.hu.

Szerkesztve Thomas RC által: 2009 október 04 - 12:13

0

#14 Felhasználó nem aktív   buszos30 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 október 04 - 12:31

Hm.. értem akkor tehát alapbol mappa nélkül másoljam fel az upload mappábol a dolgokat és utánna még hozzak létre
egy tmp mappát igaz ???

Na igy jó lett igaz most valamiért oldalbetöltési hiba de majd rájövök biztos elálitotam valamit :-)) de fö a gyakorlás !! :-))

Szerkesztve buszos30 által: 2009 október 04 - 15:41

0

#15 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 72

Elküldve: 2009 október 04 - 15:52

Az ATW-nél általában oldalbetöltési és SQL hibák (nem tud csatlakozni az adatbázishoz több 10 percig) szoktak lenni, én ezért váltam meg tőlük.
0

#16 Felhasználó nem aktív   buszos30 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 október 05 - 08:16

Hát igen de gyakorolni tökéletes lessz!! Az extra.hu meg a cjb.hu -n meg nem lehet regélni pedig az extra az tuti jo most ot fut és tökéletes !! Kösszönöm válaszotokat még egyszer !!
0

#17 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 október 05 - 11:50

Üzenet megtekintéseIdézés: Thomas RC - Dátum: 2009 október 04 - 15:52

Az ATW-nél általában oldalbetöltési és SQL hibák (nem tud csatlakozni az adatbázishoz több 10 percig) szoktak lenni, én ezért váltam meg tőlük.

Tehát egy szó mint száz, az atw-t kerülni kell. :)
1

#18 Felhasználó nem aktív   bertone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2011 december 29 - 10:48

Üzenet megtekintéseIdézés: tommy - Dátum: 2009 október 03 - 01:51

Telepítessz egy friss ipb-t arra a szerverre ahol a phpbb-d is van, a konvertert feltöltöd az ipb gyökérkönyvtárába, böngészőben megnyitod és követed az utasításokat.

Igen, valószínűleg valamelyik adatot hibásan adtad meg.

Heló

Nekem is problémám van a konvertálással, de nekem már azzal, hogy mit indítsak el?
Letöltöttem a 3.2-höz való konvertert, ami kicsomagolás után adott több mappát, köztük az "upload"-ot is. Viszon index.php fájl, vagy egyéb olyan, ami indítható lenne, olyat csak nagyon mélyen találok (upload/interface/converter/index.php) ez viszont a következő hibaüzenetet adja:
"Incorrect access
This script must be accessed from command line. You have incorrectly accessed this file."

Az upload-ot oda töltöttem, ahová írtad is, az ipb gyökérkönyvtárába, azaz a /forum -ba.
Előre is köszi a segítséget!
0

#19 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2011 december 29 - 17:36

Nyilvánvalóan fogalmad sincs, hogy mit csinálsz. Így nagyon nehéz lenne elmagyarázni a konvertálás menetét.
0

#20 Felhasználó nem aktív   bertone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 6

Elküldve: 2011 december 29 - 23:00

Üzenet megtekintéseIdézés: tommy - Dátum: 2011 december 29 - 17:36

Nyilvánvalóan fogalmad sincs, hogy mit csinálsz. Így nagyon nehéz lenne elmagyarázni a konvertálás menetét.

Igazad van, hisz másként nem is kértem volna segítséget. Köszi
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó