Melyik a kedvenc autód a Most Wanted-ben?
Elküldve: 2005 december 13 - 17:58
Én a Lamborghini Murciélago-ra szavaztam, mert nagyon jól lehet tuningolni, és mert a NFS 6-óta a kedvenc autóm.
Itt egy kép róla:
Itt egy kép róla:
Elküldve: 2005 december 13 - 18:04
Én pedig a Porsche Carera GTre
Ha az még nem volna elég hogy Porsche rajongó vagyok a MWben a Carera GT a legjobb
Kipróbáltam a Murciélago-t és a Carera GT-t is ugyan azon a páláyn -> A carera GT 20km/hval nagyobb csúcs sebességet ért el és 10-15 másodpercel megdöntöttem a rekordját a Murciélago-nak
Persze éna Porschen nőttem fel lehet hogy ezért, mert a Porschet vakon is jól vezetem
Ha az még nem volna elég hogy Porsche rajongó vagyok a MWben a Carera GT a legjobb
Kipróbáltam a Murciélago-t és a Carera GT-t is ugyan azon a páláyn -> A carera GT 20km/hval nagyobb csúcs sebességet ért el és 10-15 másodpercel megdöntöttem a rekordját a Murciélago-nak
Elküldve: 2005 december 13 - 18:38
De Unique-k nélkül csináltam
Sima Quick Race-ban nincs Unique
Úgyhogy hiába hosszabb a Murciélago Topspeed csíkja 1-2 miliméterrel annyival rövidebb a gyorsulási csíkja
És nem győzöm hangsúlyozni: nem a csíkok számítanak hanem a tuning és a VEZETÉSi képességed
Ha nem tudsz vezetne legyen akármilyen jó a verdád nem nyersz, míg ha tudsz vezetni akár bénább kocsival is viheted a győztes "kupát" :idea.
ÉS én a Porsche carera GT-vel tudom a maximumot nyújtani
tehát Porsche carera GT forever
Sima Quick Race-ban nincs Unique
Úgyhogy hiába hosszabb a Murciélago Topspeed csíkja 1-2 miliméterrel annyival rövidebb a gyorsulási csíkja
És nem győzöm hangsúlyozni: nem a csíkok számítanak hanem a tuning és a VEZETÉSi képességed
ÉS én a Porsche carera GT-vel tudom a maximumot nyújtani
Elküldve: 2005 december 13 - 19:11
Nem találom a Lexust, ezért majd később szavazok, ha lecseréltem.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2005 december 13 - 20:03
Miattam nem fontos, majd lecserélem ( úgyis terveztem), és majd akkor szavazok.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2005 december 13 - 20:20
Látom lecserélted, akkor mostmár én is szavaztam.
Elküldve: 2005 december 13 - 20:22
Amúgy tényleg jó a Lexus mostanába kiállnak ellenem, és 350-nel is mennek
Elküldve: 2005 december 13 - 20:24
Az enyém még csak 300-at tud, de van még benne tartalék. Most kb. mindenből a 2. szintű cucc van benne.

Súgó