Üdv!
Tegnap felraktam egy nem igazán szokványos ipb skint.
a neve "i-tab" de a gondom az lenne vele, hogy a jobb oldali sarokban van egy lenyilló menü. Ez rendesen működik (ebbe vannak vezérlőpult, aszisztens, üzenetek stb.) szóval rendesen működik viszont csak a főoldalon. Ha már egy fórumba vagy egy témába vagyok benne akkor már nem hajlandó megnyílni.
Ötlet?
Oldal 1 / 1
Skin menü
Elküldve: 2009 augusztus 18 - 16:46
A hivatkozások jók mindenképp... ez egy lenyíló menü és nem akar lenyílni.
Bevallom ez a skin tuti, hogy fizetős de megtaláltam interneten nem tudom belinkelhetem e ide...
Bár szerintem a felhasználók nagyrésze az ipb-ért sem fizetett
Írj hogy belinkelhetem e és akkor megtudod nézni. meg van egy fórumom amit csak teszt célból tettem fel ma.
Ezen próbálgatom előbb a modokat nehogy a rendes fórumot rontsam el
http://isolate.szerverem.hu/ipb
Még a skin nincs fent de amire elolvasod felrakom
köszi üdv.
Bevallom ez a skin tuti, hogy fizetős de megtaláltam interneten nem tudom belinkelhetem e ide...
Bár szerintem a felhasználók nagyrésze az ipb-ért sem fizetett
Írj hogy belinkelhetem e és akkor megtudod nézni. meg van egy fórumom amit csak teszt célból tettem fel ma.
Ezen próbálgatom előbb a modokat nehogy a rendes fórumot rontsam el
http://isolate.szerverem.hu/ipb
Még a skin nincs fent de amire elolvasod felrakom
köszi üdv.
Elküldve: 2009 augusztus 18 - 16:53
hát nem tudom mi okozza de úgylátszik újra kell, hogy rakjam a rendes fórumon... mivel a tesztelősön rendesen működik
feletébb érdekes. bocsi a kellemetlenségekért de sztem megoldom már. biztosan rossz helyen túrtam bele.
Elküldve: 2009 augusztus 18 - 19:50
már minden okés 
Rendszerint minden skint szeretek szép tistán látni... és valószínű kicsit jobban lebutítottam mint kellett volna
De újraraktam és okés lett
Rendszerint minden skint szeretek szép tistán látni... és valószínű kicsit jobban lebutítottam mint kellett volna
De újraraktam és okés lett
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó