IPB Fórum: Nem enged írni - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Nem enged írni RC 2

#1 Felhasználó nem aktív   junior001 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 85

Elküldve: 2009 augusztus 11 - 01:09

Sziasztok

Azzal a gonddal fordulok megint hozzátok hogy az IPB Shouthbox Rc2 nem enged írni, mert amikor írok valamit nopermission jön be és nem tudom hogy mégis mi lehet a gond. :S

H valaki tudna segítsen, köszönöm.
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 augusztus 11 - 03:43

Állítsd be a jogosultságokat, hogy mely csoportok írhatnak (a csoport beállításoknál lesz egy új fül) és kik a moderátorok.

De elég bugos még. Opera alatt pl garantáltan nem fog működni.
0

#3 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Hozzászólás: 930

Elküldve: 2009 augusztus 11 - 09:13

valamin ne rc2-t használj, frissíts
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#4 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 523

Elküldve: 2009 augusztus 11 - 12:43

Úgy veszem észre, hogy itt generális problémák vannak, nem is egy felhasználónál!

Utóbbi időben elég sokat gondolkodtam azon, hogy elő fogom terjeszteni, hogy csak azoknak segítsünk, akik teljesen frissítették a rendszert és úgy jelentkezik a hiba!

Elég sokan még mindig BETA-kat használtok, amit persze megértek, hiszen amíg warez oldalakon "nem adják ki" az új frissítéseket, a NULLED-osok nem tudnak frissíteni!
Legtöbb probléma elkerülhető lenne észrevételeim szerint, ha mindenki a legfrissebb verziót használná, ergo, lenne egy aktív licensze és naprakészen használná a fórumát a hivatalos kliens részlegből letöltött frissítésekkel!

Ha valaki rendelkezik legalább 50-60 aktív felhasználóval, nem sokból tartana vásárolni egy licenszt!
Tárhelyet meg manapság már sza...t hu....t kap az ember...
0

#5 Felhasználó nem aktív   junior001 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 11 - 15:08

Köszi szépen a segítséget tényleg frissítéssel volt a gond. :S

Nitaro azt szeretném kérdezni a licensz kóddal kapcsolatban hogy egy külföldi warezon láttam vagy 100-at azok milyenek vagyis úgy értem hogy ki lehet őket próbálni vagy inkább vegyek egyet?
0

#6 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag

Elküldve: 2009 augusztus 11 - 16:08

A licenszet domainre adják. Ez nem Rapid acc, hogy találok egyet és vagy bejön vagy nem.

Az én forgalmimmal sem mehet más autó, csak az enyém, nemde?
Vagy amikor a barátod otthon hagyja a személyigazolványát, a kocsmában meg igazoltatás van, akkor odaadod neki a rendőr szeme előtt a tiédet az meg elfogadja, hiszen teljesen mindegy neki, úgyis személyi kell a kezébe ami tökmindegy kié? Hmm...

Ha valaki el is ajándékozza az IPB licenszét, akkor is annak az illetőnek szólnia kell az IPS-nek, hogy ingyen átadta és XY domainen fogják használni!
Ilyenkor új kódot generálnak és azt kell használni, szóval még csak ajándékozni sem lehet csak úgy hipp-hopp.
0

#7 Felhasználó nem aktív   junior001 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 11 - 16:12

Aham ok mostmár értem.

Közbe a fórumomon ez a hír fogad a fórum statisztikában:

There are no groups selected to view the active users hook of the shoutbox, please disable the hook in your ACP or select some groups!

Már beállítottam minden csoportot hogy lássa meg mindent de ezt írja ki. :S
0

#8 Felhasználó nem aktív   junior001 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 17 - 22:15

Ha nem tudjátok mi a baj akkor elég lenne egy olyanis hogy bocs ezt nem tudjuk vagy valami. :getlost:
0

#9 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 augusztus 18 - 03:07

OFF:

Töröltem az utóbbi pár hozzászólást.
Jócskán túllőttetek a célon.

Ha valakire legközelebb rájön az efféle szófosás tartsa magában,
vagy ha nagyon nem megy, akkor még mindig ott a PÜ, mint opció.
Bízom benne, hogy kulturáltan is képesek vagytok fogalmazni...

Továbbá igen, illik kellene licenszet venni a fórumhoz vagy ne csodálkozzunk semmin!
Ha másért nem, már az IPS supportért (igen, tényleg segítenek, ha baj van) és a fejlesztők munkájáért.
Aki nem engedheti meg magának, rengeteg opensource + free alternatíva van mindenre.
Ellenben végig ott az esély, hogy egyszer elkapnak és jól megbírságolnak. Jó esetben...

PS: A warez oldalak / fórumok linkelgetését is mellőzhetnétek,
aláírásban és hsz-ben egyaránt, úgyis törölve lesznek.

ON:

A 3-as Shoutbox elég kiforratlan még mindig, de ettől függetlenül lehetséges, hogy kifelejtettél valamit junior001.
Ha már ellenőrizted és nem, akkor továbbra is bugos... Én azért kipróbálnám localhoston vagy más tárhelyen is, ki tudja...
(Tételezzük fel, hogy már a legújabb és tiszta verzióval próbálkozol vagy nincs sok értelme...)

Na minden vissza a normális kerékvágásba.
0

#10 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 augusztus 18 - 09:27

Írtam már egyébként egy másik hozzászólásban is, hogy a "nopermission" dolog sok más kiegészítőnél előjön mert módosítottak valamit a 3.0.2-ben. Ezért a kiegészítőket javítani kell. Nem tudom 100%-ra mondani, hogy itt is ez a helyzet de valószínű. Ha jól tudom frissítést sem adtak még ki az üzenőfalhoz. Egyébként személyes tapasztalat alapján én sem ajánlom ennek az üzenőfalnak a használatát mert nagyon sok gond van vele.

ps: ez csak személyes vélemény, de az üzenőfal sztem valahogy szembe megy a fórum létjogosultságával. Írjanak csak a felhasználók a fórumba.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#11 Felhasználó nem aktív   junior001 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 18 - 10:48

Előrsször is elnézést a tegnapiért eléggé ideges voltam és nem itt akartam levezetni a feszültséget de sajnos ez lett.

A shouthbox-ról pedig annyit hogy már működik és egyenlőre szerencsére nincs semmi baj vele.
0

#12 Felhasználó nem aktív   Genius93 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 67

Elküldve: 2009 augusztus 19 - 17:21

Nekem sehogysem sikerül!
Walaki tud ajánlani egy IP.Shoutbox-hoz hasonló modot?(IRC Chat sem vált be)
0

#13 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag

Elküldve: 2009 augusztus 19 - 17:25

http://www.tufat.com...at_chatroom.htm

Ez egy flash alapú chat és beépíthető az IPB adatbázisába ha nem akarsz vagy nem tudsz új adatbázist használni.
Természetesen külön is használható, külön adatbázissal. Könnyen telepíthető és könnyen el is távolítható.
0

#14 Felhasználó nem aktív   fonix232 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 25

Elküldve: 2009 szeptember 13 - 20:16

Üdv!
Nekem az IP.Board 3.0.3 és IP: Shoutbox 1.10-es verziójával van olyan gondom, hogy mikor beállítanám a My Apps alatt, akkor kiírja hogy nem tudja elérni az adatbázist, pedig minden jól be van állítva...

A pontos hibaüzenet:

localhost Driver Error
There appears to be an error with the database.
If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. 

You can try to refresh the page by clicking here

És jelenleg ezt egy XAMPP szerveren futtatom itthon,a telepítő semmilyen hibát nem észlelt, és minden rendben települt...

EDIT:

Egy kis modulszerkesztés után ( az IP.Shoutbox Overview modulját át kellett állítani public-ra, mert szerinte én az egyetlen felhasználó nem voltam admin) végre hozzá tudtam adni a moderátorokat... de hogy a fenébe lehet írni a shoutboxba?

Szerkesztve fonix232 által: 2009 szeptember 13 - 21:28

0

#15 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 szeptember 14 - 20:37

ha jól emléxem minden egyes csoportnak be kell állítani a jogosultságokat. Azt hiszem alapból mindenkinek tiltva van minden.
0

#16 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 21

Elküldve: 2010 március 01 - 11:28

Offtopik, de ahogy látom itt folyik róla a csevej. A shoutbox törléssel kapcsolatban van kérdésem. Beállítottam a Prune Old Shouts? -ot 1-re (1 napra), ami az értelmezésem szerint, azt jelenti, hogy törli az 1 napnál régebbi hozzászólásokat. Törölni töröl is néha, de össze-vissza. Tegnap még voltak 3-4 napos hozzászólások, azokat ma reggelre törölte, de továbbra is vannak 24 órán túli postok.
0

#17 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 21

Elküldve: 2010 március 04 - 12:33

Rájöttem. A shoutbox naponta egyszer töröl és akkor kitöri az előző 24 órát egyszerre. Az elején valószínűleg azért maradtak többnapos bejegyzések is, mert utána állítottam 1 napra a törlési időt és az csak a másnap reggeli törlésnél aktiválódott. Most a másik problémám, hogy az iPhone-on nem látszik a shoutbox görgetősávja, de ez már fejlesztői kérdés.
0

#18 Felhasználó nem aktív   verser233 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 93

Elküldve: 2010 április 13 - 16:23

Sziasztok!

Nekem működik, meg nagyon jó, hasznos, csak épp minden egyes szónak az első betűjét nagybetűként jeleníti meg, természetesen nem úgy írom be, és mégis.

Tehát így: Szép Reggelt Mindenkinek!

Erre esetleg ötlet?
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó