IPB Fórum: Wiki MOD? - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Wiki MOD?

#1 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 72

Elküldve: 2009 augusztus 06 - 14:35

Sziasztok!

IPB3-hoz létezik ingyenes wiki modul? Amit eddig találtam, az IPB2-höz volt jó, ráadásul fizetős és ha jól vettem ki, akkor az csak integrálásra használható (erre gondolok). Nekem olyan kéne, ami beépül az IPB3 oldalai közé, mint külön oldal és nem kell sokat tudnia, elég annyi, amennyit egy alap wikinek tudnia kell.
0

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2009 augusztus 06 - 14:55

Én ipb2-ről sem tudtam, de ipb3-hoz sztem még biztos nincs. valószinűleg ez lesz majd módosítva, ha a fejlesztője akarja
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 08 - 21:35

Nagy kár, de részben is érthető is, hogy nem nagy az igény a wiki modokra. :(
0

#4 Felhasználó nem aktív   tomi 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 22

Elküldve: 2009 augusztus 09 - 10:25

Szerintem jó lenne. Főleg olyan fórumra mint a tiéd. Magyar Modellező Közösség. :)
0

#5 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 09 - 11:10

Persze, hogy jó lenne, de itt a gond, hogy nincsen olyan, ami nekem megfelelő lenne - sajnos. Külön wikit is feltelepíthetnék, de kell majd a letöltéseknek a tárhely (költözés után tervbe van véve ilyen is) a kézikönyveknek és a tervrajzoknak. Meg annak nem sok értelmét látom, hogy a felhasználó regeljen ide is meg oda is külön-külön.
0

#6 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 09 - 13:48

Kicsit gondolkodtam a dolgon. Nekem bőven elég lenne annyi, ha... no de leírom hosszan mit is szeretnék wiki mód hiányában:

A fórumon létrehozok egy kategóriát, a neve mondjuk 'Wiki' lenne. Aztán létrehozom a fórumokat, például 'ez, az, amaz, emez, megezis, megazis...'. A kategóriát elrejtem a felhasználók elől, hogy a fórum oldalán ne lehessen látni (azaz nem adom meg a jogot, hogy láthassák, de a hozzáférési jogokat megadom nekik (új téma nyitása, válasz, stb.)). A menübe viszont beteszek egy 'Wiki' menüt, a hivatkozásra az elrejtett kategória hivatkozása lenne. Ez így vajon működhetne? Az egyetlen probléma egyedül az lenne, hogy gondolom a menüben továbbra is a 'Fórum' zöldülne ki, nem pedig a 'Wiki'. Ezt meg lehet oldani?

Szerkesztve Thomas RC által: 2009 augusztus 09 - 13:48

0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó