Sziasztok
Az lenne a nagy gondom szeretném a fórumomat újra telepíteni de nem szeretnék semmit sem meghagyni csak a topikokat és a fehasználókat, meg lehet ezt valahogy oldani ? Tudom hogy erről volt már valahol szó de sajna az új forumon ezt nem találtam meg sajna. A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Napster
Oldal 1 / 1
Adatbázis részleges újratelepítése
Elküldve: 2009 augusztus 05 - 14:30
Először telepítsd fel a fórumot valahova, de előtte mentsd le a meglevő adatbázist.
Majd az ibf_members, ibf_topics, ibf_posts táblák tartalmát tedd át az újakba, vagy csak simán cseréld le őket.
Mindig legyen biztonsági másolatod mindenről!
De legalább egy fórum-kategória kelleni fog, amibe a topikok lesznek. Hozz létre egyet és jegyezd meg az ID számát.
Majd az ibf_topics táblában minden egyes rekordban a forum_id legyen az előbbi kategória ID szám:
Majd az ibf_members, ibf_topics, ibf_posts táblák tartalmát tedd át az újakba, vagy csak simán cseréld le őket.
Mindig legyen biztonsági másolatod mindenről!
De legalább egy fórum-kategória kelleni fog, amibe a topikok lesznek. Hozz létre egyet és jegyezd meg az ID számát.
Majd az ibf_topics táblában minden egyes rekordban a forum_id legyen az előbbi kategória ID szám:
UPDATE ibf_topics SET forum_id = ID-SZÁM
Elküldve: 2009 augusztus 05 - 18:20
Szerintem arra nincs megoldás, szóval majd a kategóriákat vissza kell írni.
Elküldve: 2009 augusztus 05 - 19:03
oké köszönöm szépen sikerült vannak kissebb hibák pl: egy felhasználó töbször van
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó