IPB Fórum: MatrixTech IPB 3.0.1 - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

MatrixTech IPB 3.0.1

#1 Felhasználó nem aktív   aspire 

• Újonc
  • PipaPipa
  • Csoport: Designer
  • Hozzászólás: 60

Elküldve: 2009 július 28 - 21:42

Sziasztok!

MatrixTech IPB 3.0.1

kép

Következő munkám előzetese amiről most közzé teszek egy képet, hogy még is mire számíthattok.
A skin fix és 100% szélességben is letölthető lesz.
Terveim szerint a skin fizetős lesz, de nem kell meg ijedni nem nagy összegről lesz szó.
Remélem elnyeri ízléseteket, és elégedettek lesztek vele. Én elégedett vagyok vele mit is sikerült kihoznom a default skinből.
Közel egy hónapja készül, jelen pillanatban már csak az ikonok és gombok vannak hátra. Tehát hamarosan élvezheti akinek megtetszik, természetesen pénz fejében, de ezen ne csodálkozzatok hogy pénzt kérek érte hiszen ebben nagyon sok munkám van.
A sidebar zárható nyitható nem fixre készítettem, de ott voltak fejfájásaim mire össze illesztettem a sidebar-t, hogy így nézzen ki.

Üdv Aspire
2

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 július 28 - 21:50

Jól néz ki!

Szép munka! :grt:
0

#3 Felhasználó nem aktív   durrbelel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2009 július 29 - 01:21

Irányár, mert lehet megvenném.

Mellesleg nem rosz, az ikonokra kíváncsi vagyok, mit lehet ebbe kihozni. 2 szélességbe lehetne, egyszer 800 x X, A Másik meg 1024 x 4

Am kül annyit tudok mondani, Magyarországon szerintem az ilyet felesleges pénzért adni, mivel sajnos letöltik az emberek. Külföldre lenne jó terjeszkedni, ez egy jótanács.
0

#4 Felhasználó nem aktív   aspire 

• Újonc
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 július 29 - 19:56

Szia!

A skin terveim szerint 3000 Ft lesz. Viszont 800X600-as képernyőméretre nem alakítom át.
indok:
Kevesen használnak ilyen képernyőméretet, és maga az IPB is 1024x768-as képernyőméretre lett kialalkitva és ennek ellenére már ebben a méretben is átalakításokat kellett véghezvinnem, hogy jó legyen annak ellenére, hogy a defaultban sem jó én feljavítottam azt. Nagyon sok dolog van benne ami a 800-as képernyőn elcsúszik és a szövegek is sortőrések tömkelegét okozza, a képekről nem is beszélve. Ezért indul 1024-ről.

A 100% széles skin kicsit eltérő lesz mivel ha a skin nem fix a logo kék része az ismétlődés miatt kivitelezhetetlen, csak brandingolással ami a képek ismétlődését okozza ami igencsak furcsán mutat.
Ezért abban csak egy logo left lesz és brandingal kifuttatva végtelenre ami egy azonos háttérszín lesz. A többi megegyezik az 1024-es képernyőméretre készítettel.
0

#5 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2009 július 29 - 20:17

Üzenet megtekintéseIdézés: durrbelel - Dátum: 2009 július 29 - 01:21

Am kül annyit tudok mondani, Magyarországon szerintem az ilyet felesleges pénzért adni, mivel sajnos letöltik az emberek. Külföldre lenne jó terjeszkedni, ez egy jótanács.

nem tudom aspire hogyan fogja terjeszteni, de gondolom a skin nem lesz letölthető csak vásárlás után így nem nagyon fogják tudni letölteni azt. Ha meg valmi észlény megvásárolja és utána feltölti egy warez oldalra, annak csak gratulálni tudok. Egyébként meg ha valaki kalózban fogja használni azt könnyen le lehet majd vadászni.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#6 Felhasználó nem aktív   junior001 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 85

Elküldve: 2009 július 31 - 20:22

Szerintem sem kéne pénzt kérni skinért főleg nem pont Magyarországon (Amúgy a skin nagyon tetszik.) mivel M.O. igazi warez ország sajnos bár másnak jó.Ha megnézed a magyar warez oldalakat akkor látod hogy a külföldi prémium (fizetős) skinek sem bírják sokáig mivel nekem is megvannak azok és szinte egy egész kollekció van amit pénzért kéne megvenni de egy ember megveszi aztán pedig warezra feltölti és így vándorolnak a skinek warezról-warezra. Hát sajnos az emberek már csak ilyenek tisztelet a kivételeknek.

De amúgy tényleg grat nagyon szép nekem legalábbis nagyon tetszik. :grt:

Üdv.: Junior001
0

#7 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 július 31 - 21:00

Csak azért azt ne felejtsd el, hogy nagyon sok munka van egy ilyen skinben. a külföldi fizetős skineket meg itt azért tudják az emberek használni, mert mondjuk egy amerikai skin készítő nem nagyon fogja magyar honlapokon keresni a skinjeit. De ha valaki feljelenti biztos lehetsz benne, hogy utánajárna azonnal. A magyar warez oldalakon egy magyar skin készítő meg percek alatt kiszúrja a skint amit ő készített.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#8 Felhasználó nem aktív   tomi 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 22

Elküldve: 2009 augusztus 01 - 16:52

Épp most akartam írni, hogy ezt a skint ingyen megfogom szerezni, de amit írtál attól elment a kedvem. :(
0

#9 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 augusztus 01 - 17:56

Még jó, hogy ezt pont abban a topicban írod le, amelyet maga a skin készítője indított. :bravo:
1

#10 Felhasználó nem aktív   aspire 

• Újonc
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 augusztus 01 - 18:35

Hihetetlen, mik vannak. Ezért tart ott az ország ahol tart.
Na mindegy, neki kell állni egy skinnek kedves barátaim és ha kész vagytok vonjátok le a konzekvenciát mennyi munka is van vele mire ilyen lenne.
Utána el lehet gondolkozni, az ingyenességen.
A skin a mai naptól megvásárolható 3000FT-ért.

A vásárlás folyamata a következő:
Nekem kell Privát üzenetben jelezni a skin vásárlási kérelmet, A fizetési és skin letöltési részletek PB-ben történnek.

Üdv Aspire
0

#11 Felhasználó nem aktív   ashiaor666 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 46

Elküldve: 2009 szeptember 13 - 00:49

Üdv!

Ez a hiba csak nálam látható a Matrix (és a blue orange) skinben letöltéskor?

Csatolt fájl  matrix.JPG (11,42K)
Letöltések:: 7

Egyébként csak javasolni szeretném a magyarításhoz a 'File' szó helyett a 'Fájl' szó használatát. :)
I hope you find christ and get molested by your new pastor!
0

#12 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2009 szeptember 13 - 02:29

Gosh, mennyi 'file' volt... :S Keresés - Csere módszer legyűrte mind. :)
1

#13 Felhasználó nem aktív   aspire 

• Újonc
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 szeptember 13 - 08:53

Szia ashiaor666,

Az én skineimben a IDM nincs benne csak a galéria és a blog. Ha az IDM-hez tartozó ikonok nincsenek berakva ezeknek a skineknek az images mappájába akkor csak a szöveg jelenik meg mivel nincs mit betöltsön a böngésző.
0

#14 Felhasználó nem aktív   ashiaor666 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 46

Elküldve: 2009 szeptember 13 - 12:29

Kösz Lightning! :koccint: Terveztem, hogy nekiállok én lecserélni de megúsztam! ...természetesen csak akkor, ha a végleges magyarítás is felkerül! :pleasantry:

És neked is köszönet a válaszért aspire, tökk elfelejtettem, hogy ezt tényleg ott kell és 'nem a te melód'! :D
I hope you find christ and get molested by your new pastor!
0

#15 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2009 szeptember 13 - 15:27

Üzenet megtekintéseIdézés: ashiaor666 - Dátum: 2009 szeptember 13 - 00:49

Egyébként csak javasolni szeretném a magyarításhoz a 'File' szó helyett a 'Fájl' szó használatát. :)

Üzenet megtekintéseIdézés: ashiaor666 - Dátum: 2009 szeptember 13 - 12:29

Kösz Lightning! :koccint: Terveztem, hogy nekiállok én lecserélni de megúsztam! ...természetesen csak akkor, ha a végleges magyarítás is felkerül! :pleasantry:

Akit érdekel a nyelvi szövegek az adatbázisban vannak és így cserélhetők például:

UPDATE ibf_core_sys_lang_words SET word_custom = replace( word_custom, 'file', 'fájl' ) WHERE lang_id = 2;
UPDATE ibf_core_sys_lang_words SET word_custom = replace( word_custom, 'File', 'Fájl' ) WHERE lang_id = 2;

Ezután az ACP-ről a Manage Languages részlegben újra kell gyorsítótárazni (cache) a nyelvi fájlokat és kész is van.

Feltöltöttem egy frissítést így nem kell megcsinálnia senkinek.
0

#16 Felhasználó nem aktív   fonix232 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 25

Elküldve: 2009 szeptember 25 - 20:48

Tennék egy megjegyzést még erre a skin megvétel/warez dologra.
Általában ha valaki használ egy skint azt azért teszi mert
a, tetszik neki, és úgy érzi tökéletesen illik az oldala/fóruma profiljába
b, el akarja ismerni a készítő munkáját.
Vagy mindkettő. Namármost, ilyenkor nem azok a gagyi ötperces skinek kerülnek ki a warez oldalakra amiket megnézel és öt perc múlva már el is felejtesz, hanem a ténylegesen minőségi munkák. Azaz ez is egyfajta elismerés a készítő iránt. Én azt gondolom hogy emiatt nem nagyon kéne balhézni, ha valaki szeret valamit, és megengedheti magának, akkor megveszi. Pont mint a PC játékoknál. Nem tudom ki mennyire figyeli, de a játékosok elég nagy része ha letöltötte és játszott a játékkal és tetszett neki akkor nem sokkal rá megveszi. Miért is? Mert elismeri a készítő(k) munkáját. Ugyanez van program/skin fronton is, csak a fejlesztők nem értik /nem akarják érteni ezt. Mert elég sok olyan ember van akinek egy rendes fizetett .com/.org/.hu-s címre sincs pénze (havi 5-10$) nemhogy egy 150-200$-os fórummotorra, amiben alapesetben szinte semmi sincs. Én is például nem engedhetem meg a készülő fórumomnak hogy ilyen olyan drága cuccok legyenek legálisan rajta, hanem beismerem, egy nulled verziót fogok használni. Hogy miért? Mert tetszik az IP.Board, ahogy meg van csinálva, és így tovább, de 16 évesen nincs pénzem egy fórummotorra meg a kiegészítőire. Főleg nem egy témára hozzá, mondjuk én úgyis egy alap témát szeretnék majd hozá használni. Amúgy ha egy készítő úgy érzi hogy a warezolással megsértem a munkáját, akkor nem töltöm le azt, de csak akkor ha ténylegesen ebből él (van pár S60 témakészítő ismerősöm, ők is ilyenekből élnek, a témák eladásából) és nem csak arra megy ki hogy minél többet lehúzzon a vevőiről. Pl az Invision Power is ezt csinálja, mert kiadta a fórummotorját 150$-ért, és még vedd meg hozzá ezt meg azt hogy működjön.

Aspire, egyébként nagyon szép téma, igaz az ikonosat még nem láttam, de gondolom valami fémes témájú ikoncsomagot készítettél hozzá. Az oldalra ki-be csúszó menü nagyon ötletes, a téma szép felépítésű, és tényleg igényes, nem az a "á összedobom öt perc alatt, ezeknek jó lesz a sz*r is, aztán tejeljenek nekem" típusú! Nekem nagyon tetszik, mondjuk én alapba szeretem a kék-ezüst párosítást...
0

#17 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2009 szeptember 25 - 21:55

Azért ne felejtsük el, hogy az IPB nem a tizenéves korosztályt tűzte ki célközönségnek. :idea:
Egy ilyen fórum már komolyabb dolgokra hivatott, mint egy warez fórum vagy egy chit-chat szoba.
0

#18 Felhasználó nem aktív   fonix232 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 25

Elküldve: 2009 szeptember 26 - 07:41

Igen, ezt egyből gondoltam, de legalább kiadhatnának valami Lite vagy hasonló verziót, ami majdnem mindent tud, csak pl nincs hozzá olyan gyors support, meg a frissítések később jönnek ki, és mondjuk ingyenes vagy olyan 10-20 dollár körül mozogna az ára...
0

#19 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 szeptember 26 - 12:14

Azért a fenti megjegyzéssel komolyan vitatkoznék.

Elismerés? Akkor ezek szerint aspire-nek még hálásnak is kellene lennie, ha valaki lenyúlja a skint?
Nem igazán hívnám elismerésnek azt ha valaki megvétel nélkül használná ezt a skint. Szerintem a lopás szó sokkal helyénvalóbb lenne.

Ha több napi melód lenne egy ilyen skinben, sztem neked is elöntené a f*s az agyadat, ha az emberek elkezdenék "elismerés" címen ingyen használni a skinedet.
Azt meg senki se mondja, hogy nincs rá 3000 ft-ja. Kortól függően, egy hétig nem vesz magának nyalókát, vagy nem megy buliba, vagy nem vesz cigit és meg is van rá a lóvé. De ha még sincs rá keret, a phpbb, smf vagy mybb mindig ott lesz.

Idézet

Igen, ezt egyből gondoltam, de legalább kiadhatnának valami Lite vagy hasonló verziót, ami majdnem mindent tud, csak pl nincs hozzá olyan gyors support, meg a frissítések később jönnek ki, és mondjuk ingyenes vagy olyan 10-20 dollár körül mozogna az ára...

Az előbb azt állítottad, hogy az alap IPB-ben nincs semmi, akkor mit várnál egy lite csomagtól?
0

#20 Felhasználó nem aktív   Airon 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 18

Elküldve: 2009 december 29 - 14:30

Nem akarom elkeseríteni a skin készítőjét, de nem is olyan rég töltöttem le egy - nem szeretném megnevezni az oldal nevét, nem magyar - warez oldalról. Viszont használni nem fogom, tovább adni sem, akinek kell, vegye meg!!! Aki 3ezret sajnál annak a munkájára, aki ,,szenvedett" vele, az ássa el magát!!!!
0

Téma megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó