IPB Fórum: köszönje meg mielött letölt - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

köszönje meg mielött letölt

#1 Felhasználó nem aktív   verser233 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 93

Elküldve: 2009 július 23 - 09:35

Sziasztok!

Van arra mód, hogy amikor rákattint a letöltésre kijöjjön egy figyelmeztető szöveg, hogy kattintson a Thanx gombra, és csak utána tudja csak letölteni a fájlt? :blush: (Fájl hozzáadáskor nekem külön topikot hoz létre a fájloknak ahol lehetőség lenne megköszönni, de nem szokásuk...)

Elnézést, ezt az IPB 2.3-as topikjába kellett volna írnom nem a 3-aséba :blush:

Szerkesztve verser233 által: 2009 július 23 - 10:38

0

#2 Felhasználó nem aktív   Dragonbase 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 62

Elküldve: 2009 július 23 - 13:13

Hát, én ezt úgy oldanám meg, hogy van valamilyen Hide code content Mod(asszem ez a neve) és azt telepíted. Azzal mondjuk csak azt tudod elérni, hogy hozzászóljanak, mielőtt letöltik.. Ott tetszőleges dolgot írsz be, hogy mit írjon ki a link helyet. A köszönöm gombot meg hagyd rájuk ;)
Szerintem. :)
0

#3 Felhasználó nem aktív   Napster 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 101

Elküldve: 2009 július 23 - 13:25

Szia verser233

Nem akarok beleszólni a te dolgod, hogy mit csinálsz ez csak egy javaslat. Szerintem annyira hülyeség ezt ráerőszakolni az userekre, hogy csak akkor tölthessék le ha hozzászólnak vagy megköszönjék. 1. Tele lesz a fórumod fölösleges hozzászólásokkal köszönömökkel 2. Megnő az adatbázisod kapacitása 3. aki akarja úgy is megköszöni, aki akarja nem az utóbiból úgy is több van sajna. Ez csak az én szerény véleményem fölösleges összeszemetelni a fórumot mindenféle köszönömmel.

Üdv: Napster

UI: Nem sértésnek szántam csak egy javaslat megéri átgondolni
0

#4 Felhasználó nem aktív   verser233 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 93

Elküldve: 2009 július 23 - 15:14

ok,köszi, végülis igazad van csak tudod annyira dühítő, hogy azért nekem nem két perc feltölteni fájlokat és foglalkozni az egésszel, és még csak annyit se mond a legtöbbjük, hogy fapapucs
0

#5 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 523

Elküldve: 2009 július 23 - 16:07

Te választottad, a te döntésed! Megszoksz vagy megszöksz! Nem muszáj neked feltöltögetni, senki sem kért meg rá!
De, ha vállaltad, akkor vállald azt is, ami vele jár! Ez egy ilyen világ!
Napsternak teljes mértékben igaza van! Ráerőltetés csak szemetet szül és kedvtelenséget! Hidd el, aki akarja, az úgyis megköszöni! De, a mai fórumtársadalomtól ne várd el, hogy mindenki megköszöni! Érd be azokkal akik megteszik, értük élj, értük tölts fel és ne azokért, akik "még csak annyit se mond a legtöbbjük, hogy fapapucs"!

Ha ezeken a problémákon felül tudsz kerekedni, el tudod fogadni, nem fogsz idegeskedni! Ezt vállaltad, hát akkor csináld! :)

Gondolkodj pozitívan! ;)
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó