IPB Fórum: Üzenõfal hiba - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Üzenõfal hiba

#1 Felhasználó nem aktív   gardiane 

• Újonc
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 55

Elküldve: 2009 július 09 - 18:07

Nagyon szokatlan hiba van....felteszem az üzenőfalat..pár óráig megy..aztán magától tönkremegy

kép

Ha újratelepítem, megjavul...

Mi lehet a baj?
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 július 10 - 02:13

Bug?

A tárhely milyen?

0

#3 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Hozzászólás: 930

Elküldve: 2009 július 10 - 07:01

Ez a hivatalos IP shoutbox? az még RC1 fázisban van. Számítani lehet hibákra. Egyébként ennek van külön szekciója a fórumon.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#4 Felhasználó nem aktív   gardiane 

• Újonc
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 július 10 - 13:41

Bocsi, át is helyeztem a témát a helyére.

Fizetõs táron, webaction.hu-n van, minden IPB 3 rendszerkövetelmény megvan. Ja akkor az a hiba, mert ez a hivatalos RC1 verzió.
0

#5 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 július 10 - 15:13

Egyébként belenyúltál a kódba?
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#6 Felhasználó nem aktív   gardiane 

• Újonc
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 július 10 - 16:10

Semmibe nem nyúltam, egyedül a nyelvet szerkesztettem ACP-ből.

De úgy néz ki hogy már nincs gond, tegnap délután tettem fel, azóta nincs baj.
0

#7 Felhasználó nem aktív   gardiane 

• Újonc
  • PipaPipa

Elküldve: 2009 július 11 - 02:46

Egyre jobban nem értem.

Szöveget akartam írni az üzenőfal fölé (Announcement)rákattitnok a mentésre és ez fogad:

Idézet

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Could not initiate the registry, the settings cache is empty or missing' in /srv/www/wa*****/wa******/admin/sources/base/ipsRegistry.php:1627 Stack trace: #0
/srv/www/wa*****/wa******/admin/sources/base/ipsRegistry.php(498): ipsRegistry->setUpSettings() #1
/srv/www/wa*****/wa******/admin/sources/base/ipsController.php(75): ipsRegistry::init() #2
/srv/www/wa*****/wa******/admin/sources/base/ipsController.php(62): ipsController->init() #3
/srv/www/wa*****/wa******/admin/index.php(24): ipsController::run() #4 {main} thrown in
/srv/www/wa*****/wa******/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 1627

Hogyan tudom ezt a hibát javítani? Hibásanak írt fájlok rendben.
0

#8 Felhasználó nem aktív   Dragonbase 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 62

Elküldve: 2009 augusztus 08 - 17:07

Ezt vond vissza, tehát állítsd vissza, és ne írj bele a kódba. Ha valamilyen üzenetet akarsz a shoutbox-ban, pl "10 hsz alatt nem írhatsz az üzenőfalba" ami mindig ott található, azt az ACP menüben a shoutbox beállításainál csináld.
Ha nem értesz hozzá a kódba sose írj bele, mert elég szép kis hibákat okozhatsz vele a megjelenésben. Hidd el, tudom ;)
0

#9 Felhasználó nem aktív   verser233 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 93

Elküldve: 2010 április 16 - 12:18

Nekem az a problémám, hogy minden egyes szót nagy kezdőbetűvel ír.

Ötlet esetleg?
0

#10 Felhasználó nem aktív   matrixtech 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 32

Elküldve: 2010 november 07 - 21:38

Üdv,

Nekem is a következő hiba lépett fel, miután frissítettem a motort a 3.1.3-ra. Ha feltelepítem a shoutbox-ot, ezt a hibát kapom:
Warning: array_reverse() [function.array-reverse]: The argument should be an array in /USER/---------/www/-----------/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 333

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /USER/-----------/www/-----------/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 340

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/-----------/www/-----------/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:333) in /USER/-----------/www-----------/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 109

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/-----------/www/-----------/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:333) in /USER/-----------/www/-----------/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 120

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/-----------/www/-----------/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:333) in /USER/-----------/www/-----------/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 129

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/-----------/www/-----------/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:333) in /USER/-----------/www/-----------/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 130

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/-----------/www/-----------/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php:333) in /USER/-----------/www/-----------/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 134

Minden file fel van töltve, nem nyúltam a kódhoz, és az 1.1.0-s verziót raktam fel. Van ötlete valakinek?
0

#11 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 november 08 - 00:06

Sztem nem kompatibilis az új fórummal. Próbáld meg frissíteni a shoutboxot, ha jól láttam 1.1.3 a legutolsó verzió. Ha azzal is hibás akkor várni kell amíg kijavítják.

Esetleg próbáld meg törölni majd újratelepíteni az üzenőfalat, hátha az segít. + cacheld újra a skint
0

#12 Felhasználó nem aktív   matrixtech 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 32

Elküldve: 2010 november 08 - 22:21

Köszönöm, megpróbáltam mindent, de úgy látszik várnom kell :S
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1