Adott egy nagy, sok fórumból és alfórumból álló oldal. Mindenhol szeretném bekapcsolni a téma értékelésének a lehetõség, a probléma csak, hogy ha én nekiállok egyesével eme nagyszerû és csodálatos tevékenységnek, akkor még 1hét alatt sem végzek (kis túlzással)
Oldal 1 / 1
Téma értékelésének globális bekapcsolása
Elküldve: 2009 július 05 - 14:34
Sziasztok!
Adott egy nagy, sok fórumból és alfórumból álló oldal. Mindenhol szeretném bekapcsolni a téma értékelésének a lehetõség, a probléma csak, hogy ha én nekiállok egyesével eme nagyszerû és csodálatos tevékenységnek, akkor még 1hét alatt sem végzek (kis túlzással)
. A kérdés ebbõl kifolyólag az, hogy hogyan tudom globálisan bekapcsolni? Akár egy MySQL parancs is jól jönne phpMyAdminban lefuttatva.
Elküldve: 2009 július 05 - 15:49
Szerkeszteni nem tudom, mert már elküldtem, de... phpMyAdminban megnézve a tartalmat (ipb_forums tábla), látszik, hogy minden fórumnál engedélyezve van az értékelés, de mégsem lehet értékelni. Ha megnézem egy fórum beállításait ott is engedélyezve van.
A cache-t hogyan ürítem? Gyanakszom rá...
Szerk.: Időközben megoldva. Valóban a cache volt a probléma
.
A cache-t hogyan ürítem? Gyanakszom rá...
Szerk.: Időközben megoldva. Valóban a cache volt a probléma
Szerkesztve Thomas RC által: 2009 július 07 - 16:49
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó