IPB Fórum: Megjelent az IPB3 - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Megjelent az IPB3

#1 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2009 június 25 - 21:23

Sziasztok,

Megjelent az IPB3 végleges, 3.0.0-ás verziója. A fórumon kívül az alábbi IPS termékek is megjelentek:

* Invision Power Board 3.0.0
* Invision Power Gallery 3.0.0
* Invision Power Blog 2.0.0
* Invision Power Downloads 2.0.0
* Invision Power Converge 1.1.0

Mivel a végleges megjelenés után a teljes IPB közösség az új termékeket fogja használni, így jelentősen megnövekedhet a Hibajelentések száma. Ezért a fejlesztők még néhány biztonsági frissítést kifognak adni az elkövetkezendő hetekben.

Az új termékeket a jól megszokott helyről, az IPS ügyféloldalakról lehet letölteni.

FONTOS! Mielőtt telepítenéd az IPB3-at, vagy frissítenéd a fórumodat ellenőrizd, hogy a rendszered megfelelő e az IPB3-hoz. Ezt az alábbi hozzászóláshoz csatolt scriptel tudod ellenőrizni:
http://ipboard.hu/in...p?showtopic=541

Változások az ipboard.hu-n is:

A mi fórumunkon is történt néhány változtatás amire szeretnénk a figyelmeteket felhívni.

Fontos, hogy beüzemeltük a Tracker-t (Hibajelentő modul). Itt jelezhetitek, ha az oldalunkkal, fordítással vagy magával a fórummal kapcsolatos hibát észleltetek. Kérjük, hogy az ilyen jellegű hibákat többé ne a fórumon írjátok meg.

Mivel a mostani újítás elég jelentős, így a fórumon az új verzió külön kategóriát kapott. Ha valakinek az IPB3-al akad gondja akkor a kérdéseit az IPB3-as szekcióba írja le, ha pedig az IPB2-es verzióval akkor azokat a kérdéseket pedig az IPB2-es szekcióba.

Fordítások:

Az IPB3 fordítása folyamatban van. Hogy mikorra készülünk el vele, ezt mi sem tudjuk, de megpróbálunk minél hamarabb egy használható fordítást kiadni. Az egyik legnagyobb változás az új fórumban, hogy ennek az új verziónak már az adminisztrációja is lefordítható. Ezt már nagyon sokan hiányolták a 2-es verzióból is. Nem szeretek rossz híreket közölni, de sajnos az új verzió adminisztrációs felülete nem fordítható le 100%-ban, magyarul nincs minden kifejezés benne a nyelvi fájlokban. Ez nekünk fordítóknak, és az egész nemzetközi felhasználó tábornak nagyon rosszul esett, és a fejlesztőknek elég hevesen nekik estünk ezért. Azt ígérték, hogy a következő nagyobb verzióban (remélhetőleg 3.1) ezt a hiányosságot megpróbálják pótolni. Addig is azzal kell beérnünk ami van.

Nagyon sokan mondták, hogy az új IPB nem nyerte el a tetszésüket, ezért inkább maradnak az IPB2-nél. Számukra elkészítjük az adminisztráció fordítását. Ez egy kicsit lassabban megy hiszen itt a fájlokban kell böngészni a kifejezések után, de remélhetőleg ez is kész lesz hamarosan.

Addig is örüljünk az új fórumnak ami azért alapjába véve egy jelentős fejlesztés és rengeteg újítást tartalmaz.

Probléma mentes frissítést mindenkinek,

Az ipboard.hu Team
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 június 25 - 22:08

Én nem tudok negatívumot felhozni a 3.0 verzió ellen, így szerintem érdemes frissíteni rá. Jól sikerült széria. :)

Persze vannak még bugok, de ezek javítva lesznek előbb - utóbb, reméljük előbb. :)

0

#3 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 523

Elküldve: 2009 június 25 - 22:42

Inkább utóbb...de, ami késik, az nem múlik! :D
0

#4 Felhasználó nem aktív   NetM 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott
  • Hozzászólás: 66

Elküldve: 2009 június 26 - 00:23

Üdv.

NetM vagyok a ********.hu fórum tulajdonosa és tulaja.

A használható IPB 3.0.0. fordítás körübelül 2-4 nap múlva kidobom ha érdekel valakit, mai nap folyamán a fórumunk átáll a 3as verzióra.

A Fordítás csak a fórumrészleget ötvözi, az adminisztrációs munkákat meghagyom másnak, gondoltam leírom ide is, hogy mégis tisztába legyetek, egy fordítás már lesz pár napon belül.

NetM
0

#5 Felhasználó nem aktív   Isolate 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 62

Elküldve: 2009 június 26 - 10:05

köszi az jó lenne...

de mond mi a különbség a tulajdonos és tulaja közt? :P
vagy csak mindenképp kiakartad hangsúlyozni? :D
0

#6 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 június 26 - 10:36

Általában nem vagyok szigorú :)

DE

Legyetek szivesek nem szétoffolni ezt a témát. Minden olyan hozzászólást ami nem a hírhez tartozik törölni fogok.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#7 Felhasználó nem aktív   Vlacy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 4

Elküldve: 2009 július 02 - 20:39

Hello.

Én csak mint moderátor dolgoztam vele ,de tökéletesen meg vagyok elégedve.Nagyon sok hasznos funkció lépett be, sokkal kezelhetõbb és gyorsabb reagálást biztosít. :)
Ha valaki megtagad tőlem egy adatot, annál elszántabban igyekszem kideríteni az igazságot. Gyűlölök tudatlan lenni. Nekem egy megválaszolatlan kérdés olyan, mint a szálka a körmöm alatt. Fáj tőle minden mozdulat, amíg ki nem húzom.
0

#8 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 72

Elküldve: 2009 július 02 - 21:45

Az IPB2 meddig lesz támogatott? Szeretném kihúzni a végsõkig, ameddig készülnek számomra - és a felhasználóim számára - elfogadható sablonok, mert amik most vannak azok egyik fél tetszését sem nyerte el. Ami a legrosszabbul érintett, az a tabos megoldás, lásd például a profilt és a vezérlõpultot (Beállításaim link).
0

#9 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 július 02 - 22:14

azt nem tudni, hogy meddig lesz támogatott, de sztem nem sokáig. Gondolom én mert hibajelentést már nem lehet leadni a kettes verzióra.

ami az új skint illeti, biztos lesz olyan skin amin nem a tabos megoldás van, sõt én már láttam is egyet.
0

#10 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 július 02 - 22:14

Jó kérdés. Mivel a sablonokat 3. fél készíti, így nem lehet tudni. Amíg van iránta érdeklődés, addig szerintem lesz hozzá minden, csak egyre kevesebb.

Szerk.: tommy megelőzőtt. :)

0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó