Hello!
Nos a kérdésem az lenne, hogy ha létrehozok egy fórumot... azon belül alfórumokat.
Azt szeretném, ha belépek a fórumba és ugye látom az alfórumokat akkor ott alul van egy rész a topicoknak is... hogyan tudnám azt a részt onnan kiszedni? Hogy ne látszódjon, és témát se lehessen létrehozni.
üdv!
Oldal 1 / 1
Fő fórumon belül... ne lehessen témát nyitni
Elküldve: 2009 június 25 - 12:29
ACP --> MANAGEMENT --> Manage Forums --> ##Kiválasztott fórum## --> Jobb oldalt szürke gomb, lenyíló menü --> Permissions
Amelyik csoportot nem akarod, hogy témát nyithasson, ott vedd ki a pipát a következő lehetőségeknél:
Amelyik csoportot nem akarod, hogy témát nyithasson, ott vedd ki a pipát a következő lehetőségeknél:
Reply Topics Start Topics Upload Download
Elküldve: 2009 június 26 - 10:03
aha megcsináltam... de az a baj, hogy ettől még az új téma gomb meg a nincsenek témák szöveg még ottvan... én pedig azt szeretném eltüntetni valahogy:S
Elküldve: 2009 június 26 - 11:58
Aham...értem...
Akkor ez esetben ne a permission résznél keresgélj, hanem a fórumnál keresd azt az opciót, hogy
Treat this forum as a category?
If this is set to 'Yes' previously posted topics will not display, and posting in this forum will not be allowed. Users will only be allowed to view the subforums under this forum. If this is set to yes, the rest of the settings will have no effect.
Ezt állítsd YES-re! Ezt azon fórumra kell állítani, amelyben BENNE vannak az alfórumok.
Arra figyelj, hogyha ezt beállítod, akkor a főfórumban lévő témák nem lesznek láthatóak, csakis az alfórumok, azokon belül viszont már egyértelműen láthatóak lesznek a topikok.
Akkor ez esetben ne a permission résznél keresgélj, hanem a fórumnál keresd azt az opciót, hogy
Treat this forum as a category?
If this is set to 'Yes' previously posted topics will not display, and posting in this forum will not be allowed. Users will only be allowed to view the subforums under this forum. If this is set to yes, the rest of the settings will have no effect.
Ezt állítsd YES-re! Ezt azon fórumra kell állítani, amelyben BENNE vannak az alfórumok.
Arra figyelj, hogyha ezt beállítod, akkor a főfórumban lévő témák nem lesznek láthatóak, csakis az alfórumok, azokon belül viszont már egyértelműen láthatóak lesznek a topikok.
Elküldve: 2009 június 26 - 19:05
kösz kösz zsír:)
erre gondoltam amugy én is csak azt hittem, hogy akkor tudod úgy kifogja emelni mintha tényleg kategória lenne...
de csak úgy tesz
így jó lett
erre gondoltam amugy én is csak azt hittem, hogy akkor tudod úgy kifogja emelni mintha tényleg kategória lenne...
de csak úgy tesz
így jó lett
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó