Figyelj! Bocsánatot szeretnék kérni, amiért türelmetlenkedtem, a témában. Csak tudod fontos lett volna. Még mindig az, de ha nem akarsz a kérdésre válaszolni akkor nem kell, csak próbálkoztam.
A kérdés az volt, hogy ilyen kéne nekem: http://ipboard.hu/in...s§ion=stats, csak egy hónaposben és 2.3.5-ösben. És hogy ezt hogyan lehetne megoldani.
Ha válaszolsz, azt előre is köszi, ha nem akkor meg megértem...
Oldal 1 / 1
Egy hónapos statisztika. bocsi...
Elküldve: 2009 június 23 - 11:19
Nincs semmi probléma. Nem csak az volt a baj, hogy türelmetlenkedtél...én is bal lábbal keltem aznap! C'est La Vie!
Fátylat rá...majd utánanézek/ünk, hogy hogyan lehetne megoldani. Valahol a stats.php-ban kell majd keresgetni és persze a template bitekben is kell piszkálni, kicsit hosszadalmasabb időt vesz igénybe a kibogarászása a megoldásnak ezért kérlek, várj türelmesen...
Üdv!
Fátylat rá...majd utánanézek/ünk, hogy hogyan lehetne megoldani. Valahol a stats.php-ban kell majd keresgetni és persze a template bitekben is kell piszkálni, kicsit hosszadalmasabb időt vesz igénybe a kibogarászása a megoldásnak ezért kérlek, várj türelmesen...
Üdv!
Elküldve: 2009 augusztus 25 - 14:25
bocsi hogy türelmetlenkedek de már 2 hónapja várom a választ de még nem kaptam.. 
megoldható egyáltalán?
megoldható egyáltalán?
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó