Community Content System
Az IPS egy újabb nagyszerű termékkel rukkolt elő, melynek a 'Community Content System' (CCS) nevet adták.
A CCS-el lényegében új tartalmat adhatsz a fórumodhoz, teljes oldalak, vagy éppen kissebb blokkok formájában, így a fórumodból egy komplett weboldalt készíthetsz.
A használata egyszerű semmilyen programozási képzettség nem szükséges hozzá. Létrehozhatsz HTML vagy PHP oldalakat,
engedélyeket állíthatsz be az oldalakon, hogy ki tekintheti meg azokat és ki nem.
Szerkesztéshez használhatod a jól megszokott BBCode szerkesztőt is.
A Block Manager manager-el külön blokkokat adhatsz az oldaladhoz. Létrehozhatsz saját (Custom) blokkokat is, vagy használhatod
a beépített modulokat, hook-okat. RSS csatornák beállítása is mostantól egy-két kattintással megoldható lesz.
Természetesen az új oldalak a fórum template rendszerét használják, de az is beállítható, hogy ne használják azt.
A CCS valószínűleg az IPB3 végleges megjelenése utáni első hónapban már megvásárolható lesz.
Itt egy kis ízelítő az új termékből:
[url="http://www.youtube.com/watch?v=RBObss_5JRk"]http://www.youtube.c...h?v=RBObss_5JRk[/url]
Oldal 1 / 1
Community Content System
Elküldve: 2009 június 17 - 16:15
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2009 június 17 - 17:40
Egyetértek. Kár, hogy nem építik be az IPB-be alapból. Egyébként az ára mennyire várható?
Elküldve: 2009 június 17 - 17:49
Minek építsék be, hogyha így elkérhetik érte a lóvét
Sztem olcsóbb lesz mint a többi addon, mivel azért nem olyan complex mint a többi, de lehet, hogy tévedek
Sztem olcsóbb lesz mint a többi addon, mivel azért nem olyan complex mint a többi, de lehet, hogy tévedek
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
Elküldve: 2009 június 18 - 08:35
újabb video hozzáadva
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó