IPB Fórum: Community Content System - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Community Content System

#1 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 934

Elküldve: 2009 június 17 - 16:15

Community Content System

Az IPS egy újabb nagyszerű termékkel rukkolt elő, melynek a 'Community Content System' (CCS) nevet adták.

A CCS-el lényegében új tartalmat adhatsz a fórumodhoz, teljes oldalak, vagy éppen kissebb blokkok formájában, így a fórumodból egy komplett weboldalt készíthetsz.
A használata egyszerű semmilyen programozási képzettség nem szükséges hozzá. Létrehozhatsz HTML vagy PHP oldalakat,
engedélyeket állíthatsz be az oldalakon, hogy ki tekintheti meg azokat és ki nem.
Szerkesztéshez használhatod a jól megszokott BBCode szerkesztőt is.

A Block Manager manager-el külön blokkokat adhatsz az oldaladhoz. Létrehozhatsz saját (Custom) blokkokat is, vagy használhatod
a beépített modulokat, hook-okat. RSS csatornák beállítása is mostantól egy-két kattintással megoldható lesz.

Természetesen az új oldalak a fórum template rendszerét használják, de az is beállítható, hogy ne használják azt.

A CCS valószínűleg az IPB3 végleges megjelenése utáni első hónapban már megvásárolható lesz.

Itt egy kis ízelítő az új termékből:

[url="http://www.youtube.com/watch?v=RBObss_5JRk"]http://www.youtube.c...h?v=RBObss_5JRk[/url]

"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 június 17 - 16:59

Egy kis hozzáértéssel eddig is jól lehetett beilleszteni oldalakat -tutorialt is írtunk róla-, de ez egyszerűen nagyszerű. :)
0

#3 Felhasználó nem aktív   Thomas RC 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 72

Elküldve: 2009 június 17 - 17:40

Egyetértek. Kár, hogy nem építik be az IPB-be alapból. Egyébként az ára mennyire várható?
0

#4 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 június 17 - 17:49

Minek építsék be, hogyha így elkérhetik érte a lóvét :)

Sztem olcsóbb lesz mint a többi addon, mivel azért nem olyan complex mint a többi, de lehet, hogy tévedek
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#5 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 június 18 - 08:35

újabb video hozzáadva
1

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó