Nos az első kérdésem az hogy hogyan lehet eltüntetni a gyorskeresés ablakábol a "search this forum only?" (magyarul:Keresés csak ebben a fórumban?) sort? Úgy kellene nekem hogy a pipa minden keresésnél ki legyen véve, és maga az opció ne is látszódjon, azaz a kereső mindig az egész oldal adatbázisában keressen és ne csak az adott alfórumrészben.
Második kérdésem az lenne hogy hogyan lehet megoldani hogy a bulk mailer mikor kiküldi az e-maileket akkor gmailes(és szerintem más angol) mail címre ne úgy küldje ki hogy az ékezetes betűket lecseréli valami más karakterre.
Ehez ha jól tudom a karakter kodoláson kéne változtatni, mert alapbol azt hiszem Latin 1-ben küldi ki a maileket.
Na már most ezt hol tudnám áttenni UTF8ra mondjuk?
2.3.5-ös IPBT használok!
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
Oldal 1 / 1
2 db IPB kérdés
Elküldve: 2009 június 17 - 13:06
1. Probléma
Megoldás:
ACP --> LOOK & FEEL --> ##SKIN## --> Edit Template HTML --> All Global HTML --> global_board_header
Keresd:
Cseréld le ezzel:
Kivenni értelmetlen...de, ha nagyon akarod, akkor csak keresd meg és egyszerűen töröld ki...
2. Probléma
Konvertáld át az adatbázisodat UTF8-ba...
Megoldás:
ACP --> LOOK & FEEL --> ##SKIN## --> Edit Template HTML --> All Global HTML --> global_board_header
Keresd:
<br /><input type='checkbox' id='gbl-search-checkbox' value='1' onclick='gbl_check_search_box()' checked='checked' /> {$this->ipsclass->lang['gbl_forum_search']}
Cseréld le ezzel:
<br /><input type='checkbox' id='gbl-search-checkbox' value='1' onclick='gbl_check_search_box()' /> {$this->ipsclass->lang['gbl_forum_search']}
Kivenni értelmetlen...de, ha nagyon akarod, akkor csak keresd meg és egyszerűen töröld ki...
2. Probléma
Konvertáld át az adatbázisodat UTF8-ba...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó