Need For Speed: Most Wanted
Elküldve: 2005 december 03 - 01:46
Nekem se akar műxeni... se a BSPlayer, de az MPlayer nem bírkózik meg vele... tuti kell vmi kodeek hozzá, most ahogy így mondjátok
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life...
Elküldve: 2005 december 03 - 22:15
Végig vittem
[attachment=3:attachment]
Azért a vége elég csalóka volt.
Razor ugye még a játék elején elcsórta a
BMW M3mas kocsimat és azzal versenyzet
Na hát mondanom se kell minek számított az a
BMW a Porsche Carera GT-m mellet
Még a dragban is 300méterrel lehagytam a többi versenyben meg magasan vertem
Szóval Razor lealázása és az utána következő intró megnézése gyerekjáték volt
Csak aztán kedves segítőkész Mia barátnőm megdobot a BMW kulcsával -> majd jöttek a szemét zsaruk. Fekete Sevrolet Corvettekkel és SUV terepjárókkal meg persze a vagány főzsaru a csicsás Sevijével. És ha ez még önmagában nem volna elég képtelenség lerázni őket, de most még a legprofibb zseni se tudná lerázni mert úgy van megcsinálva az utólsó rész hogy Mia felhív a kocsiban hogy menj egy ugratóhoz és úgy lerázhatod őket, de amíg nem hív fel és amíg nem érsz az ugratóhoz addig képtelenség lerázni őkeket mert különben mért hívna fel Mia
Remélem érthető. Tehát itt az a lényeg hogy ne rázd le őket amíg nem érsz az ugratóhoz tulajdonképpen olyan mint egy verseny csak nincs meghatározott útvonal.
[attachment=3:attachment]
Azért a vége elég csalóka volt.
Razor ugye még a játék elején elcsórta a
Na hát mondanom se kell minek számított az a
Szóval Razor lealázása és az utána következő intró megnézése gyerekjáték volt
Elküldve: 2005 december 03 - 23:34
Dejó neked!
Én nemtom mikor tudok vele normálisan játszani
(<- ez nagyon jól illik ide)
Én nemtom mikor tudok vele normálisan játszani
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life...
Elküldve: 2005 december 04 - 01:50
Gratulálok Lightning!
Nekem még sok van hátra, de azért igyekezni fogok.
Nekem még sok van hátra, de azért igyekezni fogok.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2005 december 04 - 12:27
Én mindent meg szoktam csinálni.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2005 december 04 - 12:35
És abból már lehet tuningolni a verdát.
Elküldve: 2005 december 04 - 12:40
Na ugye. Meg az is sokba kerül, ha veszel egy teljesen új kocsit, és azt még fel kell tuningolni, meg megcsinálni a festést, meg a dekorációs cuccokat.
Elküldve: 2005 december 04 - 12:52
Az már igaz, mind a kwttőt szívesen látnám a (nem létező) garázsomban.
Elküldve: 2005 december 06 - 16:07
Én most a 4. csávónál vagyok de kezdem megutálni ezt a játékot: a rendőröket épp leráztam 500.000 bounty-val és erre magától kilépett. Nem tudom mi baja lehet mert semmi figyelmeztetés meg minden nélkül kilép.
Amúgy itt az én kocsim:
Amúgy itt az én kocsim:

Súgó