Sziasztok,
Már egy ideje az IPB 3-as verziója RC stádiumban van, így várhatóan nemsokára megjelenik a végleges verzió.
Az új fórumnak már a fordítását is elkezdtük, így remélhetőleg a végleges megjelenésre, vagy egy minimális csúszással már lesz használható fordítás is hozzá.
Ide kattintva megnézheted, hogy milyen is lesz az új fórum. Regisztrálj, tesztelj és jelents bármi hibát amit tapasztalsz.
Üdv
tommy
Oldal 1 / 1
IPB3 RC
Elküldve: 2009 május 18 - 21:26
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2009 június 10 - 11:18
Véleményem szerint grafikailag sokkal rosszabb lett, mint az IPB2-tes széria, túlságosan a portálos elrendezést akarják erőltetni és emiatt kicsinek hat az egész. Ez a fekete irányba elmozdulás sem az igaz, nekem sokkal jobban bejött a "hagyományos" kék alapú sablon.
Elküldve: 2009 június 10 - 13:25
Idézés: Thomas RC - Dátum: 2009.06.10 - 11:18
túlságosan a portálos elrendezést akarják erőltetni és emiatt kicsinek hat az egész.
Ezt egy kattintással bezárhatod, és a fórum teljes képernyős lesz.
Idézés: Thomas RC - Dátum: 2009.06.10 - 11:18
Ez a fekete irányba elmozdulás sem az igaz, nekem sokkal jobban bejött a "hagyományos" kék alapú sablon.
Sztem az új is kék, de lehet én vagyok színvak.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.