Oldal 1 / 1
Hozzászólások sorrendjének megfordítása
Elküldve: 2009 május 12 - 15:37
Szaisztok a segítségteket szeretném kérni. Megoldható e valahogy az hogy a legujjabb hozzászólások mindíg a fórum elejére kerüljenek. Valami beállítási lehetőség vagy netalán MOD létezik e rá.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Napster
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Napster
Elküldve: 2009 május 12 - 16:41
Nagyon szépen köszönöm és mégegy dolog, azt be lehet állítani hogy bizoyos hozzászólás után tudjon csak írni egy tag egy fórumba?
Szerkesztve Napster által: 2009 május 12 - 16:42
Elküldve: 2009 május 15 - 21:00
ha megfordítjuk a listázást, akkor miket kell még beállítani, hogy helyesen működjön a fórum?
pl, hogy a narancssárga négyzetre kattintva az új hozzászólásra dobjon, lehessen linkelni a hozzászólásokat..
pl, hogy a narancssárga négyzetre kattintva az új hozzászólásra dobjon, lehessen linkelni a hozzászólásokat..
Elküldve: 2009 május 16 - 13:07
"descending"-re van állítva és így működik:
a jól ismert kis narancssárga négyzet

jól látszik, hogy 20 oldalas a topik, ahol a legújabb hozzászólásra kívánok evezni a kis narancssárga négyzetre kattintva.
ehelyett ide dob:

még csak nem is a legelső hozzászólásra, hanem a 19. oldalra...
-----------------------------------
a másik "problémám":
linkelem a hozzászólást

megjelenik a link

link formátumban beszúrom egy hozzászólásba egy másik topikban (bár szerintem tökmindegy, hogy hol linkelem..)

aztán ide dob, nem a hozzászólásra, hanem egy teljesen másik oldalra. a topikot azért eltalálja

most akkor én nem csinálok valamit jól, vagy mi lehet a hiba oka?
a jól ismert kis narancssárga négyzet
jól látszik, hogy 20 oldalas a topik, ahol a legújabb hozzászólásra kívánok evezni a kis narancssárga négyzetre kattintva.
ehelyett ide dob:
még csak nem is a legelső hozzászólásra, hanem a 19. oldalra...
-----------------------------------
a másik "problémám":
linkelem a hozzászólást
megjelenik a link
link formátumban beszúrom egy hozzászólásba egy másik topikban (bár szerintem tökmindegy, hogy hol linkelem..)
aztán ide dob, nem a hozzászólásra, hanem egy teljesen másik oldalra. a topikot azért eltalálja
most akkor én nem csinálok valamit jól, vagy mi lehet a hiba oka?
Elküldve: 2009 május 16 - 14:59
Képek nélkül is megértettem volna, de szépen ábrázoltad a problémát. Jobban már csak videóval lehetne.
Szerintem ez egy bug lesz, ugyanis a newest post az newest post, semmit nem lehet állítani rajta.
A beállítás után írt hozzászólásokkal is ez van? Elképzelhetőnek tartom, hogy csak azokkal nem jó, amik előtte lettek írva.
Szerintem ez egy bug lesz, ugyanis a newest post az newest post, semmit nem lehet állítani rajta.
A beállítás után írt hozzászólásokkal is ez van? Elképzelhetőnek tartom, hogy csak azokkal nem jó, amik előtte lettek írva.
Elküldve: 2009 május 16 - 16:48
a fórum így indult, a legelső beállítások között volt a "descending"-re állítás..
azért ábrázoltam a problémát így, mert:
1. marhára ráértem vacakolni vele
2. hátha így más is jobban ráismer a hibára
nem csak nálam nem működik rendesen, vannak nagy fórumok is (meg még sok kicsi is) melyek ugyancsak nem boldogulnak ezzel a problémával
nem lehet ezt ki"bug"ozni?
azért ábrázoltam a problémát így, mert:
1. marhára ráértem vacakolni vele
2. hátha így más is jobban ráismer a hibára
nem csak nálam nem működik rendesen, vannak nagy fórumok is (meg még sok kicsi is) melyek ugyancsak nem boldogulnak ezzel a problémával
nem lehet ezt ki"bug"ozni?
Elküldve: 2009 május 17 - 13:57
Ööö, nem tudom megértettem-e teljesen a problémát.
De, az utolsó olvasatlanra ugrik, nem pedig az utolsó HSZ-ra, nemde?
Szóval, ha van egy 10 oldalas téma, amiből 8. oldal végéig mindent elolvastam, aztán nem voltam itt 5 napig és lett plusz 2 oldal írva, akkor ugyanúgy a 8. végére dob, hiszen az az utolsó olvasatlan HSZ.
Ebből a szempontból nem BUG. Remélem jól értettem a problémát...
De, az utolsó olvasatlanra ugrik, nem pedig az utolsó HSZ-ra, nemde?
Szóval, ha van egy 10 oldalas téma, amiből 8. oldal végéig mindent elolvastam, aztán nem voltam itt 5 napig és lett plusz 2 oldal írva, akkor ugyanúgy a 8. végére dob, hiszen az az utolsó olvasatlan HSZ.
Ebből a szempontból nem BUG. Remélem jól értettem a problémát...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó