Nincs Adminisztrációs felületem!
Elküldve: 2009 április 11 - 10:22
A mai nap felraktam az IPB 2.3.5.-t.Minden rendben felment,viszont amikor be akarok lépni az adminisztrációs felületre akkor csak egy fehér üres lap jön be semmi más.Ezen a tárhelyen már több weboldalam is volt mind fórum motorral felszerelve és működött!
Aki tud segítsen nekem,hogy hogy lehet "visszavarázsolni" az admin CP-t!
Előre is Köszönöm !
Elküldve: 2009 április 11 - 10:28
Elküldve: 2009 április 11 - 10:35
Így: domained.hu/admin/index.php
Ha nem, akkor vagy nem másoltál fel minden fájlt FTP-n, ami akaratlanul is megeshet, vagy a telepítő hibásan futott le.
Mindkét esetben annyit tudsz tenni, hogy újratelepíted, szerencsére nem vesztesz semmit, mert teljesen szűz még a fórum.
Az adatbázist ne felejtsd el törölni.
Elküldve: 2009 április 11 - 11:37
Felraktam ujra semmi,leszedtem egy másik ipb-t és azzal se müködik
Elküldve: 2009 április 11 - 20:31
És a másik, hogy én ajánlok neked egy motrot, az nekem ment rendesen!
Na de nézd meg, hogy amit feltöltesz FTP-n, azok között a mappákban van-e ilyen:
-admin
-skin_acp
Ha ezek közül valamelyik nincs meg, akkor tuti ez a hiba! Na de amikor telepítetted, akkor is lehet az adatbázist törölni, én úgy szoktam! Mikor elérsz oda, hogy az adatbázis, meg ilyen adatok beirkálásához, ott beírsz mindent, utána tovább, és utána visszaugrik, és kijön egy sárga ablak, és abban ki kell pipálni azt, hogy delete database, vagy valami ilyesmi
De ezzel a fórummotorral volt ott oldalad??? Mert sztem akkor tuti valami nem jól ment föl!
ÁÁÁáh, van még1 ötletem!
Mivel töltesz föl???
Total Commanderrel??? Ajánlom a Flash Fxp-t, ha megszakad vagy kilép, az menti a sort, és ha belépsz, újra folytathatod a feltöltést, és tuti minden jól megy föl
Szerkesztve joker007 által: 2009 április 11 - 20:32
Elküldve: 2009 április 12 - 09:29
Regisztráltam egy új tárhelyet,és felraktam egy másik IPB-t.Ott se működik.Ez a tárhely a byethost.com(ingyenes).Én csak egy "fórumot" szeretnék csinálni ami mobil telefonokkal kapcsolatos.De ez tök mindegy,a baj,hogy még most sincs ADmin Cp
De mondom,itt már többször csináltam más más fórumot és mindegyik működött.
Szerkesztve Genius93 által: 2009 április 12 - 09:29
Elküldve: 2009 április 12 - 09:34
Én is kifogytam
Elküldve: 2009 április 12 - 21:17
(leírom, hátha valaki kíváncsi rá
Törölni kell az egész adatbázist, és új néven kell csinálni egyet...
Aztán minden fájlt törölni kell ftp-n totalcommanderrel, és (ha lehet) másik ipb fórum motort kell felmásolni helyette. Figyelve arra, hogy ha megszakad a feltöltés "nincs kapcsolat" néven, akkor ne folytasd a feltöltést, mert akkor valszeg apró hibával folytatja a feltöltést, hanem kiválasztod a nem "folytatom a feltöltést" pontot, és ujrakapcsolódást választasz. Utána mehet újra fel a file, de ha lehet egyel visszább írd felül az utolsó jól feltöltött filet, hagy legyen ott rendesen mindenképpen...
Sajna megszakadt kapcsolat esetén az éppen feltöltött fájlt valszeg nem rendesen fejezi be, így az hibás.
(Ha a kapcsolat azért szakad meg, mert az ipb motorban van valami apró adathiba)
Így már megy is!
Szerkesztve Orgon által: 2009 április 13 - 02:46
Elküldve: 2009 április 12 - 21:44
Elküldve: 2009 április 12 - 22:25
Szerkesztve Orgon által: 2009 április 12 - 22:32
Elküldve: 2009 április 14 - 08:25
Elküldve: 2009 április 14 - 18:30

Súgó