A template-k között a Global csoportban a global_board_header-ben van.
Saját skin készítés
Elküldve: 2009 május 03 - 15:37
Nagyonszépen köszönöm!!
Nagyon hálás vagyok!
A ti jóvoltotokból már annyi mindent megtanultam, hogy az felbecsűlhetetlen számomra!
Nagyon hálás vagyok!
A ti jóvoltotokból már annyi mindent megtanultam, hogy az felbecsűlhetetlen számomra!
Elküldve: 2009 augusztus 11 - 17:12
Sziasztok! Én csak nemrég kezdtem el skineket használni,szóval annyira nem vágom a dolgokat. Most van egy pár, amit nem tudok felrakni. Azt írja ,h nem kompatibilis a mostani verzióval. Pedig ahonnan leszedtem ezeket, ott azt írták hogy msn 9.0-hez jó,nekem az van,megpróbáltam a régebbi változattal is, de azzal se jó. Az msn plus-t is frissítettem, de azzal se jó.
Nem lehet valahol átállítani a verziót,vagy valami? Remélem vk tud egy egyszerű megoldást,előre is köszi
Elküldve: 2009 augusztus 11 - 18:17
Várj. Ugye ez az MSN ipb bővítmény, vagy mod?
Mert ha nem, akkor elég rossz helyen keresgélsz!
Mert ha nem, akkor elég rossz helyen keresgélsz!
Elküldve: 2009 augusztus 11 - 20:12
Őőőm izé...Ez fórum skinekkel való kérdésbe segít de mind1.No para.
Elküldve: 2010 február 06 - 21:02
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy CSS-en belül hol tudom a rejtett hsz.-ok hátterének a színét megváltoztatni?
Köszi előre is a segítséget!
Olyan kérdésem lenne, hogy CSS-en belül hol tudom a rejtett hsz.-ok hátterének a színét megváltoztatni?
Köszi előre is a segítséget!
Elküldve: 2010 február 10 - 11:03
Szerintetek mivel lehetne szerkeszteni az alap skint? A css-t tudom szerkeszteni,de olyasmire gondolok amivel szerkesztés után előnézetre kattintva látom is hogy mit csináltam. Olyan lenne a legjobb amivel html nézetben leheet szerkeszteni és a css-t hozzá igazitja.

Súgó