Kedves Admin! ne hari az új topikért, de nem találtam hasonlót.
Segítsetek. Saját fórumon nincs jobboldali görgető sávom, és a saját képeket nem tudom megváltoztatni a vezérlő pulton.
Mit rontottam el? Valamint az ipb fórumok szabadon használhatóak, vagy jogvédet, és licensz vásárlása kötelező?
A segítségeteket előre is köszi. Üdv Tibi.
Oldal 1 / 1
görgető sáv
Elküldve: 2009 április 01 - 10:54
Szia!
Csinálj nagyobb fórumot, hátha lesz görgetősávod. Viccen kívül, nem tudom mi lehet a baj. Lehet böngészőhiba, nem hinném, hogy a fórummal lenne valami gond.
Kép feltöltése vezérlőpultban : Esetleg próbáld belinkelni a képet és nem feltölteni. Sok helyen nincs engedélyezve a direkt feltöltés, csak a kép belinkelése.
Szóval, nem hinném, hogy elrontottál volna valamit is.
Az IPB fórummotor NEM INGYENES, jogvédett szoftver. Ezeket meg KELL vásárolni. A standard, vagyis az alap motor ára 150$. Ha elég sok felhasználód van, ezt az összeget könnyen össze lehet dobni.
De, ha ingyenes szoftvert akarsz használni, akor használd az IPB 1.3-as verzióját, mert az ingyenes.
Vagy, ha hasonlót akarsz használni, telepíts fel esetleg egy PunBB-t vagy MyBB-t.
Üdvözlettel:
Nitaro
Csinálj nagyobb fórumot, hátha lesz görgetősávod. Viccen kívül, nem tudom mi lehet a baj. Lehet böngészőhiba, nem hinném, hogy a fórummal lenne valami gond.
Kép feltöltése vezérlőpultban : Esetleg próbáld belinkelni a képet és nem feltölteni. Sok helyen nincs engedélyezve a direkt feltöltés, csak a kép belinkelése.
Szóval, nem hinném, hogy elrontottál volna valamit is.
Az IPB fórummotor NEM INGYENES, jogvédett szoftver. Ezeket meg KELL vásárolni. A standard, vagyis az alap motor ára 150$. Ha elég sok felhasználód van, ezt az összeget könnyen össze lehet dobni.
De, ha ingyenes szoftvert akarsz használni, akor használd az IPB 1.3-as verzióját, mert az ingyenes.
Vagy, ha hasonlót akarsz használni, telepíts fel esetleg egy PunBB-t vagy MyBB-t.
Üdvözlettel:
Nitaro
Elküldve: 2009 április 01 - 13:09
Köszönöm a gyors választ. megvenném a fórumot mert tetszik és terveim vannak vele. a vásárlási szándékom akkor biztos, ha a program megfelelően működik. Jelenleg még sok a gondom. lásd görgető sáv, kép feltöltés, és ami a legrosszabb, saját tárhelyen nem működik. jelenleg az atw.hu-n próbálgatom. továbbá kéne hozzá valami leírás ami magyar nyelvű és eléggé szájbarágós. van megoldás a gondjaimra?
Elküldve: 2009 április 01 - 16:28
Ingyenes tárhelyeken nem nagyon megy el az IPB
Na és a másik, hogy az atw nem olyan jó, még weblapon se megy el ott minden script, és még ha phpBB fórummotrot teszek fel, abban se megy pár modifikáció, tehát IPB-ről ne is beszéljünk, nekem atwn alig botorkált az oldal! Nekem most jelenleg extrán van az oldalam, és én meg vagyok vele elégedve, idáig minden mod ment, amit feltettem, persze egyet nem sikerült feltennem, de az is csak azért, mert elcsesztem egy kódátírást
Na de ha annyira messzemenő terveid vannak, akkor szerintem nem ártana neked egy fizetős tárhely, ha már kb 30-35.000 forintot adsz ki egy licenszért, akkor már nem sok mondjuk olyan 10-15.000 Ft egy tárhelyre
Ilyen áron már nagyon jókat lehet találni
És az utolsó problémád??? Nekem mindenféle segítség ami ezen az oldalon volt, az nekem elég volt, mondjuk az alapokra én magam jöttem rá, de szerintem te is hamar rájössz mindenre!
Na és a másik, hogy az atw nem olyan jó, még weblapon se megy el ott minden script, és még ha phpBB fórummotrot teszek fel, abban se megy pár modifikáció, tehát IPB-ről ne is beszéljünk, nekem atwn alig botorkált az oldal! Nekem most jelenleg extrán van az oldalam, és én meg vagyok vele elégedve, idáig minden mod ment, amit feltettem, persze egyet nem sikerült feltennem, de az is csak azért, mert elcsesztem egy kódátírást
Na de ha annyira messzemenő terveid vannak, akkor szerintem nem ártana neked egy fizetős tárhely, ha már kb 30-35.000 forintot adsz ki egy licenszért, akkor már nem sok mondjuk olyan 10-15.000 Ft egy tárhelyre
És az utolsó problémád??? Nekem mindenféle segítség ami ezen az oldalon volt, az nekem elég volt, mondjuk az alapokra én magam jöttem rá, de szerintem te is hamar rájössz mindenre!
Elküldve: 2009 április 01 - 16:50
Ha fizetős tárhely mellett döntenél tudom ajánlani magamat.
Részletek: http://lightningw.com/webhosting.html
Csak közvetítő vagyok, úgyhogy fizetni a szolgáltatónak kell.
Részletek: http://lightningw.com/webhosting.html
Csak közvetítő vagyok, úgyhogy fizetni a szolgáltatónak kell.
Elküldve: 2009 április 01 - 19:04
Tárhelyem már van. IPB nem fut rajta. phpBB2 fut de még nem tesztelgettem phpBB3 nem fut. Segítségnyújtás a szolgáltatótól szinte nulla. De a tárhely sajnos már adott. úgy fest marad phpBB2, de arra már nincsenek javítások. Az atw-n fut a többi is hibátlanul, de én az ingyenes helyekben nem bízok. Gondol egyet, aztán töröl mindent. Szükségem lenne még apróhirdetést szolgáló programra. valami ilyesmi létezik?
Elküldve: 2009 április 09 - 13:36
Etargetnet és GoogleAdSense...azt hiszem ezek vannak jelenleg!
Szájbarágós segítségnek meg eleinte nézz körül itt a fórumon. Ha valami pedig nincs leírva, kérdezz bátran!
Ui.: Bocs a késői válaszért, de elkerülte a figyelmem a téma. (Valamiért olvasottnak jelölte
)
Mellesleg, ha feltelepítesz magadnak a gépedre egy szervercsomagot, mint pl. a wampserver vagy XAMPP (előző egyszerűbb) , tesztelgetheted nyugodtan az IPB-t még vásárlás előtt!
Szájbarágós segítségnek meg eleinte nézz körül itt a fórumon. Ha valami pedig nincs leírva, kérdezz bátran!
Ui.: Bocs a késői válaszért, de elkerülte a figyelmem a téma. (Valamiért olvasottnak jelölte
Mellesleg, ha feltelepítesz magadnak a gépedre egy szervercsomagot, mint pl. a wampserver vagy XAMPP (előző egyszerűbb) , tesztelgetheted nyugodtan az IPB-t még vásárlás előtt!
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó