Thanks Mod
Elküldve: 2009 június 18 - 09:03
Én nem látok ebben olyan lehetőségeet amivel beállíthatom, hogy adminnak is megjelenjen a Thanks gomb
pedig nagy szükségem lenne rá
Elküldve: 2009 június 18 - 20:03
Szia!
Beállítottam, de ennek ellnére nem jelenik meg, ha adminként vagyok
Beállítottam, de ennek ellnére nem jelenik meg, ha adminként vagyok
Elküldve: 2009 június 19 - 04:10
Ó banyek, hogy én mekkora hülye vagyok
Saját magamra adminként tényleg nem tudok thankset nyomni
viszont más embernél igen.
Az kavart be, hogy az e107-es oldalamon még saját magamra is tudok nyomni nem csak másra, és emiatt észre sem vettem, hogy saját üzeneteimre akarom nyomni
Saját magamra adminként tényleg nem tudok thankset nyomni
Az kavart be, hogy az e107-es oldalamon még saját magamra is tudok nyomni nem csak másra, és emiatt észre sem vettem, hogy saját üzeneteimre akarom nyomni
Szerkesztve verser233 által: 2009 június 19 - 04:20
Elküldve: 2009 július 20 - 16:04
Sziasztok!
Felraktam én is ezt a modot,tökéletesen mûködik.De angolul irja ki a dolgokat:
Ezt a felahasználónak az adatainál(pl.Csoport: Root Admin ,Hozzászólások: 52 alatt)
Thank(s): 2
ezt pedig a topic alján a gombok alatt
The Following 1 Users Say Thank You to Genius93 For This Useful Post:
na ezeket hol lehet magyarítan,mert rákerestem már Notepaddal (kimásoltam,be a notepad-ba) de nem találta ezekre a szavakra semmi.
Valaki elmondaná,hol kell magyarosítani?
Felraktam én is ezt a modot,tökéletesen mûködik.De angolul irja ki a dolgokat:
Ezt a felahasználónak az adatainál(pl.Csoport: Root Admin ,Hozzászólások: 52 alatt)
Thank(s): 2
ezt pedig a topic alján a gombok alatt
The Following 1 Users Say Thank You to Genius93 For This Useful Post:
na ezeket hol lehet magyarítan,mert rákerestem már Notepaddal (kimásoltam,be a notepad-ba) de nem találta ezekre a szavakra semmi.
Valaki elmondaná,hol kell magyarosítani?
Elküldve: 2010 március 14 - 22:30
Sziasztok
Itt miket kell ki Pipálgatni!
Meg be jelölni

Köszi előre is!
Üdv:Alex11
Itt miket kell ki Pipálgatni!
Meg be jelölni

Köszi előre is!
Üdv:Alex11
Elküldve: 2010 március 14 - 22:33
Először is írj a mod szerzőjének, hogy tanuljon meg rendesen angolul, mert nem egyszerű kisilabizálni, hogy mire is utal az egyes beállításoknál.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2010 november 11 - 21:59
Sziasztok!
Nálam is jelentkezett az a hiba, hogy nem jelzi a köszik számát (csak egy * jelenik meg). Telepítettem már párszor, de még mindig nem jó sajnos
A másik gondom, hogy nem tudom magyarosítani a felhasználó adatainál a Thank(s) szót és a "The Following 1 Users Say Thank You to XY For This Useful Post:" szöveget ---> néztem admin panelban is, de ezt a kettőt nem lehet sajnos.
Aki tud kérem segítsen. Köszönöm
ui: Menet közben az utóbbira megtaláltam a megoldást. FTP-n a cache/lang_cache/magyar könyvtárban a lang_topic.php fájlban (legalul) lehet a 2 angol szöveget magyarosítani.
Nálam is jelentkezett az a hiba, hogy nem jelzi a köszik számát (csak egy * jelenik meg). Telepítettem már párszor, de még mindig nem jó sajnos
A másik gondom, hogy nem tudom magyarosítani a felhasználó adatainál a Thank(s) szót és a "The Following 1 Users Say Thank You to XY For This Useful Post:" szöveget ---> néztem admin panelban is, de ezt a kettőt nem lehet sajnos.
Aki tud kérem segítsen. Köszönöm
ui: Menet közben az utóbbira megtaláltam a megoldást. FTP-n a cache/lang_cache/magyar könyvtárban a lang_topic.php fájlban (legalul) lehet a 2 angol szöveget magyarosítani.
Szerkesztve Bella által: 2010 december 08 - 23:02

Súgó