IPB Fórum: Skin feltöltésekor hibaüzenet. - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Skin feltöltésekor hibaüzenet.

#1 Felhasználó nem aktív   Gyurci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 4

Elküldve: 2009 március 27 - 13:17

Sziasztok.

Szeretnék segítséget kérni az alábbiakban (nem találtam a keresővel hasonlót):
Van egy v2.3.2 (ID: 23005) verziójú fórumunk, amit új skinnel szeretnénk felruházni. Találtam rengeteg skint, de feltöltéskor mindegyik ugynazzal a hibaüzenettel elszáll. Tudnátok nekünkl segíteni?

A hibaüzenet:

Warning: move_uploaded_file(/var/www/forum/upload/uploads/ipb_skin-orange!.xml.gz): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/virtuals/akarmi.hu/forum/upload/sources/lib/admin_functions.php on line 555

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpRD4Sym' to '/var/www/forum/upload/uploads/ipb_skin-orange!.xml.gz' in /var/www/virtuals/akarmi.hu/forum/upload/sources/lib/admin_functions.php on line 555

A skin (meg még sok amit megpróbáltunk) a 2.3-as verzióhoz készült.
Előre is köszönöm a segítséget:
Gyurci
0

#2 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 523

Elküldve: 2009 március 27 - 16:02

Ne ACP-ben importláljatok akkor, hanem töltsétek fel FTP-n a ROOT, azaz főkönyvtárba a SKIN fájljait (2 vagy 3) és az ACP-ben adjátok meg az elérési útvonalát, azaz, mivel a főkönyvtárba töltöd fel, akkor csak a fájl nevét kell megadnod.

ipb_skin-orange!.xml.gz
ipb_skin-orange!_images.xml.gz
0

#3 Felhasználó nem aktív   Gyurci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009 március 28 - 12:15

Köszönöm a válaszod. Fent van a helyén. Királyul néz ki. :roll: Még lenne egy-két kérdésem, légyszíves segíts ha tudsz. A Submenün, baloldalon van öt gomb, aminek különböző dolgokat kellene művelni. Az egyiknek a legújabb hozzászólásokat, a másiknak a megválaszolatlan, a harmadiknak a legpörgősebb témákat kellene elindítania. Hogyan tudom ezeket kigyűjteni?

A segítségedet előre is köszönöm.
0

#4 Felhasználó nem aktív   Gyurci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009 március 28 - 12:29

A Userlinks sort ha szinezem akár css Easy, akár a css Advanced móddal, nem változik a szín. Pedig látom a szín kódot amit beírtam. Szerinted miért? :( Tudok beállítani ablakos keresőt, a gomb helyett? Hú, megpróbálok többet nem kérdezni...

Köszönöm előre is.
0

#5 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 március 28 - 13:30

A CSS átírás:

Keress rá arra a színkódra a CSS-ben, amilyen eredetileg volt és írd át a többit is. Lehet, rossz azonosító színkódját írtad át.

A kereső

Megnéztem a beállításokat, de nem találtam meg. Úgyhogy marad az, hogy a header templateben a Kereső gomb hivatkozását cseréld le a "További keresési opciók" linkjére.

Az első hozzászólást már nem is nagyon értem. :) Mit akarsz azokkal a menüpontokkal csinálni? Egyeltalán, hogy kerültek ilyenek oda?
0

#6 Felhasználó nem aktív   Gyurci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009 március 28 - 13:58

A userlink szinezését már megoldottuk, köszi.

Az Orange skinben van a submenün öt gomb. Abból háromra szeretném az előbb felsorolt (leggyakoribb, legfrissebb, leglátogatottabb) kereséseket linkelni.
0

#7 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 523

Elküldve: 2009 március 28 - 16:53

Valahogy én is így vagyok vele, hogy nem értem azokat a plusz opciókat! :blink:

Talán a SKINben volt benne amit feltöltött újonnan...
---------------------------------------------------
Lekéstem...

Nah, szóval. Edit template HTML-ben All Global HTML, azon belül pedig global_board_header. Itt keresd meg azokat a gombokat és változtasd a szövegét és linkjét is.
Ha nem itt van, akkor ugyanerre a rules_link-ben lesznek a gombok.

Ui.: Hozzászólásnál használd az Add Relpy vagy Fast Reply gombot!

Plusz még valami. Ha esetleg ideadnád a SKIN fájljait, adnál letöltési lehetőséget hozzá, akkor a tesztoldalamon utána tudnék nézni, hogy pontosan mit is kell átírni!

Szerkesztve Nitaro által: 2009 március 28 - 16:58

0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó