Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy most csináltam egy fórumot IPB-vel, de nincs rá pénzem, hogy megvegyem az igazit, de úgy halottam van olyan verzió ami ingyenesen használható vagyis legális. Én felraktam az IPB 2.0 -t oda is van írva nekem alulra, hogy "trial version". Remélem ez így szabályos.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy ez így legális-e? vagy már ez sem használható ingyenesen? A fórum a tutorial.hu -ról származik.
Címe: http://sorozatok.weboldala.net
Oldal 1 / 1
IPB 2.0
Elküldve: 2009 február 25 - 19:02
Telepítsd fel az 1.3.1 Finalt és akkor nem lesz semmi Trial meg semmi probléma!
Elküldve: 2009 február 25 - 19:07
De akkor a 2.0 Trial végülis mit jelent? Mert gondolom az nem illegális vagyis használható csak miért trial? Gondolom vannak szolgáltatások amik nem elérhetők.
Elküldve: 2009 február 25 - 19:27
Nem tudom, hogy a Trial mit takar...mármint tudom mit jelent, csak nem 100%-ig, hogy mit takar.
Annyit tudok róla, hogy pár funkció nem elérhető az admin panelban és az userek IPjét sem írja ki, hanem helyette a 127.0.0.1 IPt írja mindenkire...
Annyit tudok róla, hogy pár funkció nem elérhető az admin panelban és az userek IPjét sem írja ki, hanem helyette a 127.0.0.1 IPt írja mindenkire...
Elküldve: 2009 február 26 - 17:52
A tutorial.hu nem rossz oldal. Egyáltalán nem baj, ha onnan szedted le. Amit onnan letölthetsz, az jogilag kifogástalan.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó