IPB költözés
Elküldve: 2009 május 27 - 18:39
köszi
nem oldódott meg a gondom de úgydöntöttem meghagyom a régi fórumot és az újat csinálgatom. ha egyszer jó lesz akkor átköltözünk. köszi mindent
Amíg dinamikus tárhely létezik, addig fogok kisebb nagyobb hobbi oldalakat gyártani/karbantartani. :D
Elküldve: 2009 augusztus 11 - 12:45
*ez a hsz már szeméttel volt tele, úgyhogy felhatalmazásomnál fogva, mindent töröltem belőle
*
Most az lenne a kérdésem, hogy új helyre átraktam a fórumom(2.3.5), az új adatokkal a conf_global-ban, és az adatbázisokat is átmásoltam, de nem mindet, mert gondok voltak a feltöltésével. pl a "ibf_skin_templates_cache"-t kihagytam, és az lenne a kérdésem, ez a továbbiakban okozhat-e gondot, mert most a fórum rendesen működik, az ACp-vel együtt, ez azért lenne fontos:
Mert ez egyfajta teszthét a beindulás előtt.
Kösz a választ
----------------------------
szerk1
miután felraktam mindent, bejött a fórum is, és az acp is, de aztán ráraktam egy IPB 3.0.2 frissítést, és azóta a lenti hibaüzeneteket kapom, szóval akkor mégis baj, hogy nem raktam fel 2 adatbázist?
A fórum index helyett:
ACP:
Plz, valaki segítseeen
-------------------------------------
szerk.: *2
TISZTÁZVA egy másik témában!
Most az lenne a kérdésem, hogy új helyre átraktam a fórumom(2.3.5), az új adatokkal a conf_global-ban, és az adatbázisokat is átmásoltam, de nem mindet, mert gondok voltak a feltöltésével. pl a "ibf_skin_templates_cache"-t kihagytam, és az lenne a kérdésem, ez a továbbiakban okozhat-e gondot, mert most a fórum rendesen működik, az ACp-vel együtt, ez azért lenne fontos:
Mert ez egyfajta teszthét a beindulás előtt.
Kösz a választ
szerk1
miután felraktam mindent, bejött a fórum is, és az acp is, de aztán ráraktam egy IPB 3.0.2 frissítést, és azóta a lenti hibaüzeneteket kapom, szóval akkor mégis baj, hogy nem raktam fel 2 adatbázist?
A fórum index helyett:
Idézet
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 30
ACP:
Idézet
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 30
Plz, valaki segítseeen
szerk.: *2
TISZTÁZVA egy másik témában!
Szerkesztve Dragonbase által: 2009 augusztus 12 - 11:58

Súgó