IPB költözés
Elküldve: 2009 január 14 - 17:15
Elküldve: 2009 január 14 - 18:06
Hosszabban: Itt már volt róla szó, hogy mit és hogy...
Elküldve: 2009 január 26 - 17:57
IPS Driver Error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here
Elküldve: 2009 március 10 - 01:49
Megint a segítségeteket szeretném kérni. Költöztettem a fórumomat és minden jól ment addig amig az adminfelületbe be nem léptem. Szerettem volna valamilyen beállítást megváltoztatni de ahogy beléptem volna ezt az üzit kapom mindíg:
IPS Driver Error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here
de ezt csak akkor kapom ha valami olyan részbe szeretnék belépni ahol ez van kiírva .......setting csak ott írja ki ahol setting van írva.
Mintha nem lenne jogosultságom hozzá. Lécci segítsetek !!!!!
Elküldve: 2009 március 10 - 18:00
Igazából ezer oka lehet, de íme pár, ami eszembe jutott:
- Lehet, hogy az adatbázis lementése majd feltöltése máshova közben nálad is sérült, talán a kódolás miatt.
- Lehet, hogy más fájlokat töltöttél fel, mint ami az eredetin volt. Régebbi mentés, verzió, felülírás, stb....
- Természetesen a tárhely is okozhatja.
Remélem még megvan a régi fórumod is. Sajnos meg kéne próbálni újra áttenni.
Ha megint nem sikerül, akkor feltelepíteni egy vadi újat és megnézni, hogy működik-e.
Ha igen, akkor a táblákat szép sorba elkezdheted átmásolni az újak helyére és közbe ellenőrizni, hogy nem-e valamelyik okozza.
Elküldve: 2009 március 11 - 13:11
Elküldve: 2009 május 17 - 11:48
az úgy megoldható hogy most a fórumom 2.3.3-as de a tárhely elég rossz amin van és gyarkram IPS Driver error-om van és át szeretnék kötözködni máshova, de mivel a 2.3.3 nem mai gyerek arra gondoltam hogy az új tárhelyre már 2.3.5-öt rakok. na és itt a kérdés: az megoldható hogy csak az adatbázist rakom át és minden tökéletesen mennyen tovább?
a választ előre is köszi
Szerkesztve indigen205 által: 2009 május 17 - 11:48
Elküldve: 2009 május 17 - 13:32
Ps: ez volt a 27000-ik hozzászólás a fórumon
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2009 május 17 - 14:12
szerk.: hát ez nem jött össze marad a frissítés
szerk2.: hééé. hogy lehet az sql adatbázist eggyik fórumból a másikba rakni? odáig megvagyok hogy a régi fórumból exportálom de az új ba hol lehet berakni???? mind2 2.3.3-as. pls help
Szerkesztve indigen205 által: 2009 május 17 - 16:25
Elküldve: 2009 május 17 - 17:46
Elküldve: 2009 május 17 - 20:05
Kicsit macerás de ez van
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2009 május 17 - 20:27
(egy plussz kérdés amiről tudom hogy nem ide való de nem nagy dolog: azt a szerződést amit regisztrálásnál feldob az oldal azt mejik fájlban találom mert elég idegelő hogy az egész fórum magyar a regisztrációs feltételek és szabályok meg angol. ezt is köszi:D)
Szerkesztve indigen205 által: 2009 május 17 - 20:29
Elküldve: 2009 május 18 - 16:54
nem tok exportálni php my admin-ból. rákattintok a végrahajtra és semmi csak egy fehér képernyő
de gondolom hogy ha admin cp-be mentek az nem jó, ugye?
vagy ha azt rárakom egy frissen telepített fórumra BigDump-al az úgy jó???
amúgy köszi Godzilla
szerk.: áá el se hiszem tudtam exportálni egy 14 mb-os fájlt
szerk2.: feltöltöttem a szerverre az sql fájl és láttam hogy nincs ott ahova feltöltöttem. ne mondom
szerk3.: találtam egy tárhelyet ami jó. felraktam mindent, bigdump mellé sql fájlt elindítottam és ezt adta be:
Error at the line 21: CREATE DATABASE `indwinkli` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
Query: --
--
CREATE DATABASE `indwinkli` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;
MySQL: Access denied for user 'indigenradio'@'%' to database 'indwinkli'
ez mit jelent?????
szerk4.: na jólvan. meguntam. visszaállítottam a régi fórumomat vhogy és inkább eltűröm néha az IPS Driver Error-t de ha vki hajlandó segíteni akkor szivesen elmennék erről a
szerk5.: óóóóó hogy én mekkora ********* ** ********* ** * * * * ** * vagyok
Szerkesztve indigen205 által: 2009 május 18 - 19:33
Elküldve: 2009 május 18 - 20:55
a régiben adatbnév: indwinkli karakter: latin1_swedish_ci
az újnál: adatbnév: indigenradio karakter: utf8_general_ci
és onnan hogy Tábla szerkezet meg gondolom maga a fórum van tehát felhasználó, topicok, stb.
1. lehetőség: a régit adatai kellenek tehát abba beleírom azt a karakter kódolást és adatbnevet ami az újaba van
2. lehetőség: az újból onnan hogy tábla szerkezet mindent kitörlök és bele illesztem a régit onnantól hogy tábla szerkezet
ki szerint melyik a jó mert elméletileg ugyanaz az eredmény de ha azt nézzük hogy mentésnél melyik milyen karakterkódolásba ment és én ebbe elveszek
de amúgy az lehetséges hogy van 2 ugyanolyan verziójú fórum. egy régi és egy új és az adatbázis kiexportálom a régiből és beimportálom az újba?????? mert eben az sqlben elég sok helyen hivatkozik arra a címre hogy http://users.atw.hu/satöbbi
és ha berakom máshova nem ott fogja keresni a cuccait?
szerk1.: na sikerült be importálni a megoldás:
a 22. sorban ez van:
CREATE DATABASE `indigenradio` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;
na de az én tárhelyemnek csak 1 adatbázisavan szóvan nem tud úlyat csinálni ezért kivettem és jó lett de most nekem is a karakterkódolással van baj, szóval ékezet nem ékezet
Szerkesztve indigen205 által: 2009 május 18 - 22:43

Súgó