Vissza ugrottam, Gondoltam elmesélem hogyan sikerűlt megoldanom bajomat...
Hátha érdekel valakit
Szóval ugyanazt csináltam, amit Lightning tanácsolt, csak valahogyan megcsavarva
Előzőleg lementettem az egész oldalt ftp-n, úgy ahogyan van

... Aztán csináltam egy sima msql-es mentést az adatbázisban a táblákról, mostmár töröltem az egész oldalt ftp-n minden kacattal együt, (na ez volt a bajom,mert volt elég belőle,hála admin kollégámnak

)miután ez kész lett, újra, tisztán feltettem az ipb-met, rátettem a Msql-os mentést, bár ugyan a topikok bejönnek meg a membersek,
De sajna ez nem elég,mert brancs

lessz így az eredmény,felületileg meg ilyenek...visszamásoltam ftp-n az oldal mentésből a feltelepített skint,de csak kettőt mostmár, a tagok avatarjait, és csak azokat a mod-okat,amelyek tényleg hasznosak,és nem bonyolizálják a fórumot.
És minden gyönyörű, gyors, kiváló! Lightning tanácsából indultam ki, Lightning

vagyis hogy kacat modok kihúzva, (esélyük sincs be avatkozni a fórumba) és csak a kedvelt egyszerü használható skint tettem fel.
Előzőleg hiába is próbáltam uninstallálni bizonyos cimborám által feltett mod-okat, mégis bent maradt egy két olyan gomb, felirat, na meg olyan is, hogy bejelentkezéskor olyan rész jött be,ami nem éppen a fórumom része
Nos gondoltam elmesélem dolgaimat, hátha olvasmányos volt valakinek, vagy valamilyen módon plussz infót jelenthetett valakinek.
Sziasztok, és rengeteg
Szerkesztve Orgon által: 2008 december 22 - 03:05