IPB Fórum: Ipb mentés/visszállítás... ? - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Ipb mentés/visszállítás... ?

#1 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 167

Elküldve: 2008 december 20 - 16:48

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni valamit...

Az lenne a kérdésem, hogy ha a fórumomnak (nem tudom hogy hívják pontosan :( ) php admyn, vagy msql adatbázisában a tábláknál, export fülön melyik táblákat kell kijelölni akkor, ha csak a felhasználóimat, (minden adataikkal együtt) és a topikok teljes tartalmait (minden topik poziciókkal, topikokhoz tartozó beállításokkal) szeretném lementeni.

Nah szóval azt szeretném, hogy a topikok teljes tartalmát, elrendezését, beállításait vissza tudjam állítani...
És a felhasználókat, mindennel együtt.
És még azt, hogy a privát üzeneteket is visszatudjam állítani...

A skin,meg ilyenek nem érdekesek...csak nézzétek meg ezt a fórumot...szerintem ez szép így :)

Nagyon köszönöm a segítségeteket!

Háát remélem egyértelműen le tudtam írni mit is szeretnék. :gondolkodik:

Szerkesztve Orgon által: 2008 december 20 - 16:53

0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2008 december 20 - 16:54

Ha ennyi minden, azaz majdnem minden kell mért nem mentesz le mindent?
0

#3 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008 december 20 - 17:00

sajna az van, hogy van egy két mod, amit nem szeretnék visszállítani, mert a tapasztalatlan felhasználóknak bonyolizálja a fórumot, nem találnak meg semmit egyből....
Mert hogy jelenleg két felület van, nem csak egy , mint itt...
Ígyhát szeretném ujra tisztán csinálni mindent, és nem kell mást visszállítani, csak a felhasználókat, és a topikokat teljesen 100%-an...

Rájöttem, hogy az egyszerűséget szeretik a felhasználók... legalábbis az olyanok (akik túlnyomó többségben vannak) akik nem nagyon járnak ilyen fórumokon...

tudnál nekem ebben segíteni? :(
0

#4 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2008 december 20 - 17:51

A két skinből az egyiket törölheted, vagy elrejtheted az Admin felületen.
A tábláknál meg csak töröld a mod tábláit, ha nem tudod melyikek, hasonlítsd össze egy szűz fórum táblaneveivel.
Csak a felhasználókat meg a topikokat nem lehet rendesen azaz hiány nélkül lementeni, ugyanis összefüggnek mindennel.
0

#5 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008 december 20 - 17:55

Üzenet megtekintéseIdézés: Lightning - Dátum: 2008.12.20 - 18:51

A két skinből az egyiket törölheted, vagy elrejtheted az Admin felületen.
A tábláknál meg csak töröld a mod tábláit, ha nem tudod melyikek, hasonlítsd össze egy szűz fórum táblaneveivel.
Csak a felhasználókat meg a topikokat nem lehet rendesen azaz hiány nélkül lementeni, ugyanis összefügggnek mindennel.

Értem Lightning!

Ezen információk alapján megpróbálom megoldai a dolgot..

Köszönöm!
0

#6 Felhasználó nem aktív   Orgon 

• Tag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008 december 22 - 03:04

Vissza ugrottam, Gondoltam elmesélem hogyan sikerűlt megoldanom bajomat... :gondolkodik:
Hátha érdekel valakit :D

Szóval ugyanazt csináltam, amit Lightning tanácsolt, csak valahogyan megcsavarva :D
Előzőleg lementettem az egész oldalt ftp-n, úgy ahogyan van :) ... Aztán csináltam egy sima msql-es mentést az adatbázisban a táblákról, mostmár töröltem az egész oldalt ftp-n minden kacattal együt, (na ez volt a bajom,mert volt elég belőle,hála admin kollégámnak :×××: :PPP: )miután ez kész lett, újra, tisztán feltettem az ipb-met, rátettem a Msql-os mentést, bár ugyan a topikok bejönnek meg a membersek,
De sajna ez nem elég,mert brancs szar lessz így az eredmény,felületileg meg ilyenek...visszamásoltam ftp-n az oldal mentésből a feltelepített skint,de csak kettőt mostmár, a tagok avatarjait, és csak azokat a mod-okat,amelyek tényleg hasznosak,és nem bonyolizálják a fórumot.
És minden gyönyörű, gyors, kiváló! Lightning tanácsából indultam ki, Lightning :worship: :thanks: vagyis hogy kacat modok kihúzva, (esélyük sincs be avatkozni a fórumba) és csak a kedvelt egyszerü használható skint tettem fel.

Előzőleg hiába is próbáltam uninstallálni bizonyos cimborám által feltett mod-okat, mégis bent maradt egy két olyan gomb, felirat, na meg olyan is, hogy bejelentkezéskor olyan rész jött be,ami nem éppen a fórumom része :fejbel?: :011: :ideges:

Nos gondoltam elmesélem dolgaimat, hátha olvasmányos volt valakinek, vagy valamilyen módon plussz infót jelenthetett valakinek.

Sziasztok, és rengeteg :thanks:

Szerkesztve Orgon által: 2008 december 22 - 03:05

0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó