IPB Fórum: Kérdések vásárlás előtt - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kérdések vásárlás előtt

#1 Felhasználó nem aktív   luxorgy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 4

Elküldve: 2008 december 02 - 01:06

Ha kérdésed van az IP termékek működésével kapcsolatban itt felteheted őket mielőtt megvásárolnád.

Csak egy olyan kérdésem lenne hogy ha tennék fel IPB-t egy tárhelyre, mekkora a különbség a trial vagy demo és a megvásárolt között.Nem akarok ilyen nulled-verziót , mert az ugye illegál , és pont emiatt érdekel a különbség mert az ipb oldalán ez áll :

http://www.invisionpower.com/community/board/purchase.html

150$ azért 150 dollár.
1

#2 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 930

Elküldve: 2008 december 02 - 01:31

Én úgy tudom, hogy nincs trial verzió. Sztem jobb ha megveszed mert akkor az a te tulajdonod. Ha nem ismered a fórumot akkor érdemes egy nulled verziót letölteni, hogy megnézd, hogy megfelel e a számodra. Sztem nem érdemes ilyen hosted fórumra befizetni, de ez csak az én véleményem.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
0

#3 Felhasználó nem aktív   luxorgy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 4

Elküldve: 2008 december 02 - 01:50

Használom és futtatom is a verzióit , csak eredetiben még nem vettem.
Ezért kérdeztem hogy van e belőle trial,mert az általam használt az "teljes jogú".De akarok egy hivatalos oldalt is , és pot ezért lehet megjátszom a full-original verziót , ahogy látszik saccperkábé 35 ezer huf körül jön ki.
0

#4 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag
  • Csoport: Moderátor
  • Hozzászólás: 523

Elküldve: 2008 december 02 - 01:56

150$ az amcsiknak szinte semmi. Sajnos ez nem így van nálunk, magyaroknál.
Valószínűleg ezért is van az, hogy a magyar IPB felhasználók kb. 80%-a nulled-ot használ.

Mellesleg, IPB-ben nincs demo, viszont van tutorial.
Ami annyit tesz, hogy csökkentett adminisztrátori lehetőségek és amikor pl. az Online list-et, azaz az aktív felhasználók listáját szeretnéd megnézni, csak annyit ír mindenki IP címe helyén, hogy 127.0.0.1.

Ezen kívül nem tudom, hogy mi az, ami még úgymond csökkentett verzió az IPB trial-ban, de, ha ingyenes IPB-t szeretnél használni, -azaz nem szeretnél az IPB-ért fizetni - akkor használj 2.0.x vagy az alatti IPB-t!

Ui.: Mellesleg "csak" 31.050...

Szerkesztve Nitaro által: 2008 december 02 - 01:59

0

#5 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2008 december 02 - 02:12

Üzenet megtekintéseIdézés: luxorgy - Dátum: 2008.12.02 - 01:50

Használom és futtatom is a verzióit , csak eredetiben még nem vettem.
Ezért kérdeztem hogy van e belőle trial,mert az általam használt az "teljes jogú".De akarok egy hivatalos oldalt is , és pot ezért lehet megjátszom a full-original verziót , ahogy látszik saccperkábé 35 ezer huf körül jön ki.

Ha megakarod venni akkor sztem gyorsan dönts mert jön ki nemsokára egy nagyobb verzió a 3.0 és van egy olyan érzésem, hogy emelni fognak az áron. A vbulletin is ezt tette.
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
0

#6 Felhasználó nem aktív   Hardy 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 33

Elküldve: 2009 június 13 - 09:44

Sziasztok!

Én a fórumaimhoz eddig phpbb-t használtam, most kezdtem el ismerkedni az ipb-vel. Van néhány dolog, ami nem igazán tiszta számomra, ebben kérném a ti segítségeteket. Tehát mit a különbség aközött, ha én most licenszes, vagy nulled ipb-t használok? Mi az előnye a licenszes verziónak, miért jó az nekem? És mi a hátránya a nulled-nek (persze azon kívül, hogy illegális)? Ez utóbbi képes arra, hogy egy fórumot minden gond nélkül "vigyen"?
0

#7 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 június 13 - 19:15

Hát ha licenszed van akkor azonnal hozzáférsz a frissítésekhez valamint a resource oldalukhoz, ahol rengeteg info és plusz letöltés is elérhető.

Ha a nulled verziót használsz akkor ezek a fentiek nyilvánvalóan nem járnak a számodra, valamint ahogy te is mondtad illegális. Továbbá járhat olyan veszélyekkel, hogy feljelentenek vagy épp ha olyan szolgáltatónál vagy aki nem tűri a nulled szoftvereket akkor szó nélkül törölhet oldalastól mindenestől.
0

#8 Felhasználó nem aktív   Airon 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 18

Elküldve: 2009 július 25 - 16:33

Nem beszélve a néha sz*rul módosított kódokról, és ezáltal közel nem fog úgy működni a nulled verziójú IPB-d, mint amit megveszel... :)
0

#9 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2009 július 25 - 16:46

Meg ahogy olvasgatok külföldi oldalakat, akiket feljelentenek az IPB-nél (ugye ezt nem tudhatod csak akkor ha már rád szóltak), azokat lassan de biztosan levadásszák.
0

#10 Felhasználó nem aktív   Hardy 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 33

Elküldve: 2009 november 15 - 11:25

Sziasztok!

Jól értem, hogy ez úgy működik, hogy ha én kifizetem a 150 dollárt, akkor végleg az én tulajdonom marad a fórum, és kapok mellé 6 hónapra szóló licenszet, aminek hála hozzáférhetek a frissítésekhez? És ha lejár a 6 hónap, akkor 25 dollárért kaphatok újabb 6 hónapos licenszet. De gondolom ez nem kötelező.
Tehát jól gondolom, hogy így működik a dolog? :)
0

#11 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2009 november 15 - 12:23

Így van.
0

#12 Felhasználó nem aktív   hodani 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 38

Elküldve: 2010 január 19 - 17:16

sziasztok
lenne egy kérdésem
ha nekem most van egy nulled ipbm, és később megveszem az eredeti példányt, akkor arra valahogy én áttehetem a fórum összes felhasználóját, hozzászólását stb. és így lehet egy teljesen legális verziójú ipbm?
ez azért érdekelne, mert elgondolkoztam azon, hogy lehet hogy megvenném (először is gyűjtenék rá), és nem szeretném elölről kezdeni...

Szerkesztve hodani által: 2010 január 19 - 17:18

0

#13 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag

Elküldve: 2010 január 19 - 17:30

Nos, nem árt újratenni a fórumot, majd abba átimportálni az adatbázisodat.
Aztán a a Tools&Settings-en belül IPB License Settings és ott megadni az IPB Registered License Key-t!

Ergo, a válasz igen. Felmásolod a Kliens részlegből letöltött fórum fájlokat az FTP-dre és importálod bele a régi IPB-dből exportált adatbázist!
0

#14 Felhasználó nem aktív   hodani 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 január 19 - 17:39

köszönöm
0

#15 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 január 19 - 19:26

Nem kell kavarni semmit, egyszerűen ha megvetted akkor töltsd le a csomagot az ipb oldaláról, írd felül a régi fájlokat csinálj egy frissítést majd a végén a kapott licensz kódot másold be az adminba. Nem kell adatbázist újratenni meg ilyenek
0

#16 Felhasználó nem aktív   hodani 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010 január 19 - 21:53

jah ok
0

#17 Felhasználó nem aktív   Nitaro 

• Törzstag

Elküldve: 2010 január 20 - 02:26

Biztos-ami-biztos alapon gondoltam az én alternatívámat...
0

#18 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 21

Elküldve: 2010 február 20 - 10:22

Sziasztok!

Nekem egy vásárlási, regisztrációs kérdésem volna. Ha megveszem a fórumot, akkor gondolom meg kell adnom egy felhasználót, ami bekerül az adatbázisba is, ahogy itt is a fórum alján olvasható, hogy Licensed to: ipboard.hu. Lehetséges később ezt megváltoztatni mondjuk domainváltás miatt?
0

#19 Felhasználó nem aktív   tommy 

• Őstag

Elküldve: 2010 február 20 - 14:32

Ezt nem fontos megadni. A licenced to részt az adminisztrációs panlen kell megadnod a regisztrációs kulcsal együtt amit az IPS ad. igen bármikor megváltoztatható.
0

#20 Felhasználó nem aktív   Simon007 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 21

Elküldve: 2010 február 23 - 19:27

Köszi. Tehát akkor megkapom a letöltendő állományokat és egy kulcsot? Nem kell megadnom semmilyen az elhelyezéssel kapcsolatos információt? Azért kérdezem csak, mert egyrészről ért egy kellemetlen meglepetés mikor kiderült, hogy a 48 órás próbaverzió nem letölthető, hanem az ő tárhelyükön telepítve használható csak, illetve egy nem hivatalos kiegészítőnél (marketplace) kifejezetten hangsúlyozzák, hogy meg kell adni egy domain nevet és a kulcs amit megveszek csak azon a domainen fog működni.
0

Téma megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó