Adobe Photoshop
Elküldve: 2006 február 20 - 18:37
Wááá! Mindjárt behorpad a gép oldala mint régen!!!
Nem szórakozok ezzel a *** Photoshoppal! Az invisionizén vannak üres logók csak az nincs ami nekem kel!!
Nem szórakozok ezzel a *** Photoshoppal! Az invisionizén vannak üres logók csak az nincs ami nekem kel!!
Elküldve: 2006 február 20 - 19:18
Az elsőt néztem, méretileg meg minden de világosabb a fórumnál. Vagy megint az a *** Photoshop ***-el! Máskor is teljesen más kép lett amit csináltam!
Amúgy kösz
Amúgy kösz
Elküldve: 2006 február 26 - 13:00
huh ez nekem is jól fog jönni köszi!
És a tutorial.hu-t én is ajánlom, a szöveg effektek nagyon szépek!
És a tutorial.hu-t én is ajánlom, a szöveg effektek nagyon szépek!
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life...
Elküldve: 2006 április 14 - 15:17
Bolygó készítése Photoshoppal
A végeredmény pedig...

...elképeszt?. Ha nem tudom, hogy mivel készült azt hihetném, hogy valódi.
A végeredmény pedig...

...elképeszt?. Ha nem tudom, hogy mivel készült azt hihetném, hogy valódi.
Elküldve: 2006 április 14 - 16:10
Sajnos nem látom, és akkor is a bannert kapom, ha magam írom be az elérési utat.
Elküldve: 2006 október 05 - 17:54

Saját ilyen forum-root imgage-t szeretnék. Hogy tudom megcsinálni, hogy ilyen halványított legyen az "olvasott" fórumoknál a gif? Photoshopban gondolom meg lehet oldani, csak nem tudom hogy mit kéne.
El?re is köszönöm!
Elküldve: 2006 október 05 - 18:06
Nos ha nincs mit átszerkesztened, vagyis teljesen újat készítes akkor el?sször készítsd el az alap változatot.
Aztán hozz létre egy új réteget egy fehér háttérrel és állítsd olyan alacsonyra az átlátszantlanságot amilyenre akarod. Minél alacsonyabbra teszed annál élesebb lesz a kép.
Aztán hozz létre egy új réteget egy fehér háttérrel és állítsd olyan alacsonyra az átlátszantlanságot amilyenre akarod. Minél alacsonyabbra teszed annál élesebb lesz a kép.
Elküldve: 2006 október 05 - 22:24
Köszönöm az állandó segítséged!
Majd a hétvégén megpróbálom és majd szólok, hogy mi a helyzet!
Majd a hétvégén megpróbálom és majd szólok, hogy mi a helyzet!
Elküldve: 2007 január 29 - 12:43
nagyon szeretek photoshopozni, jól el lehet vele szórakozni.
legutóbbi munkám:
legutóbbi munkám:

Súgó