Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valahogy nem lehet megoldani hozzászólás jelentésnél ne privát üzenetet küldjön a rendszer hanem egy adott helyen nyisson neki egy új témát?
üdv.
Oldal 1 / 1
Hozzászólás jelentés
Elküldve: 2008 november 23 - 17:38
Szia!
Esetleg próbáld meg a report managert.
Van több fajta is az invisionize-én.
Van egy olyan fajta, ami egy külön helyre rakja a jelentett PM-eket, amik a member bar-on keresztül érhető el és van olyan modifikáció is, hogy egy megjelölt fórumrészen belül új témát hoz létre a jelentett hozzászólásnak.
Ez annyiból hasznos, hogy nem kap mindenki PM-et, hanem mondjuk egy Jelentések Központja nevezetű helyre érkeznek meg a jelentések új témaként.
Ezek a modok itt elérhetők:
Esetleg próbáld meg a report managert.
Van több fajta is az invisionize-én.
Van egy olyan fajta, ami egy külön helyre rakja a jelentett PM-eket, amik a member bar-on keresztül érhető el és van olyan modifikáció is, hogy egy megjelölt fórumrészen belül új témát hoz létre a jelentett hozzászólásnak.
Ez annyiból hasznos, hogy nem kap mindenki PM-et, hanem mondjuk egy Jelentések Központja nevezetű helyre érkeznek meg a jelentések új témaként.
Ezek a modok itt elérhetők:
http://mods.invisionize.com/db/index.php/a/search/process/search/sid/e246e2301bc387973212c376d5673a7f
Elküldve: 2010 október 28 - 20:17
Sziasztok!
Feltettem a Reports as topics mod-ot,csak nekem is az a problémám,hogy egy-egy jelentésnél pm-et kapok,nem pedig egy adott topikban készít a rendszer egy témát.
A fentebb megadott linken én nem találtam meg a megoldást,tudna esetleg vki segíteni,hogyan kell beállítani pontosan?
Az Eszközök&Beállításoknál be van jelölve,hogy melyik topikba tegye,de amikor jelentés érkezik mégis pm-et kapok csak.
Van 2 beállítás Security and Privacy-ban jelentésekkel kapcsolatban,de sajna amikor rákattintok a következő üzenetet kapom:
Fatal error: Call to undefined method skin_global_2::captchaGD() in /var/www/*******/data/www/**********.com/ips_kernel/class_captcha_plugin/default.php on line 153
Feltettem a Reports as topics mod-ot,csak nekem is az a problémám,hogy egy-egy jelentésnél pm-et kapok,nem pedig egy adott topikban készít a rendszer egy témát.
A fentebb megadott linken én nem találtam meg a megoldást,tudna esetleg vki segíteni,hogyan kell beállítani pontosan?
Az Eszközök&Beállításoknál be van jelölve,hogy melyik topikba tegye,de amikor jelentés érkezik mégis pm-et kapok csak.
Van 2 beállítás Security and Privacy-ban jelentésekkel kapcsolatban,de sajna amikor rákattintok a következő üzenetet kapom:
Fatal error: Call to undefined method skin_global_2::captchaGD() in /var/www/*******/data/www/**********.com/ips_kernel/class_captcha_plugin/default.php on line 153
Szerkesztve incifinci által: 2010 november 04 - 13:29
Elküldve: 2010 október 30 - 21:19
Enable the Reports as Topics mod ------ yes
Topic Starter ------yes
Alternative member ID of report topic starter ------- az eredeti 1 beállítás
Identify staff forum ------- az erre a célra létrerehozott témakör
Include Post ------- no
így működnie kell rendesen ...
Topic Starter ------yes
Include Post ------- no
Elküldve: 2010 november 04 - 13:34
Idézés: HAMA® - Dátum: 2010 október 30 - 21:19
Enable the Reports as Topics mod ------ yes
Topic Starter ------yes
Include Post ------- no
Topic Starter ------yes
Include Post ------- no
Szia!
Ezek a beállítások vannak,de nem működik.
Elküldöm a próbajelentést,és nem érkezik meg abba a topikba,ami be van állítva.Kiírja,hogy elküldte a jelentést,de sehova nem érkezik meg.
Újra lett telepítve az oldal és domain váltás is volt.
Mi lehet a megoldás?
Erre vmi megoldást tud vki:
Szerkesztve incifinci által: 2010 november 04 - 13:39
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó