Oldal 1 / 1
Inferno Shoutbox
Elküldve: 2008 szeptember 22 - 20:10
Sziasztok az lenne a problémám, hogy Inferno Shoutbox-ot használok az oldalamon. Amikor elküldöm az üzenetet ez a szöveg jelenik meg: (Shoutbox Notice: Your shout failed to send.) de viszont az üzenetet elküldi és meg is jeleníti mi lehet a probléma ? Ki e lehet kapcsolni ezt a funkciót mert egy kicsit idegesítő és lassitja a Chatet. Próbálkoztam már sokmindennel. Előre is köszi a választ
Elküldve: 2008 szeptember 22 - 20:30
Nem ismerem ezt a modot. Olvasd el a manualt / dokumentációkat.
Lehet, kihagytál valamit a telepítésénél, vagy letiltottál valami opciót,
de azt se tartom kizártnak, hogy az ingyenes tárhely miatt van,
mert valami tiltott függvényt használhat, de ez nem valószínű ha a fórum maga rendesen működik.
Lehet, kihagytál valamit a telepítésénél, vagy letiltottál valami opciót,
de azt se tartom kizártnak, hogy az ingyenes tárhely miatt van,
mert valami tiltott függvényt használhat, de ez nem valószínű ha a fórum maga rendesen működik.
Elküldve: 2009 március 18 - 21:40
Nekem is ez volt
És nem hiszem, hogy tárhelyhiba, mert más minden ment, csak ez volt így kiírva
Végülis engem nem nagyon zavar, de egy idő után már idegesítő, ha hosszú hozzászólást írtam oda, ha mégse küldte el
Elküldve: 2009 március 19 - 17:57
Most, hogy így mondod a hosszú hozzászólást lehet mod programozása maitt nem küldi el.
Vagy direkt korlát van beépítve vagy valahol túl kisméretű változót használ a bevitt szövegen,
Logikus is hiszen ha nem lenne korlát egy live chatbox komoly terhelés tokozhat az oldalnak.
Vagy direkt korlát van beépítve vagy valahol túl kisméretű változót használ a bevitt szövegen,
Logikus is hiszen ha nem lenne korlát egy live chatbox komoly terhelés tokozhat az oldalnak.
Elküldve: 2009 március 19 - 18:15
Hát ez nem teljesen igaz, mert már többször kicselezem, és másolom, és újra elküldöm, ha akkor se megy el, még 1 3-dik esélyt kap, és általában harmadszorra elmegy
Na de majd kísérletezek vele még, és kiderül, lehet télleg valami rosszul lehet beállítva XD
Na de majd kísérletezek vele még, és kiderül, lehet télleg valami rosszul lehet beállítva XD
Elküldve: 2009 március 19 - 20:22
Ő, az igen, hisz minden mod külön van
De ez a legjobb shoutbox??? Mert én csak ehhez találtam jó tutorialt, és ismerem, de nem biztos, hogy ez a legoptimálisabb, legjobb
Milyen a D22 Shoutbox??? Nem tudod, vagy valaki nem tudja?
De ez a legjobb shoutbox??? Mert én csak ehhez találtam jó tutorialt, és ismerem, de nem biztos, hogy ez a legoptimálisabb, legjobb
Milyen a D22 Shoutbox??? Nem tudod, vagy valaki nem tudja?
Elküldve: 2009 március 22 - 20:32
Jó ez az inferno shoutbox de viszont nem lehet benne moderálni!És nem tom miért!Pedig szerintem minden jól van beállítva!Segítsetek!
Üdv:Kisbocs!
Üdv:Kisbocs!
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó