Na akkor egy újabb agymenés. Miért van az, hogy ha a spoiler tag -et egy idézet után használják az oldalon, akkor az idézetet zárja be/nyitja meg?
Oldal 1 / 1
Spoiler
Elküldve: 2008 július 08 - 21:07
Nem tudom nálam működik. Itt megtudod csinálni?
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2008 július 08 - 22:50
Inkább beírom a kódot, hátha az segít!
<div style="background:#000000;border:1px dotted #AAA;border-bottom:0;border-left:4px solid #AAA;color:#FFF;font-weight:bold;font-size:10px;margin:8px auto 0 auto;padding:3px;">
Spoiler! <a href="java script:void(0);" onclick="java script:if(parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display=='block'){parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display='none';this.innerHTML='--Kattints a megjelenítéshez--';}else {parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display='block';this.innerHTML='--Kattints az elrejtéshez--';}">--Kattints a megjelenítéshez--</a>
</div>
<div style="color:#000;background:#FAFCFE;border:1px dotted #AAA;border-left:4px solid #AAA;border-top:0;padding:4px;margin: 0 auto 8px auto;display:none;">{content}</div>
<div style="background:#000000;border:1px dotted #AAA;border-bottom:0;border-left:4px solid #AAA;color:#FFF;font-weight:bold;font-size:10px;margin:8px auto 0 auto;padding:3px;">
Spoiler! <a href="java script:void(0);" onclick="java script:if(parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display=='block'){parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display='none';this.innerHTML='--Kattints a megjelenítéshez--';}else {parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display='block';this.innerHTML='--Kattints az elrejtéshez--';}">--Kattints a megjelenítéshez--</a>
</div>
<div style="color:#000;background:#FAFCFE;border:1px dotted #AAA;border-left:4px solid #AAA;border-top:0;padding:4px;margin: 0 auto 8px auto;display:none;">{content}</div>
Elküldve: 2010 május 01 - 12:45
Sziasztok
Nekem is a Spoiler taggal kapcsolatos kérdésem lenne. Mégpediglen a hozzászólásokban használjuk ezt a konbinációt.
[spoiler*][code*]ide jönnek a linkek[/code*][/spoiler*]
arra szeretnék kijukadni, hogy szeretném megszüntetni valahogyan a [spoiler*] tagokat, hogy csak a [code*] tagok maradjanak, hogy tudnám ezt anélkül megoldani, hogy minden hozzászólást ne keljen újra szerkeszteni?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv Napster
Nekem is a Spoiler taggal kapcsolatos kérdésem lenne. Mégpediglen a hozzászólásokban használjuk ezt a konbinációt.
[spoiler*][code*]ide jönnek a linkek[/code*][/spoiler*]
arra szeretnék kijukadni, hogy szeretném megszüntetni valahogyan a [spoiler*] tagokat, hogy csak a [code*] tagok maradjanak, hogy tudnám ezt anélkül megoldani, hogy minden hozzászólást ne keljen újra szerkeszteni?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv Napster
Elküldve: 2010 május 02 - 00:59
Gondoltam már én is erre csak sajna az adatbázisban nem a [spoiler*] tag található hanem a teljes tartalma ami a [spoiler*] tagot alkotja. Remélem érthető voltam
Elküldve: 2010 május 02 - 07:45
Szia
és egy ilyen kódrészletete is ki lehet törölni vele?
és egy ilyen kódrészletete is ki lehet törölni vele?
<div>
<div style="background:#4A4A4A;border:0px dotted #;border-bottom:0;color:#;font-weight:bold;font-size:12px;margin:8px auto 0 auto;padding:3px;">
Rapidshare és egyébb linkek <a href="javascript:void(0);" onclick="javascript:if(parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display=='block'){parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display='none';this.innerHTML=' [Mutat]';}else {parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].style.display='block';this.innerHTML=' [Rejt]';}"> [Mutat]</a>
</div>
<div style="color:#FFF;background:##4A4A4A;border:0px dotted #FFF;border-top:0;padding:4px;margin: 0 auto 8px auto;display:none;">{content}</div>
</div>
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó