Olcsó hívások kezdeményezhet?ek vele a világ bármely pontjára és azonnali üzenetküld? rendszerként is remek. Sokan ezt használjuk nyílt azonnali üzenetküld? fórumokként is, mivel ez nem omlik össze mint az MSN, s?t akár konferencia beszélgetést és videohívást is tud.
Oldal 1 / 1
Elküldve: 2008 május 13 - 22:21
jah tényleg nemrossz progi, de mivel mindenki MSN-t használ így annyira nem nyer nálam nagy tért.. (vmenynire ugyanolyan a helyzet mint a mobilszolgáltatóknál
)
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life...
Elküldve: 2008 május 14 - 13:42
Pro: Titkosítás. P2P protokoll.
Kontra: Zárt protokoll, nem tudnak a Linuxosok fejleszteni alternatív programokat, nem integrálják bele a Pidgin-be. A 64 bites deb-et nem fejlesztik.
Kontra: Zárt protokoll, nem tudnak a Linuxosok fejleszteni alternatív programokat, nem integrálják bele a Pidgin-be. A 64 bites deb-et nem fejlesztik.
[SzoZoWeb] > > > [DesktopVerseny]<<<
Elküldve: 2008 május 14 - 13:46
Egyetlen negatívum, hogy nem adjáka ki a protokolt, ezért nem kerül be az összevont üzenetküld?kbe.
Ahogy mondtad is. De egyelőre csak skype és msn felhasználó vagyok úgyhogy egyelőre nem gond.
Egyébként én rendszeresen használom mivel a Travianos közöség ahol rengeteg ismer?söm volt és van, aki ezt használja.
A játék alatt 177 partnerem volt skype-on.
De most leszortíroztam 37-re.
Ahogy mondtad is. De egyelőre csak skype és msn felhasználó vagyok úgyhogy egyelőre nem gond.
Egyébként én rendszeresen használom mivel a Travianos közöség ahol rengeteg ismer?söm volt és van, aki ezt használja.
A játék alatt 177 partnerem volt skype-on.
Elküldve: 2008 május 18 - 10:17
Nem használom a programot, mondjuk az MSN-t sem nagyon.
A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó