IPB Fórum: Játékok a böngészőben! - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Játékok a böngészőben!

#1 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2007 május 07 - 18:34

Ebben a témában gy?jhetnénk össze azokat az internetes játékokat melyek egy böngész?vel már játszhatók is. :idea:

Els?ként melegen ajánlom a Travian nev? nemzetközi stratégiai játékot. Egy gyors regisztráció (Jelentkezés) és neki láthatunk egy kis falu építésének mely kés?bb akár várossá is fejl?dhet. Kezdésként ajánlatos kiépíteni egy stabil gazdaságot utána pedig nekiláthatunk a sokféle épületek megépítéshez. Közben lehet?ségünk van újabb falvak alapítására a f?faluból kiindúlva vagy oázisok faluhoz-csatolására amik segítik a nyersanyag termelést.
0

#2 Felhasználó nem aktív   Priby 

• Törzstag
  • Csoport: V.I.P.
  • Hozzászólás: 496

Elküldve: 2007 május 13 - 21:27

Aki pedig jobban belemerül a játék rejtelmeibe és komolyabban ?zni kezdi, szívesen várjuk a klánunkba a WoRA-ba! ;)

Bár én nem játszok a Traviannal, de ez mellékes :P
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life...
0

#3 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 14 - 10:22

De nem fogunk elférni... :P Beszosz alig enged be olyanokat akiket nem ismer. :D
0

#4 Felhasználó nem aktív   Priby 

• Törzstag

Elküldve: 2007 május 14 - 16:12

persze, gondolom nem gy?jt?klánt akar, hanem igényest :)
de hát érhet?, nem? :P
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life...
0

#5 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 14 - 22:08

Azért be-becsöppenek gyenguszka emberek... :D De végülis elit alakulat az egész klán.... :) Mondjuk vannak olyan klánok amiknek semmibe nem lenne minket kiírtani... :S :D
0

#6 Felhasználó nem aktív   SzoZo 

• Törzstag
  • Hozzászólás: 444

Elküldve: 2007 május 15 - 12:30

Látlak Lightning a TravMap-on. Remélhet?leg jó összhangban leszünk. ;) A kiírtás ellen csak egy informális megállapodással segíthetek: Nem támadok, és az ismer?seimet is figyelmeztetem az er?sek veszélyeire.
Eredetileg Bellas ajánlotta nekem, míg végül jelentkeztem.

Próbáld ki a Wood+Ambient grafikus csomagot!
0

#7 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 15 - 22:16

A Szerver2-re koncentrálok... :) Az 1-esen elszúrtam, de a 2-esen szerintem igen frankón állok. :P :)
Ez a grafikus csomag, szép és jó, de nem tudom használni... :S Avas be légyszi. :)
0

#8 Felhasználó nem aktív   SzoZo 

• Törzstag

Elküldve: 2007 május 16 - 16:58

Letöltöd a kiválasztott grafikus csomagot, majd kitömöríted egy általad választott mappába. Profil->Grafikus csomag fülön lehet megadni az elérési útvonalat. (Pl: file://C:/Programok/Travian/) Ez csak IE alól m?ködik, de, ha Firefoxot szeretnéd használni, akkor az IE Tab (http://ietab.mozdev.org/) feltelepítésével és beállításával fog menni. Beállításához add hozzá a http://s1.travian.hu/* url-t, illetve a s2 url-t. Fontos, hogy * legyen a végén!

Menni fog!

Amúgy a klánod biztosan segít, így ajánlom, hogy a s1-el játssz! Elég sok klán kiírja, hogy aki megtámadja a csapatot azt durván megtorolják. Csak épp azt kérdezem, hogy mivel? Tipikus hidegháborús eszköz.
0

#9 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 16 - 19:33

Nah, sikerült beüzemelni egy grafikus cosmagot, de nem m?ködik rendesen... :D De keresek másikat, hátha az jó... Hát nem jött össze.. :S Hol vannak ilyenek?

Játszok mindkét szerveren,d e az s2-n vna a ahngsúly. :idea: Egyrészt ott egynel? eséllyel indúltunk és nem avgyok vészesen lemaradva... Másrészt van esélyem élharcosnak lenni... :P

A megtorlás, vagy sima támadásból áll amivel nyersanyagot vihetnek el és megölhetik az embereid, vagy ha bunkó az egyén, akkor katapultokkal jön és lerombolja az épületeid, akár az összeset... :roll:
0

#10 Felhasználó nem aktív   LordWolf 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 92

Elküldve: 2007 május 23 - 20:18

Regisztráltam a játékra :) Lehet én vagyok kissé gyökér, de nem igazán megy :) Ugye ilyen fejl?d? falucskákat (eddig van egy magtár (1) meg egy búzatábla (az is 1es) ) nem támadnak le?
"Who curious, I will kill him first - Any questions?"
0

#11 Felhasználó nem aktív   SzoZo 

• Törzstag

Elküldve: 2007 május 23 - 21:11

12 napig nem támadnak le, utána kegyetlen harc az élet!
0

#12 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 23 - 22:27

7 napig tart a védetség... :P Egyébként -hál' istennek- engem még nem támadot tmeg senki pedig régóta játszok. :) Mondjuk igaz, hogy a környéken én és a klntársaim messze a többiek el?tt járunk... A hardcore játékosok meg a pálya másik felén vannak.. :D
0

#13 Felhasználó nem aktív   SzoZo 

• Törzstag

Elküldve: 2007 május 24 - 08:33

Az bosszant, hogy van 1 mez?vel arrébb valaki aki rendszeresen jár hozzám lopni-rabolni (bár nincs mit) és így persona non grata.

Idézet

Üdvölünk a Travian világában $date $time
Helló $username,
üdvözlet az új faludban!
Mint fönök, a te feladatod a településed egy nagy és sikeres várossá kiépíteni. Ehhez néhány tipp kezdetnek :
Elsösorban a nyersanyag termelést indítsd be (búza, fa, vas, agyag), ezek alkotják egy jól müködö és gyorsan növekvö település alapjait. Ne feledd azonban, minden épület, amelyet építesz újabb és újabb lakossal növeli településed lélekszámát, akiknek persze enniük is kell. Nagyon fontos tehát, a gabonafarmok rendszeres fejlesztése.
Az elsö 12 nap, védett vagy mindenféle támadással szemben. A három nap alatt javallott egy búvóhely építése, hogy a nyersanyagokat a fosztogató szomszédoktól el tudd rejteni.
Ha a falud nevét szeretnéd megváltoztatni, a profilodban ezt megteheted.

Sok sikert!

0

#14 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 24 - 15:45

Hát rabold ki te is ?t... :idea: Ne hagy magad. Ez egy stratégia játék. :)

Elvileg akkor is 7 nap a védettség... A magyar fordítás sok helyen nem állja meg a helyét...
0

#15 Felhasználó nem aktív   SzoZo 

• Törzstag

Elküldve: 2007 május 24 - 18:32

Nos, ha lenne mivel rabolni. Majd, mivel a katona drága sokat zabál, gyengékre nem költök, és klántagok megtámadása rizikósabb. Elméletileg egymást segítik.

Magyar fordítás valóban sok helyen hibás, de úgy gondolom, hogy az admin be tudja állítani a védettségi id?t egyénileg.
0

#16 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 25 - 14:13

Sok kicsi sokra megy.. ;)
0

#17 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 31 - 18:47

Plusz Térkép :king:
Csatolt fájl  TravianMap.JPG (131,44K)
Letöltések:: 48

Plusz Harcszimulátor :king:
Csatolt fájl  TravianFightSim.JPG (74,78K)
Letöltések:: 39
0

#18 Felhasználó nem aktív   mogy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2007 május 31 - 22:40

Megjegyzés: a védettség ideje attól függ, hogy az adott server indítása és a te regisztrációd között mennyi id? telt el (minél több, annál hosszabb a védettség) - perpill ez s1-en 12, s2-n 7 nap...
hasznos linkek: http://help.travian.com http://help.travian.de (ki milyen nyelven ért)
http://travmap.shishnet.org/ - térkép, jelenleg csak s1-re m?xik, s2-re még várni kell.
http://help.travian.com/held/index.php - h?s pontjainak elosztásakor hasznos, mivel a pontok csak 0. szinten újraoszthatók.
http://www.javaschubla.de/2006/travian/weg...echner-t3i.html - útszámoló, hasznos, mivel nem látod, milyen egységek fognak támadni, de ezzel elvileg ki lehet számolni, hogy mi a leglassabb egysége a támadónak...
és a magyar travi fórumot tessenek olvasni. Kérdéseket fogadok egyébként ott priviben ;)
csókolom.

Szerkesztve mogy által: 2007 május 31 - 22:47

0

#19 Felhasználó nem aktív   Priby 

• Törzstag

Elküldve: 2007 június 07 - 13:12

s2-n a WoRA egyesült a Camelottal :)
Halottam, hogy nem tetszenek az új szabályok :D ^^

s1-n talán hamarosan én is be tudok lépni :)
0

#20 Felhasználó nem aktív   LordWolf 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 92

Elküldve: 2007 június 07 - 18:35

Letelik a védettségi id?m, erre rögtön letámad 8szor egy állat, 2szer egy másik, és mégyegyszer egy harmadik
Most már nincs szinte semmi nyersanyagom... :( Ilyen után hogy lhet talpraállni?
"Who curious, I will kill him first - Any questions?"
0

Téma megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó