IPB Fórum: Battlefield 2142 - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Battlefield 2142

#1 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2007 február 08 - 16:51

Újonnan megvettem a Battlefield játék-sorozat legújabb részét. A játék lehengerl?en jóra sikeredett, ezért is áldoztam rá! :king:
A több mint 40 megszerezhet? tárgy és több mint 40 rang és kitüntetés mellé felejthetetlen játékélmény és grafika társul. :king:
Remek egy játék, szépen haladok felfelé a ranglistán... :mrgreen:
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő
  • Csoport: V.I.P.
  • Hozzászólás: 3.644

Elküldve: 2007 február 08 - 16:56

Ja jó játék tudom, de gyere inkább America's Army-zni, ez ingyenes és itt meg honor-t kell elérned. :D
0

#3 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 február 08 - 20:06

Jobb mint hinnéd. :) :P

Vicces, felmegyek egy késes szerverre erre mindenhol sniperesek szedik le a korrekt játékosokat... :angry: Egy id? után meguntam, hogy a 16-ból csak 5-en mentünk késsel és én is átváltottam sniperre... :mrgreen:
0

#4 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2007 február 08 - 22:17

Egy valamit nem értek...minek használnak késeket fegyverként 155 év múlva? :gondolkodik: :D
Ezt az oldalt ismered Lighting: http://bf2142tracker.com/ ? Ha nem vagy még regisztrálva, akkor regisztrálj, ott mindent leírnak, és ezután ez mérni fog meg minden.
Amúgy az AA ennél életszer?bb egy csapatba nem lehet mindenkinek csak sniperje, ha 13-man vannak pl. egy alap pályán egy csapatban, akkor az úgy van feloszva, hogy van ugye egy csapatvezet?, akinek Rifle (m16-ja van), utána jön az A csoport, ahol van 2R-es, 1G-s (m203) 1 AR-es (m249), majd a B csoport 1R és 1 Sniper (m24), azután megint ez, csak a sniper m82, aztán jön a D csport ahol 3 R-es és 1 AR-es van.
Egyébként, hogy tudj játszani meg kell csinálni bizonyos tréningeket, lehet kicsit sokáig tart, de érdemes megcsinálni a tréningeket, mert csak így nyithatsz ki bizonyos páyákat és fegyvereket.
Itt egy link a fegyverekhez, ha valakit érdekel: http://aaotracker.co...?action=weapons .
0

#5 Felhasználó nem aktív   SzoZo 

• Törzstag
  • Hozzászólás: 444

Elküldve: 2007 február 09 - 11:09

A kés az csendes, biztos halál. A lövedékb?l egy rakás kell, míg a golyóálló mellényt átüti. (FarCry-ben is van kés, és nagyon jó!)
0

#6 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 február 09 - 17:37

Ismerem azt az oldalt, de már mindent tudok amit tudnom kell... Ha egyszer?en csak ölsz úgy is kapsz fegyvereket egy id? után... :P Gránátokat, tapasztós bombát és shotgun töltényt sima gépfegyverbe már szereztem is.. :P
Upsz... Te az Americas Armyról beszéltél... :D
0

#7 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 február 10 - 20:40

Sikerült olyat m?velnem amit fogadni mernék még senki nem csinált... :D
Bejutottam egy kabinnal az ellenséges Titán azon részére ahova nem juthattam volna be sehogy, mivel azt a részt akkor is pajzs védi minden irányból ha egyébként már összeomlott... :mrgreen:
Kihasználva az alkalmat leszedegettem onnan az embereket annyiszor ahányszor újra éledtek... :mrgreen:
Büszke vagyok magamra, hogy megtaláltam egy ilyen profi játékban is a bugot... :P
0

#8 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2007 február 11 - 16:39

Deathmach az szar . :P
Különben vigyázzál, mert ha olyan admin van az simán kibannol spawnkillért. :idea:
0

#9 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 február 11 - 23:40

A legtöbb szerveren nincs is admin ahol jártam... :P Nem tehetek róla, hogy a játéknak ilyen nagyszer?en kiaknzható bugjai vannak... :mrgreen:
Conquest és Titan játékmód van csak, semmi Deathmach nincs, igaz majdnem ugyanaz mint a Conquest... :P
0

#10 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2007 február 12 - 16:16

És elmondanád mi ezeknek a lényege? Mert a neveikb?l nem tudom, hogy mik ezek, ill. conquestet nem játszottam még. :)
Az Armyban csak 1 játékmód van, az egyik csapat véd a másik támad, de ha meghaltál akkor várhatsz a következ? körig, vagy van olyan pálya is, hogy ki kell menekíteni egy embert.
0

#11 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 február 12 - 19:58

A Conquest a régi zászló-foglalós mód... A Titán módban pedig mindkét félnek van egy bazinagy hajója eszeveszettül felfegyverezve és baromi lassan mozog, ha ennek leválik a pajzsa akkor be lehet menni POD-dal vagy helikopterrel és szét kell l?ni a generátort, de ahhoz csak gy juthasz el ha megsemmisítesz 4 vezérl?panelt... Ha jó a csapatmunka akkor gyerek játék. :)

Rátértem egy számomra új és roppant hatásos módszerre, mely eléggé ritka is... :D Fáradtságos munkámnak köszönhet?en most már C4, láthatatlanná tev? bigyó, reconos sisak és természetesen egy Lambert Carabine fegyver van állandó használatban... Nos, mivel annyira még nem jöttem bele a játékba, hogy pusztán lövöldözgetéssel elegend? pontot szerezzek elkezdtem a C4 lehetséges felhasználási módjait kutatni... :mrgreen: Újonnan a Titánon az ajtók egy-egy felére szoktam tenni egy-egy C4. Viszont a legújabb menetben sikerült a f?generátor ajtajához elhelyezni 4 db C4-et ami 5 embert is áldozatul ejtett... :muhaha:
Szerencsére mindig találok egy Supportos embert aki ellát munícióval így a pontszámaim 70% a C4 hozza... :D
Íme egy kép a legutóbbi kitüntetéseimr?l amit -nem találjátok ki- a C4-el szereztem... :D
Csatolt fájl  BF2142.JPG (70,21K)
Letöltések:: 79
+ a 2. oldalon van még 2...
0

#12 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 február 14 - 20:08

Mivel katonaként a frontvonalon max 20/30-as összpontszámokat érek el -jó esetben- megpróbáltam parancsnokként... Úgy, hogy a játék  1/4-énél jelentkeztem parancsnoknak mert senki nem volt... :) A végére egy 66 pontos -számomra világcsúcs- eredményem lett egyetlen killel. :lol: Úgy, hogy egy hülye cheater is ott volt és állandóan meghaltam általa úgy, hogy a titán védett helyén voltam és nem hagyott irányítani... :shok:  Jó tudom gyerekjáték osztogatni a parancsokat, de ezt is lehet jól és rosszul is csinálni... Pont nekem való amíg nem fejl?dök olyan szintre, hogy sima katonaként is menjen egy ilyen pontszám...
Csatolt fájl  CommanderLightning_00.JPG (58,9K)
Letöltések:: 110
0

#13 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 március 03 - 22:24

Nos rengeteget fejl?dtem... :) Van egy rakat ezüstöm, egy Recon Gold Badge és egy Pisztoly Gold Badge és a maradék néhány bronz... :)
A legutóbbi képen még kb 1300 pontom van, most már 16000-nél is több... :D
Csatolt fájl  ReconLightningGold.JPG (66,95K)
Letöltések:: 112
Igazán kitettem magamért! :)
Mostanában belejöttem rendesen a játékba. :)

Csatolt fájl  TitanDestroyerLightning.JPG (61,54K)
Letöltések:: 94
Egy teljes titánnal bántam el egymagam... :mrgreen:

0

#14 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 március 15 - 20:49

Eljött ez a nap is: Megtanultam késelni! :mrgreen:  Nem is akárhogy... :king:
Csatolt fájl  CollectorLightning.JPG (69,02K)
Letöltések:: 90
0

#15 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 április 12 - 20:41

Igeeen, megcsináltam! :) Mostantól én is a Brigadier General rangot képviselem, ami egyben az utolso elérhet? rang - igen kemény követelményeivel. :)
Van egy rakat új badgem, ribbonom, medálom, stb, de nem akarlak titeket untatni akit érdekel: KLIKK!
0

#16 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2007 április 12 - 21:05

Üzenet megtekintéseIdézés: Lightning - Dátum: 2007 Apr 12, Thu, 8:41

Igeeen, megcsináltam! :) Mostantól én is a Brigadier General rangot képviselem, ami egyben az utolso elérhet? rang - igen kemény követelményeivel. :)
Van egy rakat új badgem, ribbonom, medálom, stb, de nem akarlak titeket untatni akit érdekel: KLIKK!

És a MAyor General? :P
AA-ba örülsz ha 2 év alatt eljutsz a 100 honorig. :D
0

#17 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 április 12 - 22:09

Ezután már csak speciális rangok vannak... :P Azokat heti teljesítmény alapján adja... Én pedig nem hiszem, hogy egy heti összesítésben benne leszek els? 3ban... :roll:
AA-val már van jó pár órám.. :P Amikor commander vagyok titánon, akkor beülök AA-ba, hogy számoljon... :mrgreen:
0

#18 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2007 május 15 - 21:02

Nos, Végre sikerült minden fontosabb kitüntetést bezsebelni. :king:  Mind a négy kasztból megvan az arany badge, titán commander arany, CQ comamnder ezüst (ezt még fejlesztem), squad leader arany, explosives arany, mind a 4 titános badge arany és még jó pár egyéb, megvannak a fontosabb medálok és minden pinb?l van egy rakat... :king:
Csatolt fájl  Complete.JPG (73,88K)
Letöltések:: 109
Íme finálé menet! Megjegyezném, hogy ezt a 34 killt mind hacsival/speederrel szereztem,
500 fölé emelve az össz killt vele, világ szinten b?ven a 100-on belül vagyok... :P :angel:
0

#19 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2007 május 16 - 16:44

Jólvan de mégis mennyi FPS-ed van? :P
Ha nekem annyi lenne én is játszanék azzal. :D
Különben meg grat! :mrgreen:
0

#20 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor