Viccek és humoros történetek
Elküldve: 2009 szeptember 26 - 08:41
Idézés: Lightning - Dátum: 2005 december 30 - 13:33
A fokosat már értem
Az űrhajósat félig
Mért ne lehetne rőla fénysebességnél is gyorsabb tárgyat kilőni? Mért nem mehet gyorsabban a fény sebességnél? Mi gátolja benne? Csak a teljesítmény, nem?
Az űrhajósat félig
Nos. A relativitáselmélet kimondja hogy SEMMILYEN test nem mozoghat a jelenleg ismert 4 dimenziós térben (3 térbeli és egy időszerű dimenzió) a fény sebességével vagy annál gyorsabban. Hogy miért nem? Mert a fény sebessége relatív. Azaz akármilyen sebességnél is méred, akkor is 300000 km/s lesz, akkor is ha te ennyivel haladsz. Azaz ha te 299999,9 km/s -al haladsz, akkor a fény sebessége hozzád képest lesz 300000 km/s, viszont kívülről nézve ez neki is 300000 km/s. Szóval akárhogy próbálod, nem érheted el a fény sebességét mert az látszólag mindig gyorsabb 300000 km/s-al mint amilyen sebességgel te mozogsz. Emiatt lehetetlen elérni és túllépni a fény sebességét. Ez így elég világos, remélem!
Elküldve: 2009 szeptember 26 - 12:47
Szintén Einstein elmélete, hogy az egyes univerzumok, amik részei a multiverzumnak 11 vagy 26 dimenzióból állnak.
Mi 4-et ismerünk. Mi van a maradékkal?
Mi van, ha a fizikai törvényeit meghatározó nullpontenergiát "elszívja" valami és megszűnnek a fizika törvényei egy bizonyos térben?
Egyébként, amire válaszoltál az 4 éves poszt... 4 év alatt sok minden történik.
Mi 4-et ismerünk. Mi van a maradékkal?
Mi van, ha a fizikai törvényeit meghatározó nullpontenergiát "elszívja" valami és megszűnnek a fizika törvényei egy bizonyos térben?
Egyébként, amire válaszoltál az 4 éves poszt... 4 év alatt sok minden történik.
Elküldve: 2009 szeptember 27 - 19:17
"What good is money if you can't inspire terror in your fellow man?" - Mr. Burns
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
IPB megvásárlása - Sci Fi Filmek - Internetes Pénzkeresés
Elküldve: 2010 február 01 - 20:35
Programozók munka közben:
- <be>poén</be>
- ???
- Beteges poén.
- <be>poén</be>
- ???
- Beteges poén.
Elküldve: 2010 február 05 - 00:45
Két katona beszélget a helikopterben.
- Mik azok a lapátok a fejünk felett?
- Szerintem a légkondicionáló.
- És miből gondolod?
- Mióta leállt azóta a pilóta izzad!!!
- Mik azok a lapátok a fejünk felett?
- Szerintem a légkondicionáló.
- És miből gondolod?
- Mióta leállt azóta a pilóta izzad!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
Elküldve: 2010 február 08 - 20:26
Két informatikus beszélget:
- Képzeld, tegnap éjszaka megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
- Szerencsés fickó...
- Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
- És aztán, mi volt még?
- Egyszer csak azt mondja: "vetkőztess le!"
- Nahát...
- Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- Nocsak vettél egy notebook-ot? Milyen processzorral?
- Képzeld, tegnap éjszaka megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
- Szerencsés fickó...
- Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
- És aztán, mi volt még?
- Egyszer csak azt mondja: "vetkőztess le!"
- Nahát...
- Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- Nocsak vettél egy notebook-ot? Milyen processzorral?
Elküldve: 2011 március 07 - 16:05
Tahó Világ 103. napi forgatókönyv - Aki néz, sötéééééét /Napi paródiasorozat/
A nagy sikerű Egészség Hétre való tekintettel ezen a héten megrendezzük a Betegség Hetet. A villatahókat különböző vírusokkal fertőzzük meg, és aki a hét végén a legtovább tud hason fekve kúszni, értékes nyereménnyel jutalmazzuk. Különdíjban részesül, aki a legtöbbet veszít a testsúlyából a játék hetében... Folyt. KATT!
A nagy sikerű Egészség Hétre való tekintettel ezen a héten megrendezzük a Betegség Hetet. A villatahókat különböző vírusokkal fertőzzük meg, és aki a hét végén a legtovább tud hason fekve kúszni, értékes nyereménnyel jutalmazzuk. Különdíjban részesül, aki a legtöbbet veszít a testsúlyából a játék hetében... Folyt. KATT!
Elküldve: 2011 október 16 - 08:29
Miért jobb a sör a nőnél? Ez teljesen friss, nem az, amivel tele van a net, és mindenki ismeri.
Ez vadonatúj
Ez vadonatúj

Súgó