IPB Fórum: Stargate Atlantis - 3. évad - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Stargate Atlantis - 3. évad

#1 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2006 július 30 - 13:58

Stargate Atlantis - 3. évad

3x01 - No Man's Land
Sheppard egyedül próbálja a Föld felé tartó Wraith kaptárokat megállítani, kés?b a Daedalus és az Orion siet segítségére. Ezalatt Dr. Weirnek a Földön kell felel?sséget vállalnia Atlantisz vezetése során hozott döntéseiért.
3x02 - Misbegotten
Az atlantiszi csapatnak el kell döntenie, hogy mit kezdjenek a kb. 200 emberré átalakított wraith-szel. Dr. Weir-t Woolsey kíséri vissza Atlantiszra, aki az IOA-nek készít riportot a helyi döntésekr?l.
3x03 - Irresistible
A város életét felforgatja egy Lucius Luvin nev? férfi, akit csodálnak az emberei és hamarosan az egész expedíciót megbolondítja.
3x04 - Sateda
A csapat egy olyan világra látogat, amely a Dex hosszú menekülése miatt a Wraith áldozatává vált.
3x05 - Progeny
A hihetetlen technológiai szinten álló Asura fajról kiderül, hogy hajdanán Atlantisz lakói voltak és egyáltalán nem békében váltak el az ?sökt?l.
3x06 - The Real World
Dr. Weir egy súlyos veszteség okozta sokk után egy Washington melletti szanatóriumban ébred, ahol újra kell gondolnia az elmúlt két évét.
3x07 - Common Ground
Sheppard fogságba esik és egy Genii vezet? cellájában találja magát, ahol megismerkedik egy kaptárjától elszakadt különleges Wraith katonával.
3x08 - McKay And Mrs. Miller
Megjelenik egy alternatív univerzumból származó McKay amir?l Carter tehet. Továbbá Rodney újra találkozik a hugával.
3x09 - Phantoms
A csapat nem tud visszatárcsázni Atlantiszra, mivel valaki szabotálta a Csillagkaput. Nem sokkal ezután lidércek támadnak rájuk, akiknek a technológiája egyre nagyobb hatást gyakorol Sheppardék viselkedésére.t
3x10 - The Return I.
A cselekmény középpontjában egy új ellenséges faj, az Asurák állnak, akiket annó az ?sök mesterségesen hoztak létre. Az Asurák nanitok milliárdjaiból állnak és közeli rokonságban vannak az emberalakú replikátorokkal. Az Asuránok megpróbálják m?ködésre bírni a meneküléskor romokban ott hagyott rendszereket. Talus és Cetus információkat akarnak szerezni értékes foglyaiktól. (A részben szerepel Richard Dean Anderson)
3x11 - The Return II.
Lásd 3x10 - The Return I. leírását.
3x12 - Echoes
Dr.Beckett egy olyan orvoscsapat m?ködését követi, akik éppen egy súlyosan megégett embert próbálnak kezelni, de kés?bb váratlanul elt?nnek. Dr. McKay eközben egy olyan sz?r?n dolgozik, mellyel képes lenne megérteni, hogy az Atlantisz körül lév? tengerben lév? bálnák mit is beszélnek.
3x13 - Irresponsible
Sheppard alezredes és csapata egy olyan világba érkezik, melyet ver?legények tartanak rettegés alatt. Amikor megérkeznek, akkor viszont ellenfeleik felemelik a fegyvereiket és a vezet?jük Haemon megkérdezi Sheppardöt, hogy ? lesz az a bizonyos h?s, aki megállítja a település kifosztását és földig égetését.
3x14 - The Tao Of McKay
Dr. McKay új mentális képességekre tesz szert, az agya olyan dolgokat képes felfogni, amiket másoké nem. Újra szeretné programozni Atlantisz ZPM-felhasználási módját, de a többiek nem értik, hogy valójában mire készül. Zelenka megsérül, mikor eltalálja egy energiahullám.
3x15 - The Game
John Sheppard és Rodney McKay egy atlantiszi számítógépes játékban mérik össze magukat. Ez egy SIMS-szer? játék, ahol egy folyó két oldalán lév? falu versenyez egymással. McKay már két éve leginkább technológiai alapon fejleszti faluját (Geldart), melynek vezet?je egy Nola nev? gyönyör? n?, aki némileg hasonlít Samantha Carterre.
3x16 - The Ark
Sheppard alezredes, és csapata egy többszáz éves, elhagyatott ?rállomást derítenek fel, ahol megtalálják a civilizáció utolsó túlél?it sztázisba fagyva. Ezer férfi, n? és gyerek fagyasztotta le magát, hogy túléljék ellenségeiket, a lidérceket, akikkel azel?tt hosszú évekig háborúban álltak.
3x17 - Sunday
Egy tipikus vasárnap van Atlantisz városában, ahol Elizabeth és emberei mindennapi tevékenységüket végzik. Mike Brandton, egy fiatal jókép? tudós dr. Weirt a szabadnapján az irodájában találja. Miket nyilvánvalóan elb?völi az expedíció vezet?je és fáradtságos munkával megpróbálja meggy?zni, hogy vele ebédeljen.
3x18 - Submersion
Sheppard csapata az óceán felszíne alatt kutat alternatív er?források után, amikor megjelenik egy váratlan látogató - és a Pocsolyaugró lerobban.
3x19 - Vengeance
Nincs adat
3x20 - First Strike
Abe Ellis ezredes, az Apollo nev? új földi csatahajó kapitánya azt a parancsot kapja, hogy vezényeljen le egy támadást az emberformájú replikátorok ellen, akik egy bolygón ?rhajókat kezdtek el építeni, hogy elpusztítsák Atlantiszt.
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 augusztus 03 - 12:05

Kicsit furcsa volt az els? 2 rész után a 3.-ik rész. AZ els? 2 rész nem túl vidám míg a 3.-rész hirtelen átmegy egy vicces, humoros részbe. Persze kellenek ilyesmik is az eddigiek is jó poénok voltak de nem ebbe az id?pontba kellet volna bebiggyeszteni. :roll:
0

#3 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 augusztus 07 - 23:54

Ez a 3x04 rész kicsit furi volt. :D A csapat 3 tagja több tucat Wraith katonát ronggyáver. :lol:
0

#4 Felhasználó nem aktív   Twenty 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Újonc
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2006 augusztus 12 - 21:03

Most láttam az ötödiket. Az asurák városa cefettnagy :o :o :o :o !!! egyszer?en hihetetlen!!! nagyon tettszett :grt: :grt: :icon_thumright: :bravo:

Szerkesztve Twenty által: 2006 augusztus 12 - 21:12

0

#5 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 augusztus 20 - 16:31

Én még csak most fogom letölteni az új részeket mert eddig nyaraltam.
Remélem nem fogok csalódni. :)
0

#6 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 augusztus 22 - 10:13

Nos megnéztem az 5.-ik és a 6.-ik részt is. :)
Az 5. rész valami elképeszt?en fantasztikus. :king: Hihetetlen, hogy az Asurák olyan fejlett szinten áltak mint az ?sök a felemelkedés el?tt. És a városuk( :king: )... Az ?söknek nem volt ilyen király városuk... :D
Lemásoltál Atlantiszt és a saját Atlantiszukkal el akarták pusztítani az igazi Atlantiszt persze a csapat túl járt az eszükön és túltöltötte a ZPM-eket a másolt Atlantiszon ami szép nagyot szólt. :evil:
Ráadásul ezek az Asurák olyanok mint az emberformájú replikátorok. :o AZ ?sök kicsit túlkomplikálták mivel a pusztító lidérc írtó fegyver helyett elkezdtek össze állni emberformájú replikátorokká és élték a saját "életüket". :D
Csodás rész volt. :)
0

#7 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 augusztus 28 - 18:14

Megnéztem tegnap a 3x07-es részt. :) Sok újat tudtunk meg bel?le a Wraithr?l.
Mint kiderült a Wraith nem csak elszívni tudja az emberek életerejét hanem vissza is tudja adni. :) Egyre inkább létre jönnek Ember-Wraith szövetségek, igaz eddig túl sokáig még nem maradtak fennt. :roll: Ki tudja, lehet, hogy a végén az Emberek és a Wraithek tartós szövetséget kötnek az Asuránok ellen. :D
0

#8 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 szeptember 23 - 21:32

Megnéztem a 10. részt. :) Ez a valaha volt legjobb csillagkapu rész az én szememben ráadásul dupla rész is!
:ole: :grt:
Alig várom a következ? felét. :orokmozgo: Sajnos csak október 23.-án fogják levetíteni az új részt. :( Ez olyan szemétség, hogy 1 hónapot kell várni a legjobb rész második felére. :cry:
0

#9 Felhasználó nem aktív   W32 Gabó 

• Újonc
  • Pipa
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2006 október 14 - 13:37

Üzenet megtekintéseIdézés: Lightning - Dátum: 2006 Sep 23, Sat, 9:32

Megnéztem a 10. részt. :) Ez a valaha volt legjobb csillagkapu rész az én szememben ráadásul dupla rész is!
:ole: :grt:
Alig várom a következ? felét. :orokmozgo: Sajnos csak október 23.-án fogják levetíteni az új részt. :( Ez olyan szemétség, hogy 1 hónapot kell várni a legjobb rész második felére. :cry:

Átérzem én is, de azért ez mégis jobb, mint amennyit a 10-ik évad folytatására várni kell januárig! :S
0

#10 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag
  • Csoport: V.I.P.
  • Hozzászólás: 270

Elküldve: 2006 október 14 - 14:38

Remélem igazatok van. Az eddig látott (TV2) Atlantis részek nem voltak túl fantasztikusak, bár tény, hogy a látványvilág nagyon jó.
Most, hogy nézem a Csillagkapu SG-1-et, (visszanézem), sokkal intellektuálisabb, sokkal több mondanivalója van a részeknek. Mondhatnám, a részek akár fel is érhetnének egy egy önálló mozifilmmel, ha nem lennének ilyen rövidek. A kameraállások, és a színészek teljesítménye fantasztikus! Csak remélem, hogy az Atlantis is hasonlóan jó lesz id?vel. :)
0

#11 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 október 14 - 20:57

Én Csillagkapu fanatikushoz híven minden eddigi Csillagkaput láttam már. :) Van melyiket már többször is. :)
Az SG-1 és az SG-A közel sem ugyan az. Még csak az sincs, hogy szólunk a Földnek, hogy segítség kéne de gyorsan...
Látványvilágát tekintve valóbban az Atlantisz viszi a pálmát, de tegyük hozzá, hogy az Atlantisz sokkal modernebb id?kben kezdte meg útját. Ezáltal a technológia már sokkal elkáprásztatóbb jeleneteket képes megalkotni. Például az a jelenet amikor Atlantisz városa felemlekdeik a tenger fenékr?l is ilyes fajta technológiával készült, ráadásul a víz még ma is sok problémát okoz a fejleszt?knek.
Továbbá az SG-1 a Földön játszódik míg az SGA egy másik galaxisban egy intergalaktikus városban... Már a hangulat nem ugyan az...
Persze engem mind a kett? magával ragadott. :D :) De mondom, én most úgy értékeltem a sorozatokat, hogy már minden részüket láttam. Nem pedig a TV2-n levetített 9 részről könyveltem el az Atlantiszt hanem a 2,5 évadról...

Viszont be kell jelentemnem egy szörny? hírt:
Lehet, hogy csúszni fog 1 hetet az Atlantis 3x11 - The Return II epizód. :cry:
Csillagkapu hiányérzetemben kénytelen voltam rászokni még három sorozatra (Taken, Numb3rs, Prison Break), hogy kibírjam a folytatásig, érthetetlen okok miatt ha hozzá jutok egy sorozat évadjaihoz azokat hihetetlenül gyorsan végig nézem - lehetséges, hogy enynire jó legyen enyni sorozat?. :D
De már a The 4400 is kezd nagyon hiányozni... :( A 4. évad csak 2007 nyarán jön, de én már ennek a sorozatnak az epizódjait is végignéztem :D
Azt hiszem ezennel beléptem a sorozat mániások táborába! :D Mi lenne veleme a BitGate nélkül... :D
0

#12 Felhasználó nem aktív   W32 Gabó 

• Újonc
  • Pipa
  • Hozzászólás: 2

Elküldve: 2006 október 14 - 21:31

Idézet

Mi lenne veleme a BitGate nélkül...

A torrentezés nagy találmány! :king:
Sokszor keverik a warez fogalommal, pedig fizet?s torrent oldallal még nem találkoztam, a másik pedig fizet?s kategória volt.
Látom ennél a Bitgatenél is lezárt a reg...
Az meg hogy 1-1 külföldi szám. gépes arc felveszi a tévékártyájával a gépr?l a Stargate Atlantis-t, és közzéteszi rendes dolog töle! B)
Én isohunt, torrentspy, thepiratebay, na és magyarban endlessen nyomom.
+1 kis cfosspeed.

Szerkesztve W32 Gabó által: 2006 október 14 - 21:33

0

#13 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 november 22 - 19:03

A 3x11 - The Return II epizód levett a lábamról... :king: Nagyszer?en csinálták meg, minden másodpercben mást gondolsz a történtekr?l, és el?jönnek a régi jó Csillagkapus dolgok. :king:
Nem lövöm le a poént, túl jó, nézzétek meg!
Kötelez? részt, Mindenkinek!

:arrow: SGA - 3x11 - The Return II - Magyar Felirat by CicMax
0

#14 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 december 02 - 10:15

A 3x12 - Echoes epizód is átlagon felülire sikeredett! :king: Egy szép kerek történetet kerekítettek neki és kitértek a részletekre is. :)
Bár sejthet? volt, hogy nem fog mind a 3 ZPM Atlantison maradni, így is lett, egyet elvittek az Antarktiszra, egyet az Odussey kapott, hogy az Orit bosszantsa, és csak egy maradt Atlantison amit alaposan próbára is tettek.. :D
Rodney bálnakutatást indít a Sam-nek keresztelt bálnabarátja után... :D
Zelenkáról pedig kiderült, hogy galambokat tenésztett és versenyeztette ?ket... :evil:
Rodney a napkitörésr?l: Lehet, hogy én is megéreztem a bajt.
Sheppard: Mint egy galamb. :mrgreen:

:arrow: SGA - 3x12 - Echoes - Magyar Felirat by CicMax
0

#15 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 december 07 - 19:05

A 3x13 - Irresponsible epizód is jól sikerült. :king: A várost védelemz? "h?s", mint kiderült Lucius volt aki korábban Atlantisz minden lakóját az újja köré csavarta egy szer segítségével, de most egy ?s pajzs tette újra nagy alakká ?t... :lol: VAnnak benne jó poénok.. :D
A végén amikor Sheppard a sikeres akció után visszadja az ?s pajzsot Luciusnak, Lucius így szól egy helybelihez szokása szerint:
-Üss meg ahogy csak tudsz!
-Áu! :muhaha:
A nagykép?je... :D

:arrow: SGA - 3x13 - Irresponsible - Magyar Felirat by CicMax
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó