Need For Speed: Carbon
Elküldve: 2006 november 18 - 16:33
Biztos azért mert a kanyarban, hogy ne érj a falhoz nyomod a féket! Épp ellenkez?leg, gázt adj rá és kanyarodj az ellenkez? irányba!
[SzoZoWeb] > > > [DesktopVerseny]<<<
Elküldve: 2006 november 18 - 21:04
Pontosan, padlógázzal kell végig menni, néha azért el kell engedni a gázt, de fékhez sose nyúlok...
A legfontosabb trükk pedig a folyamatos farolás, például amikor már 20 ezreket farolok egycsúszással akkor már 10-es szorzó jár hozzá, de egy kisebb drifthez örülj ha 3-4-5x szorzót kapsz.
Ami még rengeteget számít az az, hogy minél közelebb legyél a falhoz és minél gyorsabban menj - ebben segít a nitro használata kanyarodás közben.
A legfontosabb trükk pedig a folyamatos farolás, például amikor már 20 ezreket farolok egycsúszással akkor már 10-es szorzó jár hozzá, de egy kisebb drifthez örülj ha 3-4-5x szorzót kapsz.
Ami még rengeteget számít az az, hogy minél közelebb legyél a falhoz és minél gyorsabban menj - ebben segít a nitro használata kanyarodás közben.
Elküldve: 2006 november 26 - 02:24
Én azt hiszem jó hosszú id?re szakítok ezzel a játékkal...
Elértem a 11. online szintet, de már fel se tudok lépni online játékra; 100%-osan végigvolt csinála minden, még a jutalomkártyák is...
De mivel se az online játék nem ment tovább, a normál mód meg már ki volt merítve, így kicseréltem a játékot egy másik verzióra mely közel fél gigával nagyobb, hátha...
Erre a kis szemétláda már azt se engedte, hogy vissza töltsem a nehezen kik?zdött mentésem, vagy akár egy másikat...
Újból nem nem fogom végig vinni, mert erre nincs id?m, online játék meg végigjátszás nélkül nem megy, mivel nem lesz kocsi...
Remélem Crysis nem lesz ilyen gonosz...
Elértem a 11. online szintet, de már fel se tudok lépni online játékra; 100%-osan végigvolt csinála minden, még a jutalomkártyák is...
De mivel se az online játék nem ment tovább, a normál mód meg már ki volt merítve, így kicseréltem a játékot egy másik verzióra mely közel fél gigával nagyobb, hátha...
Erre a kis szemétláda már azt se engedte, hogy vissza töltsem a nehezen kik?zdött mentésem, vagy akár egy másikat...
Remélem Crysis nem lesz ilyen gonosz...
Elküldve: 2006 november 26 - 12:07
én is felhagyok vele, de én nem ezért
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life...
Elküldve: 2006 december 17 - 13:53
Na tegnap én is megszereztem a Carbon-t végre...de hát...eléggé rövid, hogy mit mondjak. Viszont legalább 800x600-ba max grafikán simán fut a játék, ugyanezt az Underground 2 nem bírta.
Különben ezek az er?viszonyok eléggé furcsák, amikor az egyik kanyonos versenyt csináltam Wolf ellen már rögtön az elején állva hagytam a Murciélagóját a Corvettemmel és kb. 15 másodpercig tartott a verseny. PEDIG a Murciélagonak sokkal jobbnak kéne lennie.
Különben ezek az er?viszonyok eléggé furcsák, amikor az egyik kanyonos versenyt csináltam Wolf ellen már rögtön az elején állva hagytam a Murciélagóját a Corvettemmel és kb. 15 másodpercig tartott a verseny. PEDIG a Murciélagonak sokkal jobbnak kéne lennie.

Súgó