IPB Fórum: Általános Stargate Atlantis - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Általános Stargate Atlantis

#1 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2006 május 27 - 11:19

A sima Csillagkapu sorozattal párhuzamosan fut a Csillagkapu: Atlantisz sorozat is. Amikor a Csillagkapu: Atlantisz sorozat megindúlt akkor a sima Csillagkapu sorozat a 8. évadnál tartott.
Szóval: A sima sorozatban a 7. évad végén elkezdték nagyon keresni az Elveszett várost -azaz az Atlantiszt-, az Antarktisz jege alatt találtak egy ?s hely?rséget ahonnan egy ?s fegyverrel szarrá l?tték a Goauld Anubis flottáját aki félig felemelkedett lény volt. ( :mrgreen: )
Nos itt kezd?dik a Csillagkapu: Atlantisz. ;)
El?sszr is bohóckodnak egy kicsit mivel semmit sem tudnak az ?s technológiák rendes használatáról. :D Aztán a Földi csillagkapuval tárcsáznak egy 8 szimbólumos címet (a 7 helyett 8, mint az Asgardiak címe) majd átmegy egy hadseregnyi ember Dr. Weir-rel az élen. Körbebóklásszák Atlantis víz alatti városát. Ám az energia gyorsan csökken ezért a város felrepül a felszínre. :D Aztán elkezdenek kutatni miközben egy vámpírszer? elpusztíthatatlan ellenséggel találkoznak akik az ?söket is kiírtották. Nos mint az tudjuk az ?sök a mi technológiánktól év milliárdokkal el?rébb járnak, és ha ?ket kiírtották akkor mi lesz az emberekkkel... Gondolom ezt titkolják annyira az Asgardiak ugyanis semmit se mondanak el.
Mivel viszont Atlantisz intergalaktikus überfasza városa az emberek kezében van jók az esélyek. :king:
Jó kis sorozat ez. Simán felveszi a versenyt a sima sorozattal. :king:
0

#2 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 június 06 - 08:39

Az els? évad legvégén és a második évad legelején zajló 3 epizódos Atlantiszi csata elképeszt? volt. :king: Minden egy hajszálon múlt. Baromi szépek voltak az efektek, kölönösen az amikor 12 Wraith kaptárhajó bombázta Atlantisz pajzsát. Aztán végül az egyik Ugróból áttették az álcázót a városrendszerébe majd robbantottak egyet a város felett, hogy azt higgyék, hogy felrobban a város és gyorsan álcázták. Atlantisz -egyel?re- megmenekült. :D
Amúgy az ?sök csináltak valami retrovírust amik tulajdonképpen mikroszkópikus robotok. TEhát lehet, hogy ezek a kis izék a Replikátorok ?sei, vagy legalábbis innen indúlhattak. No meg a Wraith felbukkanását az ?sök idézték el?. Ugyanis az a ronda, bazinagy bogár (Ami Sheppardra is rámászott) képes az embereket Wraith-té változtatti. Elvégre nem illik egymáshoz az emberi és a bogár DNS, de a bogáré gy?zött.
Gondolom ezt titkolják úgy előlünk az Asgardok. Az a "túl fiatalok vagytok még" szöveg már kicsit átlátszó. :D

Örömhír: 2006. junius 14. -> StarGate Atlantis 3. évad nyitóepizódja :orokmozgo:
0

#3 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 július 23 - 15:56

Megnéztem a 3. évad nyitó epizódját. :) Nagyon üt?s lett. :king:
Bár mint az sejhet? is volt, hogy Michael Wraith barátunk át áll, ám de a következ? részben újra ellenünk fordul. :D
Az Orion csatahajót elvesztettük. -> Végre a realitások talaján maradtunk, és nem menekül meg mindenki a jók közül meg nem végz?dik minden a legjobban.
Tökéletesen meg lett csinálva. :king:

Megnéztem a 3. évad nyitó epizódját. :) Nagyon üt?s lett. :king:
Bár mint az sejhet? is volt, hogy Michael Wraith barátunk át áll, ám de a következ? részben újra ellenünk fordul. :D
Az Orion csatahajót elvesztettük. -> Végre a realitások talaján maradtunk, és nem menekül meg mindenki a jók közül meg nem végz?dik minden a legjobban.
Tökéletesen meg lett csinálva. :king:
0

#4 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag
  • Csoport: V.I.P.
  • Hozzászólás: 270

Elküldve: 2006 augusztus 15 - 08:51

Nagyon kíváncsi leszek a TV2 sugárzására, hogy milyen min?ségben adják le. Ugyanis ha tartják magukat az el?zetesben látott képformátumhoz, akkor a teljes sorozat logómentes lehet(!) - még a reklám el?zetes, és a filmel?zetes sem fog látszódni - és a korhatár karikából is csak egy félköríves sárga rész, de szám nélkül. Ez azért már tökéletes. 8MBites DVD kódolásban felvesem NICAM stereo hanggal, és ezt már akkor nem kell megvennem. :) Már csak abban kell reménykednem, hogy az adás id?pontjában nem lesz adás-, illetve áramszünet. :D

Úgy vagyok én ezekkel a sorozatokkal, ahogy a f?címdal szól a Pokémonban: "Szerezd meg hát mind!" :D :D

Mellesleg a jöv? héten érkezik - a Csillagkapuval megegyez? min?ségben - a Babylon 5 teljes 5 évadja, és a Startek 3sorozatának teljes évadjai. :king:
0

#5 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag

Elküldve: 2006 augusztus 18 - 18:51

Nos, elérkezett a szombat. (Holnap) Drukkoljatok, hogy ne 4:3-as legyen a képarány, mert ha az lesz ... :S Viszont ha nem, akkor reklám, és TV logó nem lesz a felvételben, és a 12-es karikának is csak egy kicsi része, ami egyáltalán nem zavaró! :D
0

#6 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 augusztus 21 - 22:32

Engem az a kicsi kis része is baromira tud zavarni. :D Amúgy felvettem kazira. :)
De továbbra is azok a változatok lesznek a legjobbak amikben az eredeti dvd-s változatra ráoperálják a szinkron hangot.
0

#7 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag

Elküldve: 2006 augusztus 22 - 10:03

Ha megvan az eredeti változat, akkor a hang rátétel kb. 10 perc.
0

#8 Felhasználó nem aktív   LordWolf 

• Új Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Tag
  • Hozzászólás: 92

Elküldve: 2006 november 04 - 20:52

Ma megnéztem az egyik részt a TV2-n.... jó, de nem nagyon mutatja ki, hogy jobb az átlagosnál....lehet bennem van a hiba... :S
"Who curious, I will kill him first - Any questions?"
0

#9 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 november 04 - 21:08

De egyetlen egy részr?l sose ítélj meg egy sorozatot! :idea:
Általában az els? évadról lehet eldönteni, hogy az a sorozat tetszik-e neked, vagy sem. De minimum 1 évadot megg kell nézni, hogy nagyjából megismerd a sorozatot. ;) Például ha láttad volna az Atlantisz külföldön vetített 3x10-es epizódját leesett volna az állad. :P És a 3x11-es epizód még ennél nagyobnak ígérkezik, már nagyon várom.. :)
0

#10 Felhasználó nem aktív   LordWolf 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006 november 04 - 21:57

Elképzelhet?, bár az "alap" csillagkapu valahogy jobban bejött, bár ott se rágtam a körmömet a köv. epizód miatt, de kellemes délutáni pihenés volt.... :)

Szerkesztve LordWolf által: 2006 november 04 - 22:23

0

#11 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag

Elküldve: 2006 november 04 - 22:14

Az Atlantis 12. epizódja után azt mondom az eddig látottakra, hogy dögunalom. Eddig nagyjából semmi sem történt ...
0

#12 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 november 04 - 22:30

Az utolsó 2 rész viszont már odaüt... A 2. évadban is van pár szuper rész. De az áttörés mindenképpen a 3. évad. :idea:
0

#13 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő
  • Hozzászólás: 3.644

Elküldve: 2006 november 05 - 13:00

Üzenet megtekintéseIdézés: LordWolf - Dátum: 2006 Nov 04, Sat, 7:52

Ma megnéztem az egyik részt a TV2-n.... jó, de nem nagyon mutatja ki, hogy jobb az átlagosnál....lehet bennem van a hiba... :S

Én is láttam azt a részt, de az tényleg nem a legjobb volt. A multkori rész(ek) viszont nagyon jók voltak :king: .
0

#14 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 november 05 - 20:54

Stargate Atlantis - [1x12] - The Defiant One
Ez a rész volt az. Ez valóbban nem a legjobb. De nagyon ajánlom ezeket:
Stargate Atlantis - [1x19] - The Siege I
Stargate Atlantis - [1x20] - The Siege II
Stargate Atlantis - [2x01] - The Siege III
Szerintem ez a három rész a legjobb az els? és a második évadból. De sok más szuper rész is van még ezekben az évadok ban is.
De mint említettem a 3. évad hozza a jelent?s fejl?dést. F?leg, hogy hanyagolni kezdik a Wraith-eket és az Asuran replikátorokra koncentrálnak. A producerek az mondták, hogy elvileg ezek az Asuranok lettek volna az egész történet f?-gonoszai, a Wraith amolyan mese volt az ?sökr?l már korábban megírt történet miatt...
0

#15 Felhasználó nem aktív   LordWolf 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006 november 09 - 22:17

Egy hölgyeményt meg kérdeztem mi a véleménye róla.... Idézem: "Olyan.... fiúknak való..." LOL...várom a szombatot, megnézem a köv. részt is...talán jobb lesz.... :king:
0

#16 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 november 09 - 22:53

Biztos jobb lesz, ezt tanúsíthatom! :arrow: Klikk! ;)
0

#17 Felhasználó nem aktív   LordWolf 

• Új Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006 november 12 - 12:53

ÁÁÁÁÁÁ, ilyen nincs! Nem voltam itthon! Argh! De legalább bevásároltam a PC-hez :D
0

#18 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 november 12 - 17:31

A következ? is min?ségi rész! :) Szerintem...
Még egy ?s is lesz benne... :)
0

#19 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő
  • Hozzászólás: 3.644

Elküldve: 2006 november 12 - 21:40

Á ezt a részt én se láttam -legalábbis csak az els? felét- a Corába kellett mennem...de nembaj vettem új headsetet :P .
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó