Oldal 1 / 1
Notebookok
Elküldve: 2006 április 11 - 20:25
Mindent a laptopokról.
A laptop-tolvajok is kedvelik az internet-kávézókat
A világháló színe-java egyetlen laptopon
A laptop-tolvajok is kedvelik az internet-kávézókat
A világháló színe-java egyetlen laptopon
Elküldve: 2006 április 11 - 21:56
Laptoplopás ellen jó dolog a Kensington lakat, ha lesz laptopom tuti veszek egy ilyet. Olyan mint a biciklilánc, oda lehet lakatolni valamihez ) asztal lába pl.), ami nem mozdítható, és akkor máris nehezebb ellopni.
Egyébként jó dolog a laptop, van most nálunk egy Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3020-as és mióta itt van, elég rendesen leteszteltem, fain kis masina.
Egyébként jó dolog a laptop, van most nálunk egy Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3020-as és mióta itt van, elég rendesen leteszteltem, fain kis masina.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 április 27 - 19:57
Ez igen, biztosan hasznát lehet venni valahol.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2006 május 11 - 10:47
Igen, laptoptáskával reptéren mászkálni nem jó ötlet. Ugynais messzir?l ordít mi van benne. De ha pl: beletenném egy Tesco-s szatyorba, vagy egy kopott utazótáskába, máris nem lenne felt?n?.
Elküldve: 2006 december 22 - 14:24
Apám nem régen vett egy HP Compaq laptopot 260 ezerért
. Intel C2D, 1024MB memória, mobile Radeon X1600.
Elküldve: 2009 június 25 - 22:54
Nos, nem akartam új témát kezdeni, de, gondolom befér ide!
A 3 éves laptopom. 289.990-ért vettem 2006-ban! Ha még most gyártanák, akkor ez lehetne a 100$-os laptop!
Ő lenne az:
FUJITSU SIEMENS Amilo L1310G
http://www.notebook...._l/amilo_l1310g
Annyi, hogy ebben 80 gigás vinyó van. Szegényke megkopott az évek során, ezért kapott egy kis optikai tuningot!
Majd még esetleg annyit költök rá, hogy veszek bele +512 memóriát, mást nem. Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkagépemmel, amit dolgozni kell rajta, remekül fut, filmet lehet vele nézni és még az esőt is bírja!
Nem cserélném le semmi pénzért...
Kapott már mindenhol. Vonaton, építkezésen, cégnél (asztalon odébbhajítás), buszon, tengerparton, etc...szóval, veterán és survivor is egyben!
A kicsikém előtte (netről szedett kép, mivel nem készítettem "before" képet, de kb. ugyanez volt, ha nem rosszabb
) :

és utána:

A fekete még nem száradt meg rajta rendesen, a logo pedig kicsit még dzsuvás. Majd csak holnap törlöm át az egészet, hadd száradjon!
Elég nehéz lesz a maszknak a ragasztóját leszedni, de szerencsére van asszony a háznál és ebből kifolyólag aceton!
Light! Ezért kellettünk ketten!
A 3 éves laptopom. 289.990-ért vettem 2006-ban! Ha még most gyártanák, akkor ez lehetne a 100$-os laptop!
Ő lenne az:
FUJITSU SIEMENS Amilo L1310G
http://www.notebook...._l/amilo_l1310g
Annyi, hogy ebben 80 gigás vinyó van. Szegényke megkopott az évek során, ezért kapott egy kis optikai tuningot!
Majd még esetleg annyit költök rá, hogy veszek bele +512 memóriát, mást nem. Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkagépemmel, amit dolgozni kell rajta, remekül fut, filmet lehet vele nézni és még az esőt is bírja!
Nem cserélném le semmi pénzért...
Kapott már mindenhol. Vonaton, építkezésen, cégnél (asztalon odébbhajítás), buszon, tengerparton, etc...szóval, veterán és survivor is egyben!
A kicsikém előtte (netről szedett kép, mivel nem készítettem "before" képet, de kb. ugyanez volt, ha nem rosszabb

és utána:

A fekete még nem száradt meg rajta rendesen, a logo pedig kicsit még dzsuvás. Majd csak holnap törlöm át az egészet, hadd száradjon!
Elég nehéz lesz a maszknak a ragasztóját leszedni, de szerencsére van asszony a háznál és ebből kifolyólag aceton!
Light! Ezért kellettünk ketten!
Elküldve: 2009 június 25 - 23:12
Kubuntu meg XP Pro SP3.
Amúgy még a nagygépen sem nézek HD-t, mert valahogy teszek rá magasról. Megszoktam a jól bevált szimpla avikat meg DVD-ket!
De, ha hiszed, ha nem, TV-re és házimozira szoktam rákötni a lapost és úgy filmezek róla!
Amúgy még a nagygépen sem nézek HD-t, mert valahogy teszek rá magasról. Megszoktam a jól bevált szimpla avikat meg DVD-ket!
De, ha hiszed, ha nem, TV-re és házimozira szoktam rákötni a lapost és úgy filmezek róla!
Elküldve: 2009 június 25 - 23:20
HD-hoz már olcsóbb egy média center, mint egy olyan laptop, ami "viszi" a 20-30 GB-s HD filmeket. 
A VGA HD feldolgozása nélkül az asztali géppel tudok ennyit kb (HD4850 Toxic, 2x3Ghz E8400, de lazán húzható 4-re), a VGA segítségével már 50 GB is sima ügy.
Egyébként azért vagyok ekkora HD mániás, mert a sima avi-k már nézhetetlenek a 24 colos képernyőn és különben is vájtszemű vagyok.
A VGA HD feldolgozása nélkül az asztali géppel tudok ennyit kb (HD4850 Toxic, 2x3Ghz E8400, de lazán húzható 4-re), a VGA segítségével már 50 GB is sima ügy.
Egyébként azért vagyok ekkora HD mániás, mert a sima avi-k már nézhetetlenek a 24 colos képernyőn és különben is vájtszemű vagyok.
Elküldve: 2009 június 25 - 23:29
Nekem egy 52 centi átmérőjű LCD TV-m van, amin tökéletesen meg tudom nézni a filmeket...vagy 51 centi már nem tudom... 
De, idővel úgyis mindenki áttér majd a HD-ra...idő kérdése...
Ha belegondolunk, hogy anno egy CD író 250.000 HUF-ért volt legolcsóbban, most meg már egy DVD írót megvehetsz akár 5K-ért is, előbb-utóbb megfizethető lesz ez a minőség is...
Nah, ezt jól leírtam...kezdek fáradni...
De, idővel úgyis mindenki áttér majd a HD-ra...idő kérdése...
Ha belegondolunk, hogy anno egy CD író 250.000 HUF-ért volt legolcsóbban, most meg már egy DVD írót megvehetsz akár 5K-ért is, előbb-utóbb megfizethető lesz ez a minőség is...
Nah, ezt jól leírtam...kezdek fáradni...
Elküldve: 2009 június 26 - 00:05
Már a BlueRay írók is kezdenek megfizethetők lenni. Nemrégiben lettek jelentősen olcsóbbak. 
Az új TV-knek jobb algoritmusai vannak, de én monitoron nézem. Itt ég és föld a különbség.
De a jövőben, ha vissza szeretném nézni a nagy kedvenceket, nem lesz gond, hogy az akkora képernyőméretekhez képest hangyafing lenne az avi.
Az új TV-knek jobb algoritmusai vannak, de én monitoron nézem. Itt ég és föld a különbség.
De a jövőben, ha vissza szeretném nézni a nagy kedvenceket, nem lesz gond, hogy az akkora képernyőméretekhez képest hangyafing lenne az avi.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó