Én csak tegnap láttam el?ször...de ez mégjobb, mint amilyen az 1. évad volt
Lost - Eltüntek
Elküldve: 2006 szeptember 02 - 08:42
Én csak tegnap láttam el?ször...de ez mégjobb, mint amilyen az 1. évad volt
Elküldve: 2007 február 20 - 12:10
huh... én nagyon szeretem ezt a sorozatot. nyáron néztem meg a 2. évadot, most meg a 3. évadot töltöm
Elküldve: 2007 február 20 - 22:27
Bocsi, hogy ezt mondom, de a Lost egyre nézhetetlenebb... Én a 2. évad els? pár részénél "feláltam" és otthagytam... Nektek Lost rajongóknak bizonyára jó hír, hogy 5 évadot terveznek + egy mozi filmet...
Mindenesetre még engem se zavar, hogy veszi a m?sorid?t hiszen már egy ideje nem nézek TV-t, csak gy?jtöm a sorozatokat és mozifilmeket innen-onnan és ezeket nézegetem ekkor-akkor...
Mindenesetre még engem se zavar, hogy veszi a m?sorid?t hiszen már egy ideje nem nézek TV-t, csak gy?jtöm a sorozatokat és mozifilmeket innen-onnan és ezeket nézegetem ekkor-akkor...
Elküldve: 2007 február 21 - 19:30
Hát mondjuk nekem az els? évad jobban tetszett...de a 2. évad utolsó része is jó volt.
Elküldve: 2007 március 27 - 18:08
detto
Egész addig néztem amíg nem volt gépfegyver, tonna kaja, meg mészárlás... utána már csak egy újabb gagyi sorozat volt, ami az "elvakult" (lehet ez fájt egykett?nek) rajongókat etessék vele, és több pénzt szerezzenek....
Miért kell minden jó dolgot leégetni, ezzel a pénzvággyal? Már majdnem minden sorozatnál ez megy...
Egész addig néztem amíg nem volt gépfegyver, tonna kaja, meg mészárlás... utána már csak egy újabb gagyi sorozat volt, ami az "elvakult" (lehet ez fájt egykett?nek) rajongókat etessék vele, és több pénzt szerezzenek....
Miért kell minden jó dolgot leégetni, ezzel a pénzvággyal? Már majdnem minden sorozatnál ez megy...
"Who curious, I will kill him first - Any questions?"

Súgó