IPB Fórum: Age of Emires 3: The War Chiefs - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Age of Emires 3: The War Chiefs A kiegészítő..

#1 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2006 március 15 - 15:59

Idézet

A héten tette közkinccsé a Microsoft és az Ensemble Studios, hogy a 2005. év stratégiáját elnyer? Age of Empires III-hoz mindenképpen érkezik egy kiegészít?!
A harcok maradnak, Amerika újra lángokban fürdik. 3 új népet kapunk, melyek közül még csak az irokéz ismert, a történelem egyik legvadabb indiáns törzse. A népek mellett további Single Player küldetések, pályák s egységeket kap a játékos. Sajnos még a neve nem ismert a kiegészít?nek, de annyi már bizonyos, hogy az év vége felé, pontosabban a karácsonyi id?szakra lett datálva.
:king: :ole: :king:
0

#2 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag
  • Csoport: V.I.P.
  • Hozzászólás: 270

Elküldve: 2006 március 15 - 17:46

A küldetés neve: The Sun Rises on the Ottoman Empire
És már meg is szereztem. :)

Egyébként készítem arégóta fenálló adósságom törlesztését, a játékoldalam stratégia oldalát. Az Age of Empires III leírását (remélem, használható lett, a teljesség igénye nélkül) már elkészítettem.
Folyamatosan írom a többit is, melyek jelenleg csak alapverzióban vannak fent. (A leíráson, és a képeken kívül készen vannak.)
0

#3 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 március 15 - 18:32

Pontosan mi is ez a The Sun Rises on the Ottoman Empire? :think:
0

#4 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag

Elküldve: 2006 március 15 - 19:08

Töltsd le, és nézd meg. :)
0

#5 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 március 15 - 19:12

Kiváncsi vagyok. :D Amúgy lehet már tudni a kiegészít? nevét?
0

#6 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő
  • Hozzászólás: 3.644

Elküldve: 2006 április 06 - 20:28

Idézet

Az Ensemble Studios vezet? designere, Sandy Peterson elárulta egy interjú keretében, hogy az Age of Empires III kiegészít?jének a neve The War Chiefs lesz.
Azóta azonban 3 db új kép is napvilágot látott a játékból, melyben újból megcsodálhatjuk a látványvilágot...
Képgaléria
0

#7 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 április 07 - 13:49

Végre egy kis használható infó. :D
Ezek a képek viszont gyanusas. Ezeket a képeket már jó pár helyen láttam hónapokkal ezel?tt. :D
0

#8 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2006 október 16 - 18:19

Itt letölthetitek a demot : Link
0

#9 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 október 16 - 19:03

OléoOléoOlé! :orokmozgo: :king:
Ennek neki kell, hogy essek! :) Várom a teljes verziót. :D
0

#10 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2006 október 16 - 19:09

Na én ezt most le nem fogom tölteni...
Majd ha kipróbáltad számolj be róla. ;)
0

#11 Felhasználó nem aktív   MiniDisc 

• Törzstag

Elküldve: 2006 október 16 - 20:05

Én már el?rendeltem. Amint megjelenik, küldik is! :D
0

#12 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 október 18 - 21:01

Nos futottam 2 mentet. :) Sajnos csak 2 népet lehet kipróbálni. A Germánokkal már játszottam az alap játékban. Így maradtak a játék f?szerepl?i, az indiánok. :)
Hát valami fantasztikus ez a játék. :king:
Egyedi feelingje van neki. :) Az egyik mer?en új épület, a Dance elég vicces lett. :D Egy -a táncoló parasztok számától függ?en- ég? t?z körül táncolhat maximum 25 paraszt, és ha elég paraszt táncol akkor csodás bonuszokat lehet érte kapni. :king: Én mindig befogok rá 25 parasztot. :) Hatalmas el?ny?k származnak bel?le. :)
Nagyon várom a teljes játékot! :)
0

#13 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2006 október 19 - 15:25

Hm, milyen bónuszokat?
Képet kaphatnánk?
0

#14 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 október 19 - 19:08

Íme! :) Szerintem nagyon hasznos. :) A bónuszok:
-Paraszt gyártás sebességének gyorsítása
-Épület épít? szekér gyártás (bármilyen épületet tud építeni -kivéve F?épületet)
-Épületek életereje jelent?sen megn? (csak kártyával)
-Termelés gyorsítása
-Emberek életének növlése
-Polgár?rszerá indiánok gyártása
-Sebzés mérétkének növelés
-Orvosok gyártása
0

#15 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2006 október 19 - 19:12

Hú ez aztán durva! :king:
Látom bejött a taktikaválasztás is...
Még gyárat és várat is tudnak építeni?
0

#16 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 október 19 - 19:50

A demóban olyan nincsen, hogy vár, se gyár. A Németeknek van de nekik az eredeti játékban is volt, itt pedig az indiánok a f?szerepl?k és sajnos nekik nincs.
Majd kiderül mi lesz a teljes verzióban. :) De nagyon bíztató a demó, fantasztikus. :)
0

#17 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2006 október 21 - 17:27

Ja, és új pályák vannak?
0

#18 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 október 21 - 22:17

A demóban egyetlen egy pálya van... :(
De nekem már a teljes verziós játék is megvan. :)
3 új nép van -természetesen indián népek-, rengeteg új pálya van, és egy csomó új lehet?ség... :king:
0

#19 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor

Elküldve: 2006 október 31 - 14:59

Ez a játék maga Isten játéka! :king:
Írok nektek egy kis ismertet?t, hogy kedvet kapjatok Ti is! )

Néhány alapvet? változás:
-100. helyett már 130. fejletségi korra emelhetjük anyavárusainkat.
-30. helyett már a 40. fejlettségi szint?l érhet?ek el a leger?sebb kártyák.
-Van jó pár új kártya is...
-Továbbá jelent?s mennyiség? új egység és épület van.

Indián Népek:
Actecs:
Szerintem ez a legáltalánosabb indián nép... Amolyan semleges szer? nép indiános feelinggel.
Iroquois:
Ez a nép amolyan étmenet az Aztecs és a Sioux nép között... Túl sok sajátossága ennek a népnek sincs..
Sioux:
Ez egy vándorló, lovas indián nép. "Szövetségben" állnak a bölényekkel úgyhogy ételre nincs gondjuk. :D Kétszer, háromszor annyi ételt gy?jtenek be ugyan anyni id? alatt mint más népek. :) Továbbá lovas Explorerük van 8,8-as sebességgel - vagyis még lel?ni is nehéz nem, hogy elkapni, és ha ez nem volna elég képes háziasítani a kincs?rz? állatokat és kalózokat. :D

Természetesen mind három indián nép indián épületeket épít. Többekközt a sajátos Fire Pit-et és farmokat, gyalogsági épületeket... Indián emberek és dolgok álnak rendelkezésükre.

Eredeti/Régi népek:
-Menden eredeti népnél lehet új kártyákat szerezni..
-Minden néphez van jó p?r új egység és néhány új épület is.
-Az egyik legnagyobb újítás a besorozás: A 4. korban 1000 fáért, aranyért és ételért be lehet sorozni az összes parasztot katonának, amik igen er?sek. B) Emellet az anyavárusunk átalakul és a kártyek helyett össz 3 új kártya lesz elérhet?: Egy gyalogságot adó kártya, egy új gépfegyveres ágyú kártya, és egy vár kártya - mindegyik kártya akármennyiszer felhasználható! :king:
-Továbbá a játékot meg lehet nyerni Trade Monopolyval. A lényeg, hogy megszerezzük a pályán fellelhet? Keresked? épületek java részét és az egyik keresked? épületben hajtsuk végre az erre vonatkozó fejlesztést. Ezután ha minden Keresked? épületünk megmarad a képerny? tetején kiírt pár perc alatt akkor megnyertük a játékot! :)

Új egységek:
-Spy: ?k a kémek. Néhány népnek lovas kéem van, de nagyrészt gyalogos kémek vannak. A kém módót kiválasztva az ember taktikái közül a kémünk elhalványodik és láthatatlan lesz az ellenségeink számára. Ha túl közel merészkedük az egységekhez akkor felfedezhetnek de amúgy ha oda figyelünk rá akkor könnyedén belopózhatunk az ellenség városának szívébe és felfedezhetjük azt.
-Gépfegyveres ágyú: Ezt az egységet csak a besorozás utáni anyavárosból hívhatjuk el?. Els? ránézésre úgy néz ki mint a normális ágyú, azonban ágyúcs? helyett egy forgó golyószóró van a vázra er?sítve. hasonlít a Portugálok sorozat löv?jére csak máshogy néz ki az ágyú és jóval er?sebb. Nagyon hasznos az gyalogság és a lovasság ellen.
-Továbbá van két új t?zérségi egység: Egy egyszer? lovas ágyú és egy közvetlen közelr?l ható gránátos ember páros.
-Emelleet a mer?en új kalózképz? épületb?l képezhetünk kalózokat. Azonban nem nagyon éri meg mert drágák és rengeteg populációt foglalnak, igaz ugyan, hogy rettent?en er?sek de 7 popolációt egyetlen kalózra pocsékolni hülyeség...

Épületek:
Csak indián népeknél: -Fire Pit: Egy t?z körül táncoltathatjuk a parasztjainkat amiért igen jelent?s bónuszokat kaphatunk: kép
-Új farm: Nem csak termelni lehet rajta hanem állatainkat is nevelhetjük rajta. Továbbá tenyészhetünk birkákat vagy teheneket.
-A gyalogsági épület egyben toronyként is funkcionál, a lovasság és a t?zérség épülete csak kinézetre különbözik a régiekt?l, és persze képezhet? egységeikben...
Csak eredeti népeknél: -Kocsma/Bár: Csak egyet építhetünk bel?le és er?s kalozókat képezhetünk vele csillagászati áron.
Minden népnél: -Indián sátor: A szövetséges indián egységeket képezhetünk ebben az épületben. Ésszer?en azoktól az indián népekt?l amelyeknél van legalább egy Keresked? épületünk.

Pályák:
-Van egy jó pár új pálya is. :) Érdemes minden kipróbálni mert nagyon jók! Mindegyikhez más-más stratégia való úgyhogy még izgalmas is a felfedezésük. :)
-Továbbá pályákon regeteg új indián népet tehetünk a szövetségesünké. Ezekkel a népekkel ugyan nem játszhatunk de a falvaikba építhetünk Keresked? épületet.

Röviden és tömören ennyi volna! :D De még írhatnám estig... :P
0

#20 Felhasználó nem aktív   Lichpeart 

• Fórumfüggő

Elküldve: 2006 október 31 - 17:44

:cry: :cry: :( Ez engem csak mégjobban elszomorít, nekem is megvan a WC, de "nem vette észre a telepít?je, hogy fenn van a gépen"( mármint az AOE3), gondolom azért mert nem oda telepítettem ahova akarta ( :D ). Ezért aztán leszedtem a sima AOE3-mat és újra fel akartam rakni, de egy sor hibaüzenettel látott el, úgyhogy már azzal se tudok játszani. :( :cry:
0

Téma megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó