IPB Fórum: Jedi Kinght: Jedi Academy - IPB Fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Jedi Kinght: Jedi Academy

#1 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2006 március 14 - 14:11

Igaz, hogy eme játék már elég öreg, de én személy szerint még ma is a kedvenceim közé sorolom. :king:
#####################
Íme pár okos kis kód :lol: A kódok az Outcastban és az Academyben is ugyanazok, csak a szerepl?k nem! De az Outcastban akár az 1. pályánál is lehet összes er?d ill. fegyvered. :wink:

SHIFT+0 ezt a kombinációt üsd le játék közben, majd írd be, hogy devmapall és a következ? kódok használhatók:
god :arrow: örökéleted lesz, de ha a zöld vízbe mész, ami savas, akkor meghalsz úgy, mint az áramos vízben is, de a lávát túléli. :D
notarget :arrow: láthatatlan leszel
noclip :arrow: falon át járás
give all :arrow: minden fegyvert és tárgyat megkapsz
give ammo :arrow: max töltény
setforceall 3 :arrow: összes er? 3.szinten
setforceall 5 :arrow: összes er? 3.szinten+ha valakit a MindTrick er?vel átállítasz a te oldaladra, te fogod irányítani fél percig.
sabercolor * :arrow: * szín? lesz a kardod( a * helyére angolul írj egy általános színt, ne színkódokkal!!)
npc kill * :arrow: meghal a * lény(a * annak a pályán lév? lénynek a neve legyen akit meg akarsz ölni, ha mindenkit akkor a * helyén "all" szót írd pl.: npc kill tavion)
npc spawn * :arrow: a * lénnyel k?zdhetsz (a * annak a játékban szerepl? lénynek a neve legyen, akivel k?zdeni akarsz pl.: npc spawn tavion)
saber style dual :arrow: Dupla kard :arrow: saber sith_sword :arrow: Sith kard (Tavionnak is ilyen van a végén)
bind * * :arrow: kód hozzárendelés billenty?höz ( az 1. * helyére azt a bet?t vagy számot írd amihez rendelni akarod a kódot!! A 2. * helyére azt a kódot írd amihet az el?bb megadott bet?höz vagy számhoz akarsz rendelni pl: bind 3 god)

Az összes er? (setforceall 3 és setforceall 5) meg az összes fegyvert (give all) meg a npc kill all kódokat nem ajánlom, mert ha összes er?d vagy tárgyad lesz, nem tudsz a következ? pályára menni, ha a npc kill all meg megöl mindenkit, azokat is, akik veled vannak meg akikre szükség lenne.
Azt még meg lehet csinálni, hogy beírod az összes er? kódját (setforceall 3) és utána beírod azt is, hogy setforcerage 1 és akkor még tovább tudsz majd menni. :idea:
Amúgy különben a többi kódót akkor is használhatjátok, ha nem csak hülyéskedni akartok. ;)
De multiplayerben nem jók a kódok. :angry:
0

#2 Felhasználó nem aktív   Maverick 

• Törzstag
  • Csoport: V.I.P.
  • Hozzászólás: 325

Elküldve: 2006 november 22 - 03:55

Üzenet megtekintéseIdézés: Lightning - Dátum: 2006 Mar 14, Tue, 1:11

Igaz, hogy eme játék már elég öreg de én személy szerint még ma is a kedvenceim közé sorolom. :king:

Én is! ;) :) Nem is tudom megmondani, hogy hányszor vittem már végig, de szerintem 15-20x biztos.. :jedi: :D

SHIFT+0 ezt a kombinációt üsd le játék közben, majd írd be, hogy devmapall..

Ugyanolyan jó a helpusobi 1 is. ;) (S?t, én szinte kizárólag ez utóbbit használtam.. :roll: )

npc spawn * :arrow: a * lénnyel küzdhetsz(a * annak a játékban szerepl? lénynek a neve legyen, akivel küzdeni akarsz pl.: npc spawn tavion)

Annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül csak olyan npc megjelenítésére jó, akivel küzdeni akarsz; olyan is lehet, aki segít. :idea: Pl.: npc spawn kyle vagy npc spawn luke. ;) :)

bind * * :arrow: kód hozzárendelés billenty?höz( az 1. * helyére azt a bet?t vagy számot írd amihez rendelni akarod a kódot!! A 2. * helyére azt a kódot írd amihet az el?bb megadott bet?höz vagy számhoz akarsz rendelni pl: bind 3 god)

Én szinte mindig a G-hez rendeltem a god mode-ot, a "give all" parancsot az A-hoz (all), a notargetet az N-hez. :D Egyébként megjegyzem, hogy sok más játék alatt is m?ködik a bind parancs. (Jellemz?en a Quake/Doom engine-t -vagy ezek "mutációit"- használó játékok alatt, mint pl. a Call of Duty, Doom3, Quake 4, Prey.)

Egy fontos és -szerintem- poénos kód kimaradt, nevezetesen az iknowkungfu. :) Ahogyan az elnevezéséb?l is lehet sejteni, lehet?vé teszi a kézi harcot. :karate: Megjegyzem, hogy ez a legjobb módszer Kyle legy?zésére (ha a sötét oldalt választottuk), ami még "elfogadható" mérték? cheat. :D (Persze legy?zhetjük -már amennyiben az gy?zelem- úgy is, hogy pl. notarget, majd npc spawn rancor :twisted: , de az iknowkungfu mégsem olyan durva cheat. :mrgreen: ) Ráadásul igazán mókás, ahogyan Jaden úgy a földhöz vágja, hogy csak úgy nyekken. :mrgreen:
Figyelem! Az iknowkungfu hatására az összes er? a maximumon lesz, tehát itt is érvényes az, hogy amennyiben valamelyik közbens? pályán használjuk (azaz nem az utolsó szakaszon), akkor miel?tt egy pálya végére érnénk, minimum az egyik er?t állítsuk vissza eggyel (pl. setforcedrain 2), hogy lehet?vé váljon a "szintlépés".
Ha valaki esetleg játszik még ezzel a nagyszer? játékkal, és elakadt valahol, akkor kérdezzen bátran, mert kizárt, hogy Lightning Barátom vagy szerény személyem ne tudnánk segíteni! ;) :D
0

#3 Felhasználó nem aktív   Lightning 

• Adminisztrátor
  • Csoport: Admin
  • Hozzászólás: 9.661

Elküldve: 2006 november 22 - 12:19

Jut eszembe az online mód is m?ködik rendesen? A játék kedvéért szívesen játszanék egyet veled... :)
Persze nem a cheat gépelés gyorsaságát számítva... :mrgreen:

A kungfu harcm?vészetet majd kipróbálom, de nem Kyle kardos emberkén, hanem egy rancoron... :D
0

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó