Idézés: Lightning - Dátum: 2006 Mar 14, Tue, 1:11
Igaz, hogy eme játék már elég öreg de én személy szerint még ma is a kedvenceim közé sorolom.
Én is!

Nem is tudom megmondani, hogy hányszor vittem már végig, de szerintem 15-20x biztos..
SHIFT+0 ezt a kombinációt üsd le játék közben, majd írd be, hogy devmapall..
Ugyanolyan jó a
helpusobi 1 is.

(S?t, én szinte kizárólag ez utóbbit használtam..

)
npc spawn * 
a * lénnyel küzdhetsz(a * annak a játékban szerepl? lénynek a neve legyen, akivel küzdeni akarsz pl.: npc spawn tavion)
Annyival egészíteném ki, hogy nem feltétlenül csak olyan npc megjelenítésére jó, akivel küzdeni akarsz; olyan is lehet, aki segít.

Pl.:
npc spawn kyle vagy
npc spawn luke.
bind * * 
kód hozzárendelés billenty?höz( az 1. * helyére azt a bet?t vagy számot írd amihez rendelni akarod a kódot!! A 2. * helyére azt a kódot írd amihet az el?bb megadott bet?höz vagy számhoz akarsz rendelni pl: bind 3 god)
Én szinte mindig a G-hez rendeltem a god mode-ot, a "give all" parancsot az A-hoz (all), a notargetet az N-hez.

Egyébként megjegyzem, hogy sok más játék alatt is m?ködik a bind parancs. (Jellemz?en a Quake/Doom engine-t -vagy ezek "mutációit"- használó játékok alatt, mint pl. a Call of Duty, Doom3, Quake 4, Prey.)
Egy fontos és -szerintem- poénos kód kimaradt, nevezetesen az
iknowkungfu.

Ahogyan az elnevezéséb?l is lehet sejteni, lehet?vé teszi a kézi harcot.

Megjegyzem, hogy ez a legjobb módszer Kyle legy?zésére (ha a sötét oldalt választottuk), ami még "elfogadható" mérték? cheat.

(Persze legy?zhetjük -már amennyiben az gy?zelem- úgy is, hogy pl. notarget, majd npc spawn rancor

, de az iknowkungfu mégsem olyan durva cheat.

) Ráadásul igazán mókás, ahogyan Jaden úgy a földhöz vágja, hogy csak úgy nyekken.
Figyelem! Az
iknowkungfu hatására az
összes er? a maximumon lesz, tehát itt is érvényes az, hogy amennyiben valamelyik közbens? pályán használjuk (azaz nem az utolsó szakaszon), akkor miel?tt egy pálya végére érnénk, minimum az egyik er?t állítsuk vissza eggyel (pl. setforcedrain 2), hogy lehet?vé váljon a "szintlépés".
Ha valaki esetleg játszik még ezzel a nagyszer? játékkal, és elakadt valahol, akkor kérdezzen bátran, mert kizárt, hogy Lightning Barátom vagy szerény személyem ne tudnánk segíteni!