Firefox
Elküldve: 2006 február 12 - 11:04
Nem volt "tűzrókás" topik, hát nyitottam egyet. Most vettem észre egy 'Friss hírek' gombot a menüsorban, rákattintva legördült egy menü a híírekkel magyarul!
Ezt eddig nem is láttam.
Elküldve: 2006 július 27 - 16:45
Frissítették a böngész?t. Mozilla Firefox 1.5.0.5
A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
Elküldve: 2006 augusztus 23 - 22:57
Rengeteg hibája miatt késik az új Firefox kiadása
A Microsoftnál fogják továbbfejleszteni a Firefoxot
A Microsoftnál fogják továbbfejleszteni a Firefoxot
A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.
Elküldve: 2006 augusztus 24 - 00:06
MS Firefox, ez azért meglep?.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 augusztus 24 - 00:32
?k tudják, mit csinálnak.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2006 augusztus 26 - 08:11
Tévedésben vagytok: NEM a Microsoft fejleszti a Firefoxszot, hanem a Firefox fejleszt?inek (Mozilla alapítvány) tett egy gesztust a Microsoft, hogy pár napig (amíg szükséges) ott folytathattsák a kód finomítását, hogy a böngész? 100%-osan tökéletesen fusson a Windows Vistan. Ennyi. Ez egy nagyon jó dolog mindenkinek: A Microsoftnak egy újabb jópont a nyilt forráskódu szoftverek készít?it?l (nem utolsó sorban sok embert megtévesztenek - akaratlanul - mint Titeket is, mert azt hiszik, hogy a Microsoft böngész?je a Firefox is ...) , a Firefox hatalmas lépésel?nybe kerül az Operához, és a Netscape-hez képest
, illetve jó nekünk, felhasználóknak is, mert nem lesz gond a Vistan a Firefoxszal.
Elküldve: 2006 november 12 - 15:43
Találtam egy nagyon aranyos kiterjesztést Firefoxhoz: Igen, aranyos és látványos, mintsem hasznos, de szerintem még akár hasznosnak is nevezhet?: A linkekr?l megmondja hogy mik. Az egeret a link fölé húzva egy ikonnal jelzi, mi is van a link mögött! Érdemes megnézni, szerintem nagyon klassz. Itt a linkje.

Itt egy kép róla. A lakat ikon a https (titkosított) linket jelöli, és persz mellette van a Windows mutatóujj ikonja is, de az a screeshot-nál nem látszik. Tudja még többek között az .exe, a .pdf, a .xls, a .doc (word), illetve pl. a .zip kiterjesztésű linkekekt is.

Itt egy kép róla. A lakat ikon a https (titkosított) linket jelöli, és persz mellette van a Windows mutatóujj ikonja is, de az a screeshot-nál nem látszik. Tudja még többek között az .exe, a .pdf, a .xls, a .doc (word), illetve pl. a .zip kiterjesztésű linkekekt is.

Súgó