Blogok
Elküldve: 2006 április 03 - 23:05
El?ször is nagy gratula Lichpeart!
Azt nem tudom, hogy a blogok lennének-e, amelyek kiváltanák az újságokat, de nálam már most is a NET, amit olvasok, s?t néha még a TV helyett is itt olvasom el a híreket egyéb fontos dolgokat. Mindkett?re, s?t háromra egyáltalán nem lenne id?m.
Természetesen a számtech. újságok er?s kivételt jelentenek, mert ha mégsem férek a számítógépemhez, akkor onnan szívesebben olvasgatok, mint egy bulvár lapból.
Napi újságot, vagy hetit sem vásárolok szívesen, mert egyszerí elolvasás után repül is a szemétbe. Az értékes természettudományi témákat inkább tv-én nézem, mert szemléltet?bb.
A Blogra még nem igazán szoktam rá, hiszen csak 3 személy blogját olvasom. viszont volt olyan blog, ahonnan nagyon szép képet tudtam letölteni a gépemre, az azért érdekel.
A másik pedig szinte el lehet tévedni már a blog rengetegben. Mondjuk nem mondom, hogy nem próbáltam meg, megnézni ?ket.
Írnak nagyon híres emberek is blogot, talán az ? blogjuk szolgáltathat, megfelel? híreket.
Azt nem tudom, hogy a blogok lennének-e, amelyek kiváltanák az újságokat, de nálam már most is a NET, amit olvasok, s?t néha még a TV helyett is itt olvasom el a híreket egyéb fontos dolgokat. Mindkett?re, s?t háromra egyáltalán nem lenne id?m.
Természetesen a számtech. újságok er?s kivételt jelentenek, mert ha mégsem férek a számítógépemhez, akkor onnan szívesebben olvasgatok, mint egy bulvár lapból.
Napi újságot, vagy hetit sem vásárolok szívesen, mert egyszerí elolvasás után repül is a szemétbe. Az értékes természettudományi témákat inkább tv-én nézem, mert szemléltet?bb.
A Blogra még nem igazán szoktam rá, hiszen csak 3 személy blogját olvasom. viszont volt olyan blog, ahonnan nagyon szép képet tudtam letölteni a gépemre, az azért érdekel.
A másik pedig szinte el lehet tévedni már a blog rengetegben. Mondjuk nem mondom, hogy nem próbáltam meg, megnézni ?ket.
Írnak nagyon híres emberek is blogot, talán az ? blogjuk szolgáltathat, megfelel? híreket.
Elküldve: 2006 április 04 - 11:56
Köszönöm a cikket. Ez pontosan beleillik a diplomamunkám témájába, amit most írok.
Elküldve: 2006 április 20 - 21:05
Minek mi értelme van? A blogot nem cenzúrázzák. Ott mondják el az igazságot szerencsétlenek, és ott olvassák is. Kíváncsi vagyok, a nethasználatot mikor kezdik el korlátozni, mint a "rendes" diktatúrákban szokás.
Elküldve: 2006 április 20 - 22:58
Már amennyire lehet a netet cenzúrázni.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 április 21 - 14:09
De minden proxyt nem tilthatnak le.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2006 április 21 - 15:25
Csak éppen nem lesz, kinél el? lehessen fizetni. Ilyen egyszer?. Meghatározott helyeken lesz elérés, amit csak meghatározott engedélyekkel lehet használni, azt meg figyelik. Ilyen egyszer?. Lásd Castro papa Kubája.
Elküldve: 2006 április 21 - 15:34
Viszont akkor is m?ködhet pl: s titkosított elérés. (pl. PGP-t is ezért nem szeretik). De pl: olyasmit is el tudok képzelni, mint pl: az Angyal ( The Saint) cím? filmben. Letöltesz egy jó hosszú oldalt és bizonyos bet?k összeolvasásával megkapod a titkosított üzenetet.
Elküldve: 2006 április 21 - 21:57
De két ember simán tud így titkosítottan levelezni. Vagy pedig ott a stegmanográfia, vagyis egy másik állományba észrevétlenül elrejten iaz infót.
Elküldve: 2006 április 21 - 23:06
De ebb?l nem lesz tömeges tájékoztatás. Értem, hogy mire gondolsz, de az átlagembereknek erre nem lesz idejük/merszük/képességük, hogy naponta így szerezzék be a híreket.
Elküldve: 2006 április 21 - 23:16
Az igaz, de megoldható egyszer?bben is. pl: valami titkosító algoritmussal.

Súgó