Másodpercenként születik egy új blog
Blogok
Elküldve: 2006 február 10 - 18:38
Elküldve: 2006 február 10 - 18:50
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 február 10 - 19:04
Elküldve: 2006 március 15 - 21:27
Ha nem ír rá vissza senki, hát nem nagyon tudom elképzelni, hogy írjak.
De ott van a másik véglet a mi fórumunk, ugyan nem akarok Blogot írni, de a kutya sem szól hozzá, így aztán mégis csak blog, ha akarom hanem. Igaz, most már legalább sokan megnézik. Így aztán lehet, hogy már ezzel is fogalom zavarba kerülök.
El?ször halálra idegesített, hogy nem írnak, lassan meg már az fog idegesíteni, ha írnak, bár addig még nem jutottam el csak a csodálkozásig, jé írtak, mi történt?
Szerkesztve chipmix által: 2006 március 15 - 21:29
Elküldve: 2006 március 15 - 21:36
Elküldve: 2006 március 15 - 21:42
Én közbe szoktam olvasni blogokat és nagyon elcsodálkozom azokon az embereken akik írták, mert teljesen másnak képzeltem ?ket és mutatták magukat más megnyilvánulásaikban.
Elküldve: 2006 március 15 - 22:00
Viszont, ha írok, csak úgy mindenkinek, akkor meg hiányzik rá a válasz.
Szerintem ez még alakul.
Azt viszont olvastam, hogy töb blogra számítottak az internet vonatkozásában. Hát ezt még annyira felesleges el?re kalkulálni, lehet, hogy lesz egy blogos társadalom.
Persze az ismer?seim blogja az is más mint egy vadidegené, mert az mégis csak érdekel.
Elküldve: 2006 március 15 - 22:02
Elküldve: 2006 március 15 - 22:05
Az internetes blogról meg hasonló a véleményem mint Chipmixnek. Én sem szeretném megosztani a gondolataimat, ha pedig nincs mit írni akkor felesleges a blog.
Én maradok a bevált fórumozás mellet.
Elküldve: 2006 március 16 - 09:10
1: A fórum közösségi hely, míg a blog magán dolog.
2: Ebb?l kifolyólag a fórum szabályozva van, a blog nincs, a kontrol egyedül az önkontrol.
3: A fórumban megfelel? témakörök vannak, és ebbe írhatsz olyan dolgot, amire - vélhet?leg - más is kíváncsi. A blogodba azt írsz, amit akarsz. Teljesen rád van bízva.
4: A fórumban válaszolhatsz a hozzászólásaokra - ez alapelv, hiszen ezért fórum a fórum. A blogodnál Te szabályzod, hogy az adott hozzászólásra válaszol sz e, vagy sem. (Lsd. pl. a blogom bevezet? köszöntése!!!
5: A fórumban nem írhatsz mindenr?l, amir?l akarsz, hiszen ugye egyrészt moderált, másrészt szabályok vannak. A blogodban úgy írhatod le bármir?l a véleményed, hogy azt senki sem befolyásolja! És ez a legf?bb lényege a blognak: Bármit bármikor bárhogy leírhatsz, nem kell szabályokat figyelembe venned, csak amit saját magadnak felállítasz.
6: Bármit reklámozhatsz, bármilyen céget, szolgáltatást szidhatsz, illetve ajánlhatsz: nem fog senki sem beleszólni.
Elküldve: 2006 március 18 - 12:15
Elküldve: 2006 március 20 - 16:02
Egyébként a naplóírásról annyit, hogy azokat a gondolataimat, amiket nem osztanék meg másokkal, nem írom le, mert onnantól fogva védtelenek. (Hiába ?rzöm a naplót, bármi történhet vele.)
Elküldve: 2006 március 20 - 16:07
Elküldve: 2006 március 20 - 18:14

Súgó