Opera Mini A mobil böngésző
Elküldve: 2006 február 10 - 17:50
Szintem minden mobilon megy, általános wap kapcsolat jó hozzá
http://www.opera.com...eramini/phones/
http://www.opera.com...eramini/phones/
Elküldve: 2006 február 10 - 17:59
Nekem is olyan van. Meglepődtem, mikor este fórumoztam és jött az SMS hogy már csak 800ft-van.
Elküldve: 2006 február 10 - 18:56
Nekem a T-Mobile féle Wapstart díjcsomagom van. Ez ingyenes csak a GPRS adatforgalomért kell fizetni 10KB-onként 10 ft.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Nas is dead, hip-hop is alive!
Elküldve: 2006 február 10 - 19:07
Néha jól jön. Pl: Wapról elérhető a 777sms, így egész olcsón tudok sms-t írni. 10 KB-ba belefér legalább 3-4 sms, amit így 10 ft-ért tudok küldeni.
"Az élet egy lemezjátszó, ahol isten a DJ, mindennap egy újabb beat és nincsen replay."
Elküldve: 2006 február 10 - 19:12
Egy adatátviteli mód. Gyorsabb a betárcsázós módnál és nem számláz egyfolytában(az előbbi amíg aktív a kapcsolat pörög). a GPRS pedig csak letöltés közben. Ehhez mindenképpen GPRS képes mobil kell.
A 3G is egy új szabvány, az még gyorsabb.
A 3G is egy új szabvány, az még gyorsabb.
Elküldve: 2006 február 10 - 19:13
General Pocket Radio System.
Vagyis általános csomagkapcsolt rendszer. Itt ellentétben a Wap-al nem időtartam szerint, hanem adatforgalom szerint számláznak. Vagyis ha WAP-on írnál meg egy e-mailt vagy egy sms-t, akkor addig is menne le a számládról a pénz, ameddig írod, de a kapcsolatot fent kell tartani. A GPRS-el meg csak akkor ha van adatforgalom. Vagyis pl: beléphetsz freemail-re elolvashatod a több oldalas leveledet nyugodtan mert nem időre megy. Te is megírhtsz akár egy kisregényt is e-mailben, mert nem kerül többe.
Vagyis általános csomagkapcsolt rendszer. Itt ellentétben a Wap-al nem időtartam szerint, hanem adatforgalom szerint számláznak. Vagyis ha WAP-on írnál meg egy e-mailt vagy egy sms-t, akkor addig is menne le a számládról a pénz, ameddig írod, de a kapcsolatot fent kell tartani. A GPRS-el meg csak akkor ha van adatforgalom. Vagyis pl: beléphetsz freemail-re elolvashatod a több oldalas leveledet nyugodtan mert nem időre megy. Te is megírhtsz akár egy kisregényt is e-mailben, mert nem kerül többe.
Elküldve: 2006 február 10 - 19:30
Lehet, de jobb ezzel, mert így addig sem megy le a pénzed, ameddig írsz, csak az elküldéskor.
Elküldve: 2006 február 10 - 19:33
Ez a Mini Opera szétszedi a fórumot és órákig kell scrollozni! Megjelent a Widescreen Edition, ami már fektetett képernyőn mutat, így akár olyan az oldal mint PC-n.
Elküldve: 2006 február 10 - 19:59
Ha T-Mobilos vagy, akkor nem. Csak meg kel lrendelni menüből a WapStart csomagot. Dominóra is mehet. Ez ingyenes, így 10 ft/10 kb áron mehet a GPRS. Ha Nokiád van az 1230 még beállítást is tud rá küldeni. Van persze havidíjas csomag is, ahol akár 2-3 MB adatforgalmad is lehet ingyen.

Súgó